2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizlar iyi akşamlar Dr san geldim hersey yolunda çok şükür ve size bomba haber bebeğim kızmış testler tahminler hisler yalan oldu haha haha esimle soktayizkaydirigubbakcemile3
anaaaaa yandık desene bende herkeze erkek dedimm 26 mayısta benimde kız olursa bidaha haber ver kız bafoo pipiyi görmüştü hanii nereye gitti pipi senin oğlan saklıyo olmasınn :roflol:
eh göbek şova bekleriz :CüvCüv:

evet hamiş elbiseli resmini koyy artıkk

canım çok sevindimm bebişin ne güzel büyümüşş erkekmişte inş. sendede yanılma olmaz ben artık korkar oldum bence yetiştirme bidahaki gidişine kadarr ne olur ne olmaz:umursamaz:

kızlar dün gece test yaptığım günden bu yana ilk defa milli olduk kocişlee bu zamana kadar korkuyodum ama artık haftada 1 olur heraldekaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar nasılsınız.bafo çok sevndm.artık kesinleşiyo cinsiyetler.banada erekek gibi kesn değil demişti.1 haziranda gidicem netleşir benmde ozaman.eeren bizde açtık sezonu ama korkuyoırum.sonra çok pişman oluyorum.bişey olursa bu yüzden diye.

aynen ben de haziran başı gidicem bana da büyük ihtimal erkek demişti eyvahedigeldismile ve aynen biz de sezonu açtık ama korkuyorumm akannehir

kızlar günaydın!
dün hastaneye boşuna gittim.
idrar ve kan tahlilim güzel çıktı bir sorun yok.
ama benim edepsiz dün beni baya uğraştırıp yordu.
dün 2 li test yapılacaktı önce ultrosona girdim. doktora girmeden çikolata yedim.
birde kesme şeker yedim.
benimki gayet sakin yatıyordu. doktor uğraştı uyandırdı ama düz durması gerekiyormuş.
ense kalınlığını ölçemedi. sonra bana çikolata ye 20 dk dolaş tekrar gel dedi.
gittim çikolata yedim içim yandı resmen. dolaştım eşimle.
tekrar girdik ultrosona hareket diyor ama bir türlü düz durmadı.
doktor oynattı yok bana mısın demedi?
doktor 10 dk. merdiven in çık dedi. çatıya kadar inip çıktım bu arada eşim dakika tutuyor.
3. kere girdim yok illa yan durup bize bakıyor.
kısa bir süre düz durdu tabi ölçüm için yeterli olmadı.
bugün yine gel dedi ama gidemiyorum.
1 ay sonra 4 lü test yapılacakmış.
cinsiyet belli değil bir dahaki randevuda belli olacak!

karnımızı korursak sorun olmuyomuş başak ve bijoux bende ağrı leke filan olmadı karna yük bindirmeyin yeter

ha ha ha çok güldüm sabah sabah bu ne inat yandınız siz galiba inatçı bi cimcime seninkikaydirigubbakcemile

folik asit bitene kadar kullanmaya devam edeceğim.
vitamin ve demir hapını da bu hap biter bitmez kullanacağım.
mide yanmasına karşı gaviscon şurup verdi.
alerjim için de okyanus suyu verdi.
ama bu spreyi sigorta karşılamıyormuş.
28 tl verdik.
kızlar bu 2 li 3 lü testlerin ücretini sigorta karşılamıyor değil mi?
4 lü test fiatını ne kadar biliyor musunuz?

ha ha ha çok güldüm sabah sabah bu ne inat yandınız siz galiba inatçı bi cimcime seninkikaydirigubbakcemile

ay sorma canım yaaaaa!
artık dualarıma bunu da ekledim.
inatçı olmasın diye yalvarıcam rabbime.
ben inatçıyım ama eşimin inadı çok kötü.
ona benzerse yandığımın resmidir.

okyanus suyu zararsız mıymış ben de alayım o zaman ya alerjiden ölücem akannehir
3lü testi burda bizim ücretsiz devlet hastanesi yapıyor orda nasıl bilmiyorum. yeni yapıldı hastane ve herşeyi yeni belki o yüzdendir..

benim 155 tuttu kan testi indirimli oldu hastanede ölçüm için ultrason dışarda girdim hastanenin anlaşmalı olduğu bi yerde 4 lü test fiatını bilmiyorum

baya uğraştırmış annesi seni ayy karnında böyleyse çıkınca napıcakkkksınnn kaydirigubbakcemile3 maşallah

zararsızmış, burnum tıkanıyor nefes alamıyorum dedim bunu verdi.
ama yinde doktora bir sor istersen.
ben çok rahatladım gece ilk kez tıkanmadan uyudum.
bende sorayım devlet hastanesine. tanıdık doktorda var.
2 li test 80 tl miş.

günaydın kısçeler melodicim senin cimcime bayağı uğrastırmıs sizi ha kaydirigubbakcemile3
bafoo kızın mı oluyomuşş irkekti hanii akannehir bana öle bi kız bi erkek demesinler kafamçokkarıştı en iyisi 16 haftayı beklemek dimi :sinifsinif:

benim 155 tuttu kan testi indirimli oldu hastanede ölçüm için ultrason dışarda girdim hastanenin anlaşmalı olduğu bi yerde 4 lü test fiatını bilmiyorum

sormak akılma gelmedi, o kadar yoruldum ki!
155 yine iyiymiş.

baya uğraştırmış annesi seni ayy karnında böyleyse çıkınca napıcakkkksınnn kaydirigubbakcemile3 maşallah

şimdiden dua etmeye başlıyacağım inatçı olmasın hele eşime hiç benzemesin inadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…