Prof. Recep Has tan randevu aldım, amniyo ve detaylı ultrason konusunda uzmanmış, 28 mayıs ta randevum var, önce detaylı ultrason sonrada amniyo yapılacak, ama benim için detaylı ultrasonda çok önemli hiç olmazsa hemen bebeğimin durumunu aşağı yukarı öğrenmiş olucam, amniyonun sonucunu 3 hafta sonra alıcam...
kızlar acilen bişey sorucam sizee bizim daireden arkadaşın eşi 2 kez doğum yapmış ve bana diyorki ikili taraman normal çıksa bile amiyosentez yaptırman lazım diye kafamı karıştırdı.eşide iyi bir hastanede başhemşireymiş iice beynim sulandı yaaa lütfen yardım edermisiniz bana((
nalancım hadi hayırlısı inş..bende p.tesi gidicem profa bakalım ne dicek..ben bursa acıbademde yaptırmaya karar verdim.amniyosentez fiyatı 1980 tl dediler.özel sigortam olduğunda indrim yapıyorlar..1170 e gelecek bir tanesi.niş sonucumuz güzel çıksında önemli değil parası pulu...
birisi hayırlı olsun canım...çok sevindim...inş bende bu güzelliği gölge düşmeden yaşarım..(
canım Allah gönlüne göre vermiş tebrikler canım
sağlıkla kucağına aldığı günlere sevinmek nasip olur inş.
özlemcim bebişlerinin iyi olmasına sevindim canım..inş sonuna kadar sağlıklı sıhatli olurlar..
kızlar lohusa tacları.. fiyatlarını sordum maille bana biraz pahalı geldi. kendim takı tasarım kursunu bitirdim zaten. yapıcam böyle bişeyler çok hoşuma gitti yaa opuyorumnanaktan
kızlar acilen bişey sorucam sizee bizim daireden arkadaşın eşi 2 kez doğum yapmış ve bana diyorki ikili taraman normal çıksa bile amiyosentez yaptırman lazım diye kafamı karıştırdı.eşide iyi bir hastanede başhemşireymiş iice beynim sulandı yaaa lütfen yardım edermisiniz bana((
kullanıyoruz canım çoğumuz. bildiğim kadarı ile de çooook uzun süre daha kullanıcaz..kızlar hala elevit kullanan varmı?
ayy prenses haaa. hadi hayırlı olsun canım.. aa hep erkek erkek olmaz ki, kimle evlendiricez biz oğluşlarımızııı kaydirigubbakcemile3kızlar ben 2li taramayı yaptırdım.. sonuç bekliyorum.. 3 lü için 24-29 mayıs arası gelirsin dedi..
veeee
ilk cinsiyet tahminimiz kız..
gerçi babamızla hep oğluş istiyoduk ama buna şükür.. sağlıklı olsunda varsın kızımız olsun..
canım seni merak ettim de geldim. güzel haberlerine de çoook sevindim.. demek yüzde yüz erkek hadi hayırlısıgeldim arkadaşlar, çok mutluyum herşey normal dedi doktor.. veee veeeeeeee %100 erkek dedi, babası gelememişti, sırf onun için pipisinin resmini de çekti gayet net görünüyor. Çok sevinçliyim devamlı telefondayım herkese yetiştiriyorum haberi.
Ahmet ismi benim çok hoşuma gitmiştir. anlamı da süper ama erkek kardeşimin adı Ahmet o yüzden düşünmedik. çok güzel bir isim bulmuşsun canım kaydirigubbakcemile5isim olarak da Ahmet koyucam Allah nasip ederse yanında bir ismi daha olacak ama onu söylemiyorum süpriiz :)
açılsın ufkun sizden de fikirler bekliyoruz. bir tek lohusa tacıyla bitmiyor, kokoş anne olalımm zemuszemusçok hoşmuş :) ufkumu açtın:))
çok enteresan bilmiyorumkismile
amiyosentezin zararı yokmuş gibi ikili testtesonuc iyi çıksada yaptırması yeminle garip geldi kafamçokkarıştı
düşük yapıyo yahu bilmiyo mu bunu akannehir
sen doktorunu dinle doktorun diyosa yaptır demiyosa yaptırma tabiki ne gerek var :bbo:
öyle saçma şey olur mu.. dinleme sen kimseyi, dr un en iyisini bilir. oldu o zaman hamile kalan koşa koşa amniyosentez yaptırmaya gitsin. ne garip insanlar var yaa..evet arkadaşın eşi ilk bebeğini 38 yaşında ikinciyi 43 yaşında yapmış dolayısıyla adam iice pimpiriklenmiş benide paranoyak yapmaya çalışıyor anlaşılan(
arkadaşım sen doktorunu dinle...doktorundan emin değilsen başka bir doktora görün..ama içine sinmeyen bir şeyi asla yapma..arkadaşı falanda bırak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?