2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kizlar ben güneş koruyucu kullanmiorum ama vichy nin nemlendiricisini sürüorum hergün yüzüme.onlar zaten koruma faktörlü kremler.Acaba başka bi koruyucu daha kullanmama gerek varmi sizce???

doktorum yuzumdekı egzema ıcın benı cıldıyecıye yonlendırdı. cildiye doktoru egzema ıcın bır krem verdı. ayrıca sebamed in 50+ foktor losyonunu almamı soyledı güneşten korunmak için onu kullanıyorum bu arada beyaz tenliyim.

Son düzenleme:

Çok teşekkür ederim Esincim, evet doktorum söyledi ama anlamlarını merak ettim.
inşallah canım hayırlısıyla test sonuçlarını bekleyen herkes atlatır bu dönemi.
Benim de içime su serpildi. sıra 2 hafta daha beklemek kaldı bebişimi görmek için.

ilona, canım maaşallah bebişine oyy o ellerini yerim ben onunnnn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

karnı acıkan varmıııııııcokacimcoook

biz birazdan esim ve kizimla beraber kermese gidicez orda güzelce karnimi doyurucam bizim kermeslerin türkiyeden farki olmuyor akliniza gelen her türlü yemek cesidi var iyice karnimi doyurucam en sevdigim seyde caniniz cekmesin haslanmis misir mutlaka yerim türkiyeye gelincede ilk isim carsida misir yemek oluyorcokacimcoook

canim seninde gözün aydin sonuclarin iyi cikmisolumunekankayizsmile

rica ederim canim..allah kimseleri korktuguna ugratmasin..inşallah canim hayırlısıyla(amin)bakalım senin bıcırık ne yapıyor..hele bide hareketlensn ozaman feci bir duygu oluyor sanki karnından çıkacak gibi

ohhhhhh sefan olsun..yede doyur karnını bebişi:))senin kızın kaç yaşında zeyncim galiba büyük..bende bir kermes bulsam hemen gidecem..bizim yerimizide ye canim..bu arada benn haşlanmış mısırdan acayip tiksindim anlatamam lafini bile duyunca öğürtü geliyor..o yüzden canim çekmedi canim..af,yet olsun sana

bi sor bakalım genelde ped önermezler

valla bence de catlak olmasın kıyarım paraya da sasırdım yanı fıyatını görunce :kedi:

valla ben içmiyorum midemi bulandırıyor ilacı dahi görmek.ama sanırım iyi yapmıyorum:kedi:

ama ilacın tadı gelmiyo ki ağıza neden mideni bulandırıyo benneyaptımki
iç be iyi yapmıyosun :1hug:

hello teyzoşlaaarrrzemuszemus

iloş resim mi var
ben göremim de benneyaptımki

sonuclardan anlamıyorum da bhcg sonucundan cınsıyet tahmını yapabiliyorum kaydirigubbakcemile3

ilona'nın bebişini yerim ben.
el sallamış bize.
kuzum benim maşşallah!

teşekkür ederiz teyzoşları =))
lady faceye bak ordada var =)

faceye bakarım ağşama hihoyyyt
akşam olur mukine merak ettim ulen :mymeka: :ecrin_bebek:

aa neden kullanma dediki ne varmış günlük pedlerde, benimki bi şi demedi, daha doğrusu ben kullanayımmı die sormadım, zararlı olabileceğini düşünmemiştim...
canım günlük pedi bana hem dr um hem de hastanedeki ebeler kesinlikle tavsiye etmediler. akıntıyı çoğaltıyormuş ve de mantar oluşumuna zemin hazırlıyormuş bilginize. ben de kullanmıyorum ama rahatım evdeyim tabi sık sık çamaşır değiştiriyorum. olmazsa pamuklu bez kullanın demişti hastanedekiler. bilginize..

tüh üzüldüm canım.. eğer talep olursa eylül gibi tekrar yaparız inşallah..

bir mühür için hastaneye gittim geldim. 3 dk durdum toplam hastanede akannehir neyse hallettim arkadaşıma uğradım bir de. ama çoook sıcak arkadaşlar yandım resmen.. serin evimin gözünü seveyim kaydirigubbakcemile2

ilonacım maşallah onun eline çok tatlı bir anı olmuş size

leke olmasın diye güneşten korunmak amaçlıysa coppertone hem büyüklere hem bebeklere en iyi marka

koruma faktörlü nemlendirici arıyorum canım..

canım mşlh gayet güzel bir sonuç..mesela trisomy 13 /18 adjusted riskin 59669 da 1 çıkmış.benim 83 te 1mafoldumben.yani son derece güzel işte mşlh..doktorun konturol için çağırmıştır...

sebamed 50+ faktör aynı zamanda nemlendiricimidir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…