2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
teş.ederim arkadaşlar..işten çıkar ayak moralimi bozdu.yaşım 29 ama ikili test sonuçlarıma görede doktor 1000 de bir risk var dedi.valla iyice psikolojim bozuldu kim ne derse kafaya takar hala geldim

1000 de 1 hiç yüksek değil. ama benim önerim eğer kafana birşey takılacaksa 17-18. hafta gibi amniosentez yapan çok iyi bir profa ayrıntılı ultrasona git testlerinle birlikte. merak etme onlar ancak bir risk görürlerse amniosentez diyorlar. başka doktorların gerekir dediğine gerekmez gerekmez dediklerine de gerekir diyebiliyorlar. git için rahat olsun

canim gözün aydin cok sevindim bir erkek daha geliyor masallah gamyoncuiremsu
teş.ederim arkadaşlar..işten çıkar ayak moralimi bozdu.yaşım 29 ama ikili test sonuçlarıma görede doktor 1000 de bir risk var dedi.valla iyice psikolojim bozuldu kim ne derse kafaya takar hala geldim

canim sen kimseyi dinleme doktorun ne diyorsa onu dinle herkesin lafina bakarsak yandik valla üzme kendiniolumunekankayizsmile

Kizlar iyi akşamlar Dr san geldim hersey yolunda çok şükür ve size bomba haber bebeğim kızmış testler tahminler hisler yalan oldu haha haha esimle soktayizkaydirigubbakcemile3

Kizlar iyi akşamlar Dr san geldim hersey yolunda çok şükür ve size bomba haber bebeğim kızmış testler tahminler hisler yalan oldu haha haha esimle soktayizkaydirigubbakcemile3

ee pipiyi görmemiş miydiniz? nasıl yani şok şok şok! bana resmni çekti elime verdi valla sonra kız derse çok tuhaf olur herkese de söyledim.

ne diyosun hani yüksek olasılıkla erkek demişti, valla bende çok şaşırdım şimdi siz kimbilir nasıl şok olmuşsunuzdur, neyse sağlıklı olsunda kız erkek fark etmez, demek sana ii bi arkadaş geliyo bafocum...olumunekankayizsmile

bu arada ii olmanada sevindim bundan sonra yanına kolonyalı mendil al onu koklaya koklaya gidersin işe ferahlatır seni, tekrardan gözünüz aydın cnm çooookkkkk teeeebbbrrriiiikkkkk ederrriiiiiimmmm......opuyorumnanaktan

saçmalamış. daha neler...

hahahaha.. ben bekliyodum böyle bi haber. demek senden geldi. valla ben de değişir belki diye kimseye söylemiyorum. daha belli değil diyorum. hayırlı olsun canım...

hayirlisi olsun gercekten büyük sok sen onu oglumgamyoncuiremsu diye sevdin simdide kizim diye sevicen:hulya: demekki makinalar yaniltabiliyor simdi kesin dimi doktora iyice sorsaydin:1hug:
ee pipiyi görmemiş miydiniz? nasıl yani şok şok şok! bana resmni çekti elime verdi valla sonra kız derse çok tuhaf olur herkese de söyledim.
canim senin pipide sakin göbek bagi olmasin saka tabi rabbim hayirlisini nasip eylesinolumunekankayizsmile
kızlar sıze bıse sorcam elevıt yanında folıbol kullanıyomusunuz yoksa sadece elevıtmı

ben elevit birde jodid kullaniyorumalkisalkisalkis

isim olarak da Ahmet koyucam Allah nasip ederse yanında bir ismi daha olacak ama onu söylemiyorum süpriiz :)

merhaba

bende nasip olursa oğluşumun ilk ismini ahmet koyucam kayınpederimin ismi..ikinci ismini de kimseye söylemiyorum ama eskiden beri istediğim bir isim var kafamda eşimde çok sevdi hayırlısı bakalım...allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canım bütün hepimizeopuyorumnanaktan

tekrar fikrimi değiştirebilirim dedi drsempatiksalakcinni

Gözünaydın canım

Çok güzel yaahihoyyyt.Benim kızlara içim gidiyor zaten.Kızlar açıkçası ben başkalarından da bekliyorum böyle bombalar.Çok erken tahminler yapıldı çünkü..Bafocum resmini görmüştüm çok tatlısın.Sana da kız yakışırdı yani canım

Ben en başından beri elevit kullanıyorum.Folbiole gerek yok yanında

Kızlar biz de eşimle o işe cesaret edemedik henüz.:kedi:Kardeş kardeş yaşıyoruz.İkiz olunca daha çok korkuyor insan.Bir de 7. haftada kanamam olmuştu azıcık.Ondan bu yana daha korkar oldum.Doktorum yasak demedi ama ben de sormadım :uhm:

günaydınlar! bafo içime kurt düşürdün bir dahaki ay gidermişim kız dermiş hahahah ne şok olur utanmasam pipili resmini yayınlıcam

neeeee :1shok::1shok::1shok::1shok:
ne diyosun bafo yahu bana da büyük ihtimal erkek bir çıkıntı var demişti..
ayy ne büyük şok ha kaydirigubbakcemile3 erkek erkek diyip geziyosun hopp kız diyorlar.. hayırlı evlat olsun da annesiiiii

bir de bunun doğumda olduğunu düşünsenize :roflol:

valla inşallah benim dr um fikrini değiştirmez akannehir

sağol tatlım allah biliyoryya hep kız istiyordum hatta erkek oldugu için alışamamıştım bile ama kıza da alışamadım şimdi. cunku bir aysonra fikrimi değiştirebilirim dedi. şuan pipi göremiyorum dedi.
gecen seferde bak pipi deyip işaretlemişti. sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…