nebileyim iste psikolojik olarak öyle düsünüyorum heraldekaydirigubbakcemile3 kizima hamileykende cok nadir olmustu:kedi:zeyn bebek ne anlar kaydirigubbakcemile3
kocem de gecenlerde dedi utanıyom ya dedi :bbo:
dedim şaşırdın mı sen
ben korkuyom valla utanma yok bende dedim -tatlicadiarzu-
kızlar ben 2li taramayı yaptırdım.. sonuç bekliyorum.. 3 lü için 24-29 mayıs arası gelirsin dedi..
veeee
ilk cinsiyet tahminimiz kız..
gerçi babamızla hep oğluş istiyoduk ama buna şükür.. sağlıklı olsunda varsın kızımız olsun..
barayscım canım hoşgeldin, nasılsın?
kızlar ben 2li taramayı yaptırdım.. sonuç bekliyorum.. 3 lü için 24-29 mayıs arası gelirsin dedi..
veeee
gerçi babamızla hep oğluş istiyoduk ama buna şükür.. sağlıklı olsunda varsın kızımız olsun..
veeee
canım bende bugün halsizlik var tatlım
bu haftasonu dinlenemedim inş. önümüzdeki h.sonu çok güzel dinlenmeyi düşünüyorum
fazla yazamıyorum ama takip ediyorum burayı seninde ay sonu güzel haberini alacaz inş. tatlımm
geldim arkadaşlar, çok mutluyum herşey normal dedi doktor.. veee veeeeeeee %100 erkek dedi, babası gelememişti, sırf onun için pipisinin resmini de çekti gayet net görünüyor. Çok sevinçliyim devamlı telefondayım herkese yetiştiriyorum haberi.
geldim arkadaşlar, çok mutluyum herşey normal dedi doktor.. veee veeeeeeee %100 erkek dedi, babası gelememişti, sırf onun için pipisinin resmini de çekti gayet net görünüyor. Çok sevinçliyim devamlı telefondayım herkese yetiştiriyorum haberi.
sağol nalancım amin genelde annelerin içine doğan çıkıyor dedi doktor Allah gönlüne göre verdi erkekk dedii :) ay yavrum bir dakika durmuyordu kızdı doktor hanım bir türlü çekemediği için resimlerini, ölçüleri vesaire.
sağol nalancım amin genelde annelerin içine doğan çıkıyor dedi doktor Allah gönlüne göre verdi erkekk dedii :) ay yavrum bir dakika durmuyordu kızdı doktor hanım bir türlü çekemediği için resimlerini, ölçüleri vesaire.
inşallah canım, sende bi dinlen artık nie bu kadar yordun kendini son haftalarda, çok özletme kendini şöle ne zamandır rahat rahat yazışamadık seninle...
haklısın canım işlerim yoğun gidiyor bazen giriyorum geçmişi okurken yakalayamıyorum sizleri
hem iş yorgunluğu var hem de evde boya yaptırdık ev alt üst oldu neyse ki eşim izin almıştı çoğunu sağolsun o hallettin bana kalsaydı halen ev dağınık olurdu.
nalan alışveriş yapmam lazım artık hiçbir kıyafetim olmuyor. üstlerde sıkıntı yaşıyorum yaz geldi çok terleyecez çok pahalı olmayan ama çeşit kıyafetler almam lazım
kızlar acilen bişey sorucam sizee bizim daireden arkadaşın eşi 2 kez doğum yapmış ve bana diyorki ikili taraman normal çıksa bile amiyosentez yaptırman lazım diye kafamı karıştırdı.eşide iyi bir hastanede başhemşireymiş iice beynim sulandı yaaa lütfen yardım edermisiniz bana((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?