2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
zeyn bebek ne anlar kaydirigubbakcemile3
kocem de gecenlerde dedi utanıyom ya dedi :bbo:
dedim şaşırdın mı sen
ben korkuyom valla utanma yok bende dedim -tatlicadiarzu-
nebileyim iste psikolojik olarak öyle düsünüyorum heraldekaydirigubbakcemile3 kizima hamileykende cok nadir olmustu:kedi:

canim gözün aydim iyi bir kizimiz daha olacak masallah:hulya:

barayscım canım hoşgeldin, nasılsın?

canım bende bugün halsizlik var tatlım
bu haftasonu dinlenemedim inş. önümüzdeki h.sonu çok güzel dinlenmeyi düşünüyorum
fazla yazamıyorum ama takip ediyorum burayı seninde ay sonu güzel haberini alacaz inş. tatlımm

canım tebrik ederim çok şanslısın nadir kız annelerinden biri olacaksın aklinialirimsmile

gözünaydın, demek bi prenses daha gelio hadi bakalım....sağlıkla kucağına alırsın inş...

geldim arkadaşlar, çok mutluyum herşey normal dedi doktor.. veee veeeeeeee %100 erkek dedi, babası gelememişti, sırf onun için pipisinin resmini de çekti gayet net görünüyor. Çok sevinçliyim devamlı telefondayım herkese yetiştiriyorum haberi.

inşallah canım, sende bi dinlen artık nie bu kadar yordun kendini son haftalarda, çok özletme kendini şöle ne zamandır rahat rahat yazışamadık seninle...

çççooookkkkkkkk sevindim cnm gözünaydın, bi prens annesi daha, sana demiştim erkek die niyeyse seninki içime doğdu demek, Allah kucağına almayıda nasip etsin....:dance:

çok güzel canım benim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin oğluşunu

sağol nalancım amin genelde annelerin içine doğan çıkıyor dedi doktor Allah gönlüne göre verdi erkekk dedii :) ay yavrum bir dakika durmuyordu kızdı doktor hanım bir türlü çekemediği için resimlerini, ölçüleri vesaire.

kocaman olmuştur dimi, şaşırdın mı görünce ben çok şaşırmıştım öle büyük görünce, Allah hep gönlüne göre versin cnm arkadaşım hep güzel haberlerini alalım...

inşallah canım, sende bi dinlen artık nie bu kadar yordun kendini son haftalarda, çok özletme kendini şöle ne zamandır rahat rahat yazışamadık seninle...

haklısın canım işlerim yoğun gidiyor bazen giriyorum geçmişi okurken yakalayamıyorum sizleri
hem iş yorgunluğu var hem de evde boya yaptırdık ev alt üst oldu neyse ki eşim izin almıştı çoğunu sağolsun o hallettin bana kalsaydı halen ev dağınık olurdu.
nalan alışveriş yapmam lazım artık hiçbir kıyafetim olmuyor. üstlerde sıkıntı yaşıyorum yaz geldi çok terleyecez çok pahalı olmayan ama çeşit kıyafetler almam lazım

canım Allah gönlüne göre vermiş tebrikler canım
sağlıkla kucağına aldığı günlere sevinmek nasip olur inş.

gözün aydın birisi kaç haftalıktı bende cok merak ediyorum randevumdaaa taaa 01.haziranda
selected seninde gözün aydın

valla eşinin ellerine sağlık iyiki varlar, onlar olmasaydı napardık valla...

şansımıza bu sene bol üstler moda yani bi çok yerde üst bulabiliriz ama altımızı bi süre daha eşofman ve eski olan pantolonlarla idare edecez herhalde...bende seninle aynı dertten muzdarip olduğum için hafta sonu bende alışverişe gidicem...

14 haftalıktı, burnu hakkında bir şey demedi bir dahaki ay hepsini tek tek ölçücem dedi nedense

kızlar acilen bişey sorucam sizee bizim daireden arkadaşın eşi 2 kez doğum yapmış ve bana diyorki ikili taraman normal çıksa bile amiyosentez yaptırman lazım diye kafamı karıştırdı.eşide iyi bir hastanede başhemşireymiş iice beynim sulandı yaaa lütfen yardım edermisiniz bana((

kızlar acilen bişey sorucam sizee bizim daireden arkadaşın eşi 2 kez doğum yapmış ve bana diyorki ikili taraman normal çıksa bile amiyosentez yaptırman lazım diye kafamı karıştırdı.eşide iyi bir hastanede başhemşireymiş iice beynim sulandı yaaa lütfen yardım edermisiniz bana((

eğer yaş olarak 30 ve üzeriysen yada ense ölçümlerinde veya 2li kan testinde bi sorun varsa zaten dr. un seni yönlendirir onun haricinde nie durup dururken amniyo yaptırasın ki...

yada ii bi yerde detaylı ultrasona gir 2. seviye usg de denio, 4 boyutlu değil onunla karıştırma...

arkadaşının söledikleri saçma geldi bana kusura bakma...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…