2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar internette sorun var kaç gündür giriyorum bağlantı kesiliyor sürekli yazdırmadı hiç. umarım bunu bitirebilirim. hediyeye de katılamadım, son günü de geçmiş galiba, çok isterdim katılmayı. neyse sağlık olsun belki bir daha yaparız.

biz cinsel ilişkiyi biraz rafa kaldirdik kızlar benim düşük tehdidim vardi..ondan hiç yanaşamıyoruz anlıcagınız..zaten en öenmlisi bebeklerimiz..o işsonrada olur dimi ya..tabi anlayışlı kocanız varsa

benim 12+3 bugün, dün ikili test randevum vardı doktorun acil ameliyatı çıkmış bugüne erteledi. herkesin belirtileri geçmiş çok tuhaf ama benim 3-4 gündür midem feci bulanıyor, sürekli bastırsın diye kuru ekmek yiyorum, başka da pek bişey yiyemiyorum. bir de belim çok kötü. shuma diye bir terlik gördüm net'te, gören var mı, bel ve sırt ağrılarına iyi geliyormuş, tuhaf bir terlik, burnu topuğundan yüksek. nasıl acaba?

canım sanırım senin mide bulantıların biraz daha devam edebilir bazen öyle oluyormu..terliğide ilk senden duydum canım iyiyse inan hemen bende alırım

Selam Kızlar, geçen hafta cuma günü ikili test için ultrasona girmiştim ve kan verdim. ultrasonda ense kalınlığı 1,2mm çıktı. nazal kemik 2,3mm çıktı.
dün de kan testi sonuçlarımı aldım. direk buraya yazıyorum doktorum güzel dedi ve ayın 27 sine muayeneye çağırdı.

Trisomy 21 Trisomy 13/18
background risk 1:1015 1:1790
ultrasound risk 1:20291 1:12813
biochemistry risk 1:5605 1:12770
adjusted risk 1:33818 1:59669

trisomy21 : negatif
trisomy13/18 : negatif

Free beta hCG 66,690

doktor güzel olduğunu söyledi ama yukarıdaki risk yazanların anlamlarını bilmiyorum. bilen varsa açıklayabilir mi ?

kıslar benm belirtilerm kaybuldular.bazen unutyorum bile hamile olduğumu :( kötü bişey yoktur dmi.doktora gitmeye bile korkuyorum.daha var gerçi ama insan yinede korkuyo

canim ben en son gittigimde 11+5dim cinsiyetini sormadim 27mayista diger randevum heralde ozaman belli olur hakkimizda hayirlisi olsun sen ikili test yaptirdinmiolumunekankayizsmile

canım sonuçların gayıet güzell.ordaski risk yazan birimler senin bebeginde risk yok denecek kadar az..yani korkacak bir durum yok canim zaten dr sana söylemiş..
ordaki referans araliklarinda anlaşılıyor seninkiler baya baya düşükk
geçmişolsun canim inşallah bende hayırlsıyla atlatırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…