kizlar benim tickerim gitmis niyealsanaalsanasmile
zeyncim banada dün öyle olduda sonunda geldi..sorun mu var anlamdımki:uhm:
kizlar ben güneş koruyucu kullanmiorum ama vichy nin nemlendiricisini sürüorum hergün yüzüme.onlar zaten koruma faktörlü kremler.Acaba başka bi koruyucu daha kullanmama gerek varmi sizce???
kızlar bu arada sürekli girmediğim için kaçırmışta olabilirm..bu yüzdeki lekeleri engellemek için yüksek koruma faktörlü nemlendirici kullanmamız lazım.ama genede doktor tavsiyesinde olmasında fayda var..aranızda kullanmaya başlayan varmı?ve ne kullanıyorsunuz?
canım sonuçların gayıet güzell.ordaski risk yazan birimler senin bebeginde risk yok denecek kadar az..yani korkacak bir durum yok canim zaten dr sana söylemiş..
ordaki referans araliklarinda anlaşılıyor seninkiler baya baya düşükk
geçmişolsun canim inşallah bende hayırlsıyla atlatırım
karnı acıkan varmıııııııcokacimcoook
Çok teşekkür ederim Esincim, evet doktorum söyledi ama anlamlarını merak ettim.
inşallah canım hayırlısıyla test sonuçlarını bekleyen herkes atlatır bu dönemi.
Benim de içime su serpildi. sıra 2 hafta daha beklemek kaldı bebişimi görmek için.
Çok teşekkür ederim Esincim, evet doktorum söyledi ama anlamlarını merak ettim.
inşallah canım hayırlısıyla test sonuçlarını bekleyen herkes atlatır bu dönemi.
Benim de içime su serpildi. sıra 2 hafta daha beklemek kaldı bebişimi görmek için.
biz birazdan esim ve kizimla beraber kermese gidicez orda güzelce karnimi doyurucam bizim kermeslerin türkiyeden farki olmuyor akliniza gelen her türlü yemek cesidi var iyice karnimi doyurucam en sevdigim seyde caniniz cekmesin haslanmis misir mutlaka yerim türkiyeye gelincede ilk isim carsida misir yemek oluyorcokacimcoook
bi sor bakalım genelde ped önermezlerannadım, ama benim akıntımı çoğaltmadı her zamanki kadar, akıntının küloda gelmesi sonra altındaki pantolon yada eşofmana yayılması daha kötü deilmi asıl o zararlıdır die düşünüyorum...bi dahaki gidişimde bi sorayım bakim ped yerine ne öneriyor...
Aloe vera çok faydalı bir bitki hayatım.Forever living markasının aloe veralı ürünleri var inanılmaz güzel yıllardır kremlerini kullanıyorum.Çatlak için de bir karışım yaptık şimdilik çok memnunum.Lierac kullanan herkes çok memnun,valla yapcak bişey yok mecburen alcam çatlak olmasın olcaksa da elimden geleni yaptığımı bileyim bari :))))))))
valla ben içmiyorum midemi bulandırıyor ilacı dahi görmek.ama sanırım iyi yapmıyorum:kedi:
Selam Kızlar, geçen hafta cuma günü ikili test için ultrasona girmiştim ve kan verdim. ultrasonda ense kalınlığı 1,2mm çıktı. nazal kemik 2,3mm çıktı.
dün de kan testi sonuçlarımı aldım. direk buraya yazıyorum doktorum güzel dedi ve ayın 27 sine muayeneye çağırdı.
Trisomy 21 Trisomy 13/18
background risk 1:1015 1:1790
ultrasound risk 1:20291 1:12813
biochemistry risk 1:5605 1:12770
adjusted risk 1:33818 1:59669
trisomy21 : negatif
trisomy13/18 : negatif
Free beta hCG 66,690
doktor güzel olduğunu söyledi ama yukarıdaki risk yazanların anlamlarını bilmiyorum. bilen varsa açıklayabilir mi ?
canım günlük pedi bana hem dr um hem de hastanedeki ebeler kesinlikle tavsiye etmediler. akıntıyı çoğaltıyormuş ve de mantar oluşumuna zemin hazırlıyormuş bilginize. ben de kullanmıyorum ama rahatım evdeyim tabi sık sık çamaşır değiştiriyorum. olmazsa pamuklu bez kullanın demişti hastanedekiler. bilginize..aa neden kullanma dediki ne varmış günlük pedlerde, benimki bi şi demedi, daha doğrusu ben kullanayımmı die sormadım, zararlı olabileceğini düşünmemiştim...
tüh üzüldüm canım.. eğer talep olursa eylül gibi tekrar yaparız inşallah..kızlar internette sorun var kaç gündür giriyorum bağlantı kesiliyor sürekli yazdırmadı hiç. umarım bunu bitirebilirim. hediyeye de katılamadım, son günü de geçmiş galiba, çok isterdim katılmayı. neyse sağlık olsun belki bir daha yaparız.
leke olmasın diye güneşten korunmak amaçlıysa coppertone hem büyüklere hem bebeklere en iyi marka
Selam Kızlar, geçen hafta cuma günü ikili test için ultrasona girmiştim ve kan verdim. ultrasonda ense kalınlığı 1,2mm çıktı. nazal kemik 2,3mm çıktı.
dün de kan testi sonuçlarımı aldım. direk buraya yazıyorum doktorum güzel dedi ve ayın 27 sine muayeneye çağırdı.
Trisomy 21 Trisomy 13/18
background risk 1:1015 1:1790
ultrasound risk 1:20291 1:12813
biochemistry risk 1:5605 1:12770
adjusted risk 1:33818 1:59669
trisomy21 : negatif
trisomy13/18 : negatif
Free beta hCG 66,690
doktor güzel olduğunu söyledi ama yukarıdaki risk yazanların anlamlarını bilmiyorum. bilen varsa açıklayabilir mi ?
doktorum yuzumdekı egzema ıcın benı cıldıyecıye yonlendırdı. cildiye doktoru egzema ıcın bır krem verdı. ayrıca sebamed in 50+ foktor losyonunu almamı soyledı güneşten korunmak için onu kullanıyorum bu arada beyaz tenliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?