2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hadi yaaa Allah gönlüne göre verdi çooooooook sevindim adına hayatımm opuyorumnanaktan

benimki yandı doktor yüzünün yukarı bakması lazım dedi.
her doktor farklı mı ölçüyor?
benimki de sırt üstü yatarken ölçtü

bafodada testler yalan oldu galiba tersi çıkıyo bende korkmaya başladım acaba değişirmi diye herkesede söylediksempatiksalakcinni
ay biz de herkese söyledik akannehir şimdiden tırsmaya başladım valla halbuki dr büyük ihtimal çıkıntı var gibi demiştiii eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

Son düzenleme:
kıslar benm belirtilerm kaybuldular.bazen unutyorum bile hamile olduğumu :( kötü bişey yoktur dmi.doktora gitmeye bile korkuyorum.daha var gerçi ama insan yinede korkuyo

kızlar bu arada sürekli girmediğim için kaçırmışta olabilirm..bu yüzdeki lekeleri engellemek için yüksek koruma faktörlü nemlendirici kullanmamız lazım.ama genede doktor tavsiyesinde olmasında fayda var..aranızda kullanmaya başlayan varmı?ve ne kullanıyorsunuz?

kıslar benm belirtilerm kaybuldular.bazen unutyorum bile hamile olduğumu :( kötü bişey yoktur dmi.doktora gitmeye bile korkuyorum.daha var gerçi ama insan yinede korkuyo
benimkiler de kayboldular canım.. 2 gündür bulantı yok. akıntı desen çok önceden gitti. belim ağrımıyor. tek değişen şey su toplayan karnım o kadar. doktora sordum 2.trimesterde normal kaybolmaları dedi..

aynı soruyu ben de size soracaktım benim dr a gitmeme daha çok var çünkü.

bidahaki randevun ne zaman lady cimm
önümüzdeki salı günü gidicem ama baska doktora gidicem kendi doktoruma 22 mayısta gidicem 16 haftayı bitirmiş olucam
ALlah gönlüne göre verdii :asigim:

yaramaz olmasınlarda yorulacağımız malum.

ay ma çok garip görüntüsü.
eşim diyor uzaylı gibi. :roflol:
:roflol:
töbe töbee
kocem dün karnıma baktıı aaa bebeğimiz büyüdü dedi -tatlicadiarzu-
bak bu sefer gaz değil bebek dedim :roflol: artık sevebilirsin dedim :roflol:

2. 3 ayda zaten en rahat dönemimizmiş
bende unutuyorum hamile olduğumu bazen :lepi:

3. aydan sonra baslıyomuş lekeler ben henuz kullanmadım benim doktor baska seylerimle mesgul olduğu için ne çatlak kremi verdi ne bişi :mymeka:

ben de başlıyorum hayırlısıyla çatlaklarım için aldığım karışıma..

çörekotu yağı, kakao yağı, badem yağını karıştırdım..

Günaydın kızlara.s.
İstanbul da hava çok sıcak.Dün gece üzerimize hiçbişey örtmeden yattık.Doktorum yazın sıcaklardan sıkıntı yaşayabileceğimi söyledi.

ben 2 aylıkken karnım kasınmaya basladı belkide daha erken
bebe yağı kullandım
sonra palmers ın numunesini verdiler işe gelirken sabah onu kullandım
kokmuyo çok rahat
bitince aktardan karısım alalım dedik
bi sürü yağ karısımından aldık onu kullandım ama kokuyor :bbo:
işe gelirken kullanamıyorum anca gece yatarken kullanabilirim öyle kaldı
bende palmers aldım onu kullanıyorum şimdi

abbowww gözün aydın canımm Allah gönlüne vermiş seninde hihoyyyt

14 haftalıktı, burnu hakkında bir şey demedi bir dahaki ay hepsini tek tek ölçücem dedi nedense

benimde ölçtü doktorum sağolsun. çok güzel dedi. ölçümleri demedi ama bende sormadım.

Arkadaşlar aranızda su gibi akıntısı olan var mı renksiz kokusuz. bende uzun süredir var doktoruma sordum olur dedi ama aklıma çok takıldı. çevremde bunu yaşayan tek ben varım ...sizlerde nasıl

canım ben varım doktorada o yüzden gittim işte. inanılmaz çok akıntım var. yara oldu iice altım. vajinal fitil verdi doktor ilk kez kullanıorum çok zormuş kullanmak. sende yara kaşıntı yapmadıysa korkma canım.

Kizlar iyi akşamlar Dr san geldim hersey yolunda çok şükür ve size bomba haber bebeğim kızmış testler tahminler hisler yalan oldu haha haha esimle soktayizkaydirigubbakcemile3

anoooooooooo delikafadulden ayyy benim değişmez inşallah yaaa. ama sana sevindim cnaımm. kızz istiodun değilmi hihoyyyt

kızlar dün gece test yaptığım günden bu yana ilk defa milli olduk kocişlee bu zamana kadar korkuyodum ama artık haftada 1 olur heraldekaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol: ayyy sezenim alemsin. ben kanama olduğunda 2 hafta ara vermiştim sadece. tam gaz maşşallah. bana bi hal oldu zaten herüf kaçsa ben kovalıcam laelaelaelaelae

hayy allah ne kadar uğraştırmış seni. bu günde gidemezsen yaptırmıcanmı ölçümleri. benimde işten izin almak çok zoorrrr oluoo hep

kızlar çoğalıyo begümcüm erkeklerde kıza dönüyoo yavaş yavaş

hayırlısı herşeyden önce. Allah herkesin gönlüne göre versin. ben kız çocuk çok istiodum ilkini.

suss kııs yapan var yapamayan varrkaydirigubbakcemile3

ŞenizŞeniz yasaklar azaldı ama çoğunuluk milli olmaya başladı ne güzel rahattım 3aydır şimdi gözümün içine bakar mart kedisi gibi akşamları:roflol:[/QUOTE]
:roflol::roflol::jeyyar:

evet tatlımmm sağlıkla gelsin yavrumm. ama nasıl sevindim. inşallah değişip şokk yaşatmaz bana da :1ninca:

Günaydın kızlara.s.
İstanbul da hava çok sıcak.Dün gece üzerimize hiçbişey örtmeden yattık.Doktorum yazın sıcaklardan sıkıntı yaşayabileceğimi söyledi.

bizde yatamadık akannehir
üstümde hiç bişi yoktu attı kenara öle uyudum
yorganları kaldırma zamanı geldi heyyooo :lepi:
hafta sonu yorganları yıkayayım bazanın altına atayım barii zemuszemus

canım bu benim yaptığım karışımı bankada çalışan bir arkadaşımdan aldım. yani o da çalışıyordu ve kokusuz birşey arıyordu. o da her zaman sürmemiş haftada 4 gün falan. yanında da sebamed in hamileler için çıkardığı çatlak önleyiciyi kullanmış, fiyatı 13tl falan o da pahalı değil yani. ve sonuç sıfır çatlak..

kızlar dün gece test yaptığım günden bu yana ilk defa milli olduk kocişlee bu zamana kadar korkuyodum ama artık haftada 1 olur heraldekaydirigubbakcemile3

aynen ben de haziran başı gidicem bana da büyük ihtimal erkek demişti eyvahedigeldismile ve aynen biz de sezonu açtık ama korkuyorumm akannehir

Kızlar biz açamadık daha ama eşime üzülüyorum.Doktor aksi yönde bişey söylemedi.Sormaya da utanıyorum. Başlasak mı ufaktan acaba.Hoş benim canım hiç istemiyo ama

Senin bebk nazlıymış.Sağlık olsun canım.Sanırım benim doktorum da 4 lü test yaptırıcak,yarın sorucam

Kızlar biz açamadık daha ama eşime üzülüyorum.Doktor aksi yönde bişey söylemedi.Sormaya da utanıyorum. Başlasak mı ufaktan acaba.Hoş benim canım hiç istemiyo ama
doktor bişey biz sormadan "aile hayatınız devam edebilir" dedi. koptum gülmekten :roflol:

yoktur canım artık kaybolması gerekir normal şartlarda keşke bende kurtulsam şu bulantılardan

ben bebe yağı kullanıyorum. bi de palmers aldım kremini onu kullanıyorum

sende mi kremini kullanıyorsun canım palmersin. üstünde hamile resmi olan kaydirigubbakcemile5

aç canım sende yavaştan kocişe yazıkk karnına dikkat et yeter

13 tl de ucuzmuş ya
ama hergün sürmek lazım sabah akşam
bende o yağı hergun süremiyorum ki :bbo:
sebamedinkini de alayım sabah onu süreyim akşam diğerini olmaz mı öle :kedi:
çünkü hangisinin iyi sonuc verdiğini bilemeyiz ki bilmiyorumkismile

doktor bişey biz sormadan "aile hayatınız devam edebilir" dedi. koptum gülmekten :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol:
biz sormadan kaç kere diyo doktor
normal hayatınıza devam edebilirsiniz :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…