ben de 20 haftalık olucam ama izin verirler neden vermesinler. ayrıca bir hamile mayosu almam lazım of akannehir
palmersin hangi kremi kızlar bi foto bulursanız ekler misiniz alayım ben de..
ben vivaldi dinlemeye başladım bebiş için. doğunca da bilsin bu melodileri, eğer doğana kadar dinletirsek onlara, doğduktan sonra duyunca rahat uyurlarmış bilginize..
dilemma yazık adama, siz nasıl dayanıyorsunuz anlamadım hem de 3 ay :1shok: sezencim hayırlı olsun:teytey:
benim durumum begümle aynı kovalıyorum
dilemma yazık adama, siz nasıl dayanıyorsunuz anlamadım hem de 3 ay :1shok: sezencim hayırlı olsun:teytey:
Canım ç.kale,memleketim.Denizi temiz
ben de 20 haftalık olucam ama izin verirler neden vermesinler. ayrıca bir hamile mayosu almam lazım of akannehir
palmersin hangi kremi kızlar bi foto bulursanız ekler misiniz alayım ben de..
ben vivaldi dinlemeye başladım bebiş için. doğunca da bilsin bu melodileri, eğer doğana kadar dinletirsek onlara, doğduktan sonra duyunca rahat uyurlarmış bilginize..
evet bende geçen yaz akçaya gittim çanakaleye çok yakın denizi çok güzel gerçekten bayıldım bu senede giderim inş..
oo 1 yıl evdesin yani süperr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanBen öğretmenim kızlar.İznim yazın 2 ay.Zaten temmuzda benim izin başlıyor.Okula gitmeyeceğim seneye
2 ay olmas a da 1 ay giderim heralde.Orada giderim 1,2 kontrole de
yok canım bugüne kadar hiç mayom olmadı bikini giydim hep ama şimdi ne kadar açık fikirli olsam da karnımı herkese göstermem.. o yüzden bu sene mayo ile geçecek mecburenn...mayo mu giyiyordun daha önce
ben hiç mayo giymedim bikini giyer mim bilmim :kedi:
ay tuhaf oluyo akannehir
krem bu canım http://www.e-hamile.com/asp/product...-Ciltteki-Gerilmeyi-Onleyen-Masaj-Kremi-125gr
mrblar kızlarrrrr
ben dün doktora gittim sositososito akıntım çok fazlaydı. oda altımı iice yara yaptı. aradım doktoru gel dedi gittim. neyse çikolata yemedim bu sefer. maşallah baya hareketliydi yinede kuzum. herşey çok güzel dedi. suyun gelişimi v.s. bide %50 den fazla ihtimal kız dedi hihoyyythihoyyythihoyyyt
bizim de tükkan kapalı
kocem dün çok utandığını söledii
onunda psikolojisi bozuldu galiba :roflol: :roflol: :roflol:
ben korkuyom valla
milli olursak gerdeğe girmiş gibi hissedicem :roflol: :roflol:
şimdi denize girmek istiyo canım akannehir
nolcek CADIARZU
:roflol: :roflol: :roflol:
sadece bebe yağı kullanmayın. arkadaşımda hiçbişr işe yaramadı..
palmers in kremi ne kadar?
Günaydın kıslar geçmişe bakıp geliyorum....
ebett hihoyyyt
kasımamak için bebe yağı almıştım
elime sürerek karnımı ovuyodum
dustan sonra bacaklarıma popoma felan sürüyorum kaydirigubbakcemile3
palmers 28 tl
ama sonunda palmersin bi değişik kutusu var onu kullanmalıymışız
sonrarında iyi çatlıyoruz çünkü akannehir
inş canım hepimiz hayırlı güzel haberlerle döneriz inş...biliyormusun benim özel sigorta hepsini karşılabilir ama kıl bayı kaçırıyoruz..o yüzden sadece indirimden hak kazanıyoruz..bide benim iki bebek 2400 gibi bir rakam..olsun napalımm..
şimdi denize girmek istiyo canım akannehir
nolcek CADIARZU
:roflol: :roflol: :roflol:
oo 1 yıl evdesin yani süperr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yok canım bugüne kadar hiç mayom olmadı bikini giydim hep ama şimdi ne kadar açık fikirli olsam da karnımı herkese göstermem.. o yüzden bu sene mayo ile geçecek mecburenn...
krem için de teşekkür ederim.. krem gibi olan kakao yağı sanırım. bende var böyle bir yağ yanmak için sürüyodum kaydirigubbakcemile3
hadi gözünaydın begümcük demek kız annesi olcen, o akıntıdan bendede var arada benimde altımı yakıyo hafiften ama yara olmadı allahtan, ben günlük ped kullanıyorum ve sık sık değiştiriyorum...
kızlar leke kremi sordum kimse bişey yazmamış...
ya konu gazi muhabbetine kaymış ya tatil muhabbetine yada çatlak kremine..olmuyor ama...
yok canım bugüne kadar hiç mayom olmadı bikini giydim hep ama şimdi ne kadar açık fikirli olsam da karnımı herkese göstermem.. o yüzden bu sene mayo ile geçecek mecburenn...
krem için de teşekkür ederim.. krem gibi olan kakao yağı sanırım. bende var böyle bir yağ yanmak için sürüyodum kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol:benimde benimde dün emirhan korusunda sudaki ördeklere bile özendim o sıcakta yanlarına atlamak istedim valla
ben 35e aldıydım kızz :1ninca: kazığı giymişim heee laelaelaelaelae
ben yazdım ama sana benneyaptımkikızlar leke kremi sordum kimse bişey yazmamış...
ya konu gazi muhabbetine kaymış ya tatil muhabbetine yada çatlak kremine..olmuyor ama...
valla bende istiyorumm serin serin yüzme bilmesemde sempatiksalakcinni
Selam kızlar nasılsınız? Çatlak için ben de duştayken bebe yağı sürüyorum çıkınca da aloe veranın ürünlerinin karışımını sürüyorum.Karışım bitince lierac alcam herkes lierac tavsiye ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?