- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
teş.ederim arkadaşlar..işten çıkar ayak moralimi bozdu.yaşım 29 ama ikili test sonuçlarıma görede doktor 1000 de bir risk var dedi.valla iyice psikolojim bozuldu kim ne derse kafaya takar hala geldim
canim gözün aydin cok sevindim bir erkek daha geliyor masallah gamyoncuiremsugeldim arkadaşlar, çok mutluyum herşey normal dedi doktor.. veee veeeeeeee %100 erkek dedi, babası gelememişti, sırf onun için pipisinin resmini de çekti gayet net görünüyor. Çok sevinçliyim devamlı telefondayım herkese yetiştiriyorum haberi.
teş.ederim arkadaşlar..işten çıkar ayak moralimi bozdu.yaşım 29 ama ikili test sonuçlarıma görede doktor 1000 de bir risk var dedi.valla iyice psikolojim bozuldu kim ne derse kafaya takar hala geldim
Kizlar iyi akşamlar Dr san geldim hersey yolunda çok şükür ve size bomba haber bebeğim kızmış testler tahminler hisler yalan oldu haha haha esimle soktayizkaydirigubbakcemile3
Kizlar iyi akşamlar Dr san geldim hersey yolunda çok şükür ve size bomba haber bebeğim kızmış testler tahminler hisler yalan oldu haha haha esimle soktayizkaydirigubbakcemile3
kızlar acilen bişey sorucam sizee bizim daireden arkadaşın eşi 2 kez doğum yapmış ve bana diyorki ikili taraman normal çıksa bile amiyosentez yaptırman lazım diye kafamı karıştırdı.eşide iyi bir hastanede başhemşireymiş iice beynim sulandı yaaa lütfen yardım edermisiniz bana((
ee pipiyi görmemiş miydiniz? nasıl yani şok şok şok! bana resmni çekti elime verdi valla sonra kız derse çok tuhaf olur herkese de söyledim.
hahahaha.. ben bekliyodum böyle bi haber. demek senden geldi. valla ben de değişir belki diye kimseye söylemiyorum. daha belli değil diyorum. hayırlı olsun canım...
hayirlisi olsun gercekten büyük sok sen onu oglumgamyoncuiremsu diye sevdin simdide kizim diye sevicen:hulya: demekki makinalar yaniltabiliyor simdi kesin dimi doktora iyice sorsaydin:1hug:Kizlar iyi akşamlar Dr san geldim hersey yolunda çok şükür ve size bomba haber bebeğim kızmış testler tahminler hisler yalan oldu haha haha esimle soktayizkaydirigubbakcemile3
canim senin pipide sakin göbek bagi olmasin saka tabi rabbim hayirlisini nasip eylesinolumunekankayizsmileee pipiyi görmemiş miydiniz? nasıl yani şok şok şok! bana resmni çekti elime verdi valla sonra kız derse çok tuhaf olur herkese de söyledim.
kızlar sıze bıse sorcam elevıt yanında folıbol kullanıyomusunuz yoksa sadece elevıtmı
isim olarak da Ahmet koyucam Allah nasip ederse yanında bir ismi daha olacak ama onu söylemiyorum süpriiz :)
hayirlisi olsun gercekten büyük sok sen onu oglumgamyoncuiremsu diye sevdin simdide kizim diye sevicen:hulya: demekki makinalar yaniltabiliyor simdi kesin dimi doktora iyice sorsaydin:1hug:
canim senin pipide sakin göbek bagi olmasin saka tabi rabbim hayirlisini nasip eylesinolumunekankayizsmile
ben elevit birde jodid kullaniyorumalkisalkisalkis
kızlar sıze bıse sorcam elevıt yanında folıbol kullanıyomusunuz yoksa sadece elevıtmı
Gözünaydın canımgeldim arkadaşlar, çok mutluyum herşey normal dedi doktor.. veee veeeeeeee %100 erkek dedi, babası gelememişti, sırf onun için pipisinin resmini de çekti gayet net görünüyor. Çok sevinçliyim devamlı telefondayım herkese yetiştiriyorum haberi.
sağol tatlım allah biliyoryya hep kız istiyordum hatta erkek oldugu için alışamamıştım bile ama kıza da alışamadım şimdi. cunku bir aysonra fikrimi değiştirebilirim dedi. şuan pipi göremiyorum dedi.Gözünaydın canım
Çok güzel yaahihoyyyt.Benim kızlara içim gidiyor zaten.Kızlar açıkçası ben başkalarından da bekliyorum böyle bombalar.Çok erken tahminler yapıldı çünkü..Bafocum resmini görmüştüm çok tatlısın.Sana da kız yakışırdı yani canım
evet ya napıcam şimdi anlamadım bilmiyorumkismiletekrar fikrimi değiştirebilirim dedi drsempatiksalakcinni[hadi gercekmi söylüyorsuna.s
günaydınlar! bafo içime kurt düşürdün bir dahaki ay gidermişim kız dermiş hahahah ne şok olur utanmasam pipili resmini yayınlıcam
hehe ben yarın işaretli pipili resmi koyayım bari
neeeee :1shok::1shok::1shok::1shok:
ne diyosun bafo yahu bana da büyük ihtimal erkek bir çıkıntı var demişti..
ayy ne büyük şok ha kaydirigubbakcemile3 erkek erkek diyip geziyosun hopp kız diyorlar.. hayırlı evlat olsun da annesiiiii
bir de bunun doğumda olduğunu düşünsenize :roflol:
valla inşallah benim dr um fikrini değiştirmez akannehir
gercekten tai sağlıklı olması en onemlısı bayılmaya başlayınca endıselenmıstım ama kız deyınce sok oldum en komıgıde erkek dıye bılen akrabaları tekrar aramak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?