2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nalancım hadi hayırlısı inş..bende p.tesi gidicem profa bakalım ne dicek..ben bursa acıbademde yaptırmaya karar verdim.amniyosentez fiyatı 1980 tl dediler.özel sigortam olduğunda indrim yapıyorlar..1170 e gelecek bir tanesi.niş sonucumuz güzel çıksında önemli değil parası pulu...

birisi hayırlı olsun canım...çok sevindim...inş bende bu güzelliği gölge düşmeden yaşarım..(

arkadaşım sen doktorunu dinle...doktorundan emin değilsen başka bir doktora görün..ama içine sinmeyen bir şeyi asla yapma..arkadaşı falanda bırak...

özlemcim bebişlerinin iyi olmasına sevindim canım..inş sonuna kadar sağlıklı sıhatli olurlar..

hayırlısı olsun cnm, inşallah ii sonuçlarla dönersin cnm, detaylı ultrason muayenesi yapacakmıymış acaba? acıbadem biraz pahalı ama ii bi hastanedir... banada 2.000 TL ye gelecek amnio, Allahtan eşim akıllı adam özel sigorta yaptırmış evlendiğimizde onun için sadece yüzde yirmisini ödeyeceğiz...pazartesi gelince haber ver hemen merak ederim valla...

birisi hayırlı olsun canım...çok sevindim...inş bende bu güzelliği gölge düşmeden yaşarım..(

canım Allah gönlüne göre vermiş tebrikler canım
sağlıkla kucağına aldığı günlere sevinmek nasip olur inş.

çok teşekkürler kızlar, darısı başınıza inşallah bugün ben de ilk defa bebğimi kucağıma aldığımı hayal ettim sanırım cinsiyet belli olunca daha bir netleşti kafamda bebişim.

isim olarak da Ahmet koyucam Allah nasip ederse yanında bir ismi daha olacak ama onu söylemiyorum süpriiz :)

Arkadaşlar aranızda su gibi akıntısı olan var mı renksiz kokusuz. bende uzun süredir var doktoruma sordum olur dedi ama aklıma çok takıldı. çevremde bunu yaşayan tek ben varım ...sizlerde nasıl

özlemcim bebişlerinin iyi olmasına sevindim canım..inş sonuna kadar sağlıklı sıhatli olurlar..

canım yaaa anlamadım ben sen niye kan testi yaptırdınki çogul gebeliklerde kan testi sonuç vermiyo sadece ve sadece ense kalınlıklarına bakılıyo. ben kan vermedim doktorumda istemedi zaten .sağol canımmm inşallahh hepimizinki öle olur

çok enteresan bilmiyorumkismile
amiyosentezin zararı yokmuş gibi ikili testtesonuc iyi çıksada yaptırması yeminle garip geldi kafamçokkarıştı
düşük yapıyo yahu bilmiyo mu bunu akannehir
sen doktorunu dinle doktorun diyosa yaptır demiyosa yaptırma tabiki ne gerek var :bbo:

kızlar hala elevit kullanan varmı?
kullanıyoruz canım çoğumuz. bildiğim kadarı ile de çooook uzun süre daha kullanıcaz..

ayy prenses haaa. hadi hayırlı olsun canım.. aa hep erkek erkek olmaz ki, kimle evlendiricez biz oğluşlarımızııı kaydirigubbakcemile3

canım seni merak ettim de geldim. güzel haberlerine de çoook sevindim.. demek yüzde yüz erkek hadi hayırlısı

isim olarak da Ahmet koyucam Allah nasip ederse yanında bir ismi daha olacak ama onu söylemiyorum süpriiz :)
Ahmet ismi benim çok hoşuma gitmiştir. anlamı da süper ama erkek kardeşimin adı Ahmet o yüzden düşünmedik. çok güzel bir isim bulmuşsun canım kaydirigubbakcemile5

çok hoşmuş :) ufkumu açtın:))
açılsın ufkun sizden de fikirler bekliyoruz. bir tek lohusa tacıyla bitmiyor, kokoş anne olalımm zemuszemus

ben de başladı zaten acaba kendımı salmaya mı basladım dıye dusunmeye basladım. önceden hep uzerıme oturan seyler ve topuklu ayakkabı gıyerdım şimdi neredeyse topuksuz ayakkabı bıraz da bol olan seyler gıyıyorum. bugun taktım takıstırdım bıraz daha özendım. ipin ucunu kacırmamak lazım hamıleyken de. kokosh olalım tabiii hamıleykende anneyken de:))bayanssulusmile

teş.ederim arkadaşlar..işten çıkar ayak moralimi bozdu.yaşım 29 ama ikili test sonuçlarıma görede doktor 1000 de bir risk var dedi.valla iyice psikolojim bozuldu kim ne derse kafaya takar hala geldim

Son düzenleme:

evet arkadaşın eşi ilk bebeğini 38 yaşında ikinciyi 43 yaşında yapmış dolayısıyla adam iice pimpiriklenmiş benide paranoyak yapmaya çalışıyor anlaşılan(

evet arkadaşın eşi ilk bebeğini 38 yaşında ikinciyi 43 yaşında yapmış dolayısıyla adam iice pimpiriklenmiş benide paranoyak yapmaya çalışıyor anlaşılan(
öyle saçma şey olur mu.. dinleme sen kimseyi, dr un en iyisini bilir. oldu o zaman hamile kalan koşa koşa amniyosentez yaptırmaya gitsin. ne garip insanlar var yaa..

arkadaşım sen doktorunu dinle...doktorundan emin değilsen başka bir doktora görün..ama içine sinmeyen bir şeyi asla yapma..arkadaşı falanda bırak...

arkadaşım ikizlerine amniosentez yaptıracakmışsın. geçmiş olsun umarım sonuç iyi çıkar rahatlarsın. merak ettim allah korusun ya tekinde anomali çıkarsa tekini durdurabiliyorlar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…