herkes sustu ya bi sessizlik sardı her yeri hayırdır
aa ben göremiyor muşum yazı yazınca ilerleyebildi sayfalar o kadar yenilemiştim ama görünmüyordu :)) enteresan
alemsin yaa çok güldüm haakaydirigubbakcemile3
benim 12+3 bugün, dün ikili test randevum vardı doktorun acil ameliyatı çıkmış bugüne erteledi. herkesin belirtileri geçmiş çok tuhaf ama benim 3-4 gündür midem feci bulanıyor, sürekli bastırsın diye kuru ekmek yiyorum, başka da pek bişey yiyemiyorum. bir de belim çok kötü. shuma diye bir terlik gördüm net'te, gören var mı, bel ve sırt ağrılarına iyi geliyormuş, tuhaf bir terlik, burnu topuğundan yüksek. nasıl acaba?
ayyyyy canımm yirim ellerini..nasılda tam görünmüş kuzumyaaa..
maşşallah diyim maşşallaaahhhkaydirigubbakcemile3
kıslar benm belirtilerm kaybuldular.bazen unutyorum bile hamile olduğumu :( kötü bişey yoktur dmi.doktora gitmeye bile korkuyorum.daha var gerçi ama insan yinede korkuyo
iyiyim teşekürler sen nasılsın?
hiç sevmiyorum bu ilacı-tatlicadiarzu-
valla ben içmiyorum midemi bulandırıyor ilacı dahi görmek.ama sanırım iyi yapmıyorum:kedi:
hoşbulduk canım.valla doktor 1 ay sonra gel dedi ama haftaya p.tesi değilde diğer p.tesi gideriz sanırım.sen cinsiyeti öğrendinmi?ben çok merak ediyorum:uhm:
Selam Kızlar, geçen hafta cuma günü ikili test için ultrasona girmiştim ve kan verdim. ultrasonda ense kalınlığı 1,2mm çıktı. nazal kemik 2,3mm çıktı.
dün de kan testi sonuçlarımı aldım. direk buraya yazıyorum doktorum güzel dedi ve ayın 27 sine muayeneye çağırdı.
Trisomy 21 Trisomy 13/18
background risk 1:1015 1:1790
ultrasound risk 1:20291 1:12813
biochemistry risk 1:5605 1:12770
adjusted risk 1:33818 1:59669
trisomy21 : negatif
trisomy13/18 : negatif
Free beta hCG 66,690
doktor güzel olduğunu söyledi ama yukarıdaki risk yazanların anlamlarını bilmiyorum. bilen varsa açıklayabilir mi ?
ne inanılmaz fotoğraflar, bayağı bebiş olmuşlar ya el falan sallıyor, ses duyabilsek nerdeyse bye bye dicek gibi:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?