hadi yaaa Allah gönlüne göre verdi çooooooook sevindim adına hayatımm opuyorumnanaktanmrblar kızlarrrrr
ben dün doktora gittim sositososito akıntım çok fazlaydı. oda altımı iice yara yaptı. aradım doktoru gel dedi gittim. neyse çikolata yemedim bu sefer. maşallah baya hareketliydi yinede kuzum. herşey çok güzel dedi. suyun gelişimi v.s. bide %50 den fazla ihtimal kız dedi hihoyyythihoyyythihoyyyt
benimki de sırt üstü yatarken ölçtübenimki yandı doktor yüzünün yukarı bakması lazım dedi.
her doktor farklı mı ölçüyor?
ay biz de herkese söyledik akannehir şimdiden tırsmaya başladım valla halbuki dr büyük ihtimal çıkıntı var gibi demiştiii eyvahedigeldismileeyvahedigeldismilebafodada testler yalan oldu galiba tersi çıkıyo bende korkmaya başladım acaba değişirmi diye herkesede söylediksempatiksalakcinni
ne güzel rahattım 3aydır şimdi gözümün içine bakar mart kedisi gibi akşamları:roflol:
benimkiler de kayboldular canım.. 2 gündür bulantı yok. akıntı desen çok önceden gitti. belim ağrımıyor. tek değişen şey su toplayan karnım o kadar. doktora sordum 2.trimesterde normal kaybolmaları dedi..kıslar benm belirtilerm kaybuldular.bazen unutyorum bile hamile olduğumu :( kötü bişey yoktur dmi.doktora gitmeye bile korkuyorum.daha var gerçi ama insan yinede korkuyo
aynı soruyu ben de size soracaktım benim dr a gitmeme daha çok var çünkü.kızlar bu arada sürekli girmediğim için kaçırmışta olabilirm..bu yüzdeki lekeleri engellemek için yüksek koruma faktörlü nemlendirici kullanmamız lazım.ama genede doktor tavsiyesinde olmasında fayda var..aranızda kullanmaya başlayan varmı?ve ne kullanıyorsunuz?
önümüzdeki salı günü gidicem ama baska doktora gidicem kendi doktoruma 22 mayısta gidicem 16 haftayı bitirmiş olucambidahaki randevun ne zaman lady cimm
ALlah gönlüne göre verdii :asigim:mrblar kızlarrrrr
ben dün doktora gittim sositososito akıntım çok fazlaydı. oda altımı iice yara yaptı. aradım doktoru gel dedi gittim. neyse çikolata yemedim bu sefer. maşallah baya hareketliydi yinede kuzum. herşey çok güzel dedi. suyun gelişimi v.s. bide %50 den fazla ihtimal kız dedi hihoyyythihoyyythihoyyyt
:roflol:
yaramaz olmasınlarda yorulacağımız malum.
ay ma çok garip görüntüsü.
eşim diyor uzaylı gibi. :roflol:
kıslar benm belirtilerm kaybuldular.bazen unutyorum bile hamile olduğumu :( kötü bişey yoktur dmi.doktora gitmeye bile korkuyorum.daha var gerçi ama insan yinede korkuyo
kızlar bu arada sürekli girmediğim için kaçırmışta olabilirm..bu yüzdeki lekeleri engellemek için yüksek koruma faktörlü nemlendirici kullanmamız lazım.ama genede doktor tavsiyesinde olmasında fayda var..aranızda kullanmaya başlayan varmı?ve ne kullanıyorsunuz?
ben de başlıyorum hayırlısıyla çatlaklarım için aldığım karışıma..
çörekotu yağı, kakao yağı, badem yağını karıştırdım..
geldim arkadaşlar, çok mutluyum herşey normal dedi doktor.. veee veeeeeeee %100 erkek dedi, babası gelememişti, sırf onun için pipisinin resmini de çekti gayet net görünüyor. Çok sevinçliyim devamlı telefondayım herkese yetiştiriyorum haberi.
14 haftalıktı, burnu hakkında bir şey demedi bir dahaki ay hepsini tek tek ölçücem dedi nedense
Arkadaşlar aranızda su gibi akıntısı olan var mı renksiz kokusuz. bende uzun süredir var doktoruma sordum olur dedi ama aklıma çok takıldı. çevremde bunu yaşayan tek ben varım ...sizlerde nasıl
Kizlar iyi akşamlar Dr san geldim hersey yolunda çok şükür ve size bomba haber bebeğim kızmış testler tahminler hisler yalan oldu haha haha esimle soktayizkaydirigubbakcemile3
kızlar dün gece test yaptığım günden bu yana ilk defa milli olduk kocişlee bu zamana kadar korkuyodum ama artık haftada 1 olur heraldekaydirigubbakcemile3
kızlar günaydın!
dün hastaneye boşuna gittim.
idrar ve kan tahlilim güzel çıktı bir sorun yok.
ama benim edepsiz dün beni baya uğraştırıp yordu.
dün 2 li test yapılacaktı önce ultrosona girdim. doktora girmeden çikolata yedim.
birde kesme şeker yedim.
benimki gayet sakin yatıyordu. doktor uğraştı uyandırdı ama düz durması gerekiyormuş.
ense kalınlığını ölçemedi. sonra bana çikolata ye 20 dk dolaş tekrar gel dedi.
gittim çikolata yedim içim yandı resmen. dolaştım eşimle.
tekrar girdik ultrosona hareket diyor ama bir türlü düz durmadı.
doktor oynattı yok bana mısın demedi?
doktor 10 dk. merdiven in çık dedi. çatıya kadar inip çıktım bu arada eşim dakika tutuyor.
3. kere girdim yok illa yan durup bize bakıyor.
kısa bir süre düz durdu tabi ölçüm için yeterli olmadı.
bugün yine gel dedi ama gidemiyorum.
1 ay sonra 4 lü test yapılacakmış.
cinsiyet belli değil bir dahaki randevuda belli olacak!
kızlar çoğalıyo begümcüm erkeklerde kıza dönüyoo yavaş yavaş
suss kııs yapan var yapamayan varrkaydirigubbakcemile3
hadi yaaa Allah gönlüne göre verdi çooooooook sevindim adına hayatımm opuyorumnanaktan
benimki de sırt üstü yatarken ölçtü
ay biz de herkese söyledik akannehir şimdiden tırsmaya başladım valla halbuki dr büyük ihtimal çıkıntı var gibi demiştiii eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
Günaydın kızlara.s.
İstanbul da hava çok sıcak.Dün gece üzerimize hiçbişey örtmeden yattık.Doktorum yazın sıcaklardan sıkıntı yaşayabileceğimi söyledi.
ben 2 aylıkken karnım kasınmaya basladı belkide daha erken
bebe yağı kullandım
sonra palmers ın numunesini verdiler işe gelirken sabah onu kullandım
kokmuyo çok rahat
bitince aktardan karısım alalım dedik
bi sürü yağ karısımından aldık onu kullandım ama kokuyor :bbo:
işe gelirken kullanamıyorum anca gece yatarken kullanabilirim öyle kaldı
bende palmers aldım onu kullanıyorum şimdi
kızlar dün gece test yaptığım günden bu yana ilk defa milli olduk kocişlee bu zamana kadar korkuyodum ama artık haftada 1 olur heraldekaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar nasılsınız.bafo çok sevndm.artık kesinleşiyo cinsiyetler.banada erekek gibi kesn değil demişti.1 haziranda gidicem netleşir benmde ozaman.eeren bizde açtık sezonu ama korkuyoırum.sonra çok pişman oluyorum.bişey olursa bu yüzden diye.
aynen ben de haziran başı gidicem bana da büyük ihtimal erkek demişti eyvahedigeldismile ve aynen biz de sezonu açtık ama korkuyorumm akannehir
kızlar günaydın!
dün hastaneye boşuna gittim.
idrar ve kan tahlilim güzel çıktı bir sorun yok.
ama benim edepsiz dün beni baya uğraştırıp yordu.
dün 2 li test yapılacaktı önce ultrosona girdim. doktora girmeden çikolata yedim.
birde kesme şeker yedim.
benimki gayet sakin yatıyordu. doktor uğraştı uyandırdı ama düz durması gerekiyormuş.
ense kalınlığını ölçemedi. sonra bana çikolata ye 20 dk dolaş tekrar gel dedi.
gittim çikolata yedim içim yandı resmen. dolaştım eşimle.
tekrar girdik ultrosona hareket diyor ama bir türlü düz durmadı.
doktor oynattı yok bana mısın demedi?
doktor 10 dk. merdiven in çık dedi. çatıya kadar inip çıktım bu arada eşim dakika tutuyor.
3. kere girdim yok illa yan durup bize bakıyor.
kısa bir süre düz durdu tabi ölçüm için yeterli olmadı.
bugün yine gel dedi ama gidemiyorum.
1 ay sonra 4 lü test yapılacakmış.
cinsiyet belli değil bir dahaki randevuda belli olacak!
doktor bişey biz sormadan "aile hayatınız devam edebilir" dedi. koptum gülmekten :roflol:Kızlar biz açamadık daha ama eşime üzülüyorum.Doktor aksi yönde bişey söylemedi.Sormaya da utanıyorum. Başlasak mı ufaktan acaba.Hoş benim canım hiç istemiyo ama
kıslar benm belirtilerm kaybuldular.bazen unutyorum bile hamile olduğumu :( kötü bişey yoktur dmi.doktora gitmeye bile korkuyorum.daha var gerçi ama insan yinede korkuyo
ben de başlıyorum hayırlısıyla çatlaklarım için aldığım karışıma..
çörekotu yağı, kakao yağı, badem yağını karıştırdım..
ben 2 aylıkken karnım kasınmaya basladı belkide daha erken
bebe yağı kullandım
sonra palmers ın numunesini verdiler işe gelirken sabah onu kullandım
kokmuyo çok rahat
bitince aktardan karısım alalım dedik
bi sürü yağ karısımından aldık onu kullandım ama kokuyor :bbo:
işe gelirken kullanamıyorum anca gece yatarken kullanabilirim öyle kaldı
bende palmers aldım onu kullanıyorum şimdi
Kızlar biz açamadık daha ama eşime üzülüyorum.Doktor aksi yönde bişey söylemedi.Sormaya da utanıyorum. Başlasak mı ufaktan acaba.Hoş benim canım hiç istemiyo ama
Senin bebk nazlıymış.Sağlık olsun canım.Sanırım benim doktorum da 4 lü test yaptırıcak,yarın sorucam
doktor bişey biz sormadan "aile hayatınız devam edebilir" dedi. koptum gülmekten :roflol:
ben bebe yağı kullanıyorum. bi de palmers aldım kremini onu kullanıyorum
canım bu benim yaptığım karışımı bankada çalışan bir arkadaşımdan aldım. yani o da çalışıyordu ve kokusuz birşey arıyordu. o da her zaman sürmemiş haftada 4 gün falan. yanında da sebamed in hamileler için çıkardığı çatlak önleyiciyi kullanmış, fiyatı 13tl falan o da pahalı değil yani. ve sonuç sıfır çatlak..
:roflol: :roflol: :roflol:doktor bişey biz sormadan "aile hayatınız devam edebilir" dedi. koptum gülmekten :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?