2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben geldim doktordann :))) kuzumu gördüm.. kıpır kıpır maşallah.. ense kalınlığı 1.3 müş... burun kemiğide oluşmuş.. bütün organlarıda oluşmuş.. bugun 11+2 olması gerekiyodu ama dr. 11+6 günlük dedi.. boyumuzda 5 cm olmuş :)) cinsiyetiyle ilgili bir şey sölemedi.. daha çok erken 3 4 hafta sonra anca belli olur dedi...valla ağzım kulaklarımda bebeğimi gördüğümden beri :))

ayy ne güzel gözün aydın maşallah iyi beslenmiş bebiş

bijoux o bende de var canım yaa. ders anlatırken nefesim kesiliyor.

siz öğretmenlerin işi daha zor valla Allah kolaylık versin

siz öğretmenlerin işi daha zor valla Allah kolaylık versin

çalışma saatlerimiz çok iyi de derslarde sürekli ayaktayım. yorucu oluyor. bi de çok sıcak burası. sınıflar hamam gibi. zaten vücut sıcaklığımız yüksek. haziran nasıl geçecek bilmem.

canim gözün aydin masallah büyümüs bebis testlerde iyiymis demek bir kizimiz geliyor birazda kiz olsun dimi erkekler aldi basini gittikaydirigubbakcemile3
canim heralde belli olur rabbim gönlüne göre versinolumunekankayizsmile
tatlim seninde gözün aydinopuyorumnanaktan
bizimde tükkan kapalı boshayallersmile
korkim laa eyvahedigeldismile niye böle oldumm akannehir
valla bizimde tükkan kapali acilmaya niyeti yok bende sanki bebegimden utaniyorum:kedi:
canim cok sevindim rabbim hepimize böyle güzel haberler almayi nasip etsin:Saruboceq:
kızlar hala elevit kullanan varmı?

canim hosgeldin nerelerdesin doktora nezaman gidiceksin durumun nasil eleviti bende halen kullaniyorum arada sirada ugra tatlim bizi yanliz birakmaopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

yine söylemeden edemicem, adamlara yazık kızlar ya. herşeye normal devam edin bir zararı yok hatta vucüt endorfin salgılıyormuş bebek de mutlu oluyormuş böyle düşünün..

biz dükkanı kapatalı baya oldu:kedi:

ya biz baya kötü durumdayız desenize... yazık kocama ayaaaa bilmiyorumkismiledelikafaduldendelikafadulden

[/QUOTE]

arkadaşlar eksiklikler olmuş olabilir. mesaj atarsanız düzeltirim. Uzun süre güncellemeyen arkadaşları listeden silmek durumundayız. bilginize... sevgiler

Lilypie - Pregnancy ticker details
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-hakkımda bölümüne girin.. çizelge satırındaki kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..

göbek şov linki
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...neleri/kasim-anneleri/kasim-...-basliyor.html (2010 Kasım Anneleri Göbek Şov Başlıyor)

hediye çekilişi linki
http://www.kadinlarkulubu.com/annel...kasim-anneleri-hediye-cekilisi-yapiyoruz.html[/QUOTE]

kaydirigubbakcemile2:lepi:

zeyn bebek ne anlar kaydirigubbakcemile3
kocem de gecenlerde dedi utanıyom ya dedi :bbo:
dedim şaşırdın mı sen
ben korkuyom valla utanma yok bende dedim -tatlicadiarzu-

ya birisi gelmedimi daha merak ettim onu, biiirrriiiiisssiiiiii gelince hemen yaz sana bakmaya geldim ama hala gelmemişsin.....

kızlar ben 2li taramayı yaptırdım.. sonuç bekliyorum.. 3 lü için 24-29 mayıs arası gelirsin dedi..
veeee
ilk cinsiyet tahminimiz kız..

gerçi babamızla hep oğluş istiyoduk ama buna şükür.. sağlıklı olsunda varsın kızımız olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…