doktor günlük ped kullanma dedi bana. bende her saat değiştiriodum. ama genede kullanma dedi. pamuklu bir bezi ütüleyip koycam iileşene kadar
aa neden kullanma dediki ne varmış günlük pedlerde, benimki bi şi demedi, daha doğrusu ben kullanayımmı die sormadım, zararlı olabileceğini düşünmemiştim...
çıkıyorum ben kızlar arkadaşıma gidicem ordan da hastaneye. raporumda mühür eksikmiş onu düzelittirmem lazımmış off akannehir
görüşürüzzz
hamile olmasak da ped tavsiye edilmiyo
akıntıyı çoğaltıyo
pedin altında zaten hava geciren bişi yok havasız kalıyo
ben selpak kullanıyorum en güzeli kaydirigubbakcemile
Aloe vera çok faydalı bir bitki hayatım.Forever living markasının aloe veralı ürünleri var inanılmaz güzel yıllardır kremlerini kullanıyorum.Çatlak için de bir karışım yaptık şimdilik çok memnunum.Lierac kullanan herkes çok memnun,valla yapcak bişey yok mecburen alcam çatlak olmasın olcaksa da elimden geleni yaptığımı bileyim bari :))))))))bende öle yapıyorum kaydirigubbakcemile5
aleo vera ne bilmiyorumkismile
lierac ı bende duydum ama palmers önerdiler hep bilmiyorumkismile
bide şimdi baktım fiyatına 77 tl ymişş akannehir
bize bi tane değil 5 tane yeticek laelaelaelaelae
Ben yıllardır günlük ped kullanıyorum bugüne kadar hiçbir şikayetim olmadı.Hava aldırıyor tabiki aldırmasa sürekli terlerdi orası.Parfümlü olanlar akıntı yapabilir,parfümsüz olanları tercih ettiğinde akıntının olmadığını göreceksin.En azından insan kendini daha ferah daha temiz hissediyor.Çamaşırda ıslaklık hissetmek berbat bir durum.annadım, ama benim akıntımı çoğaltmadı her zamanki kadar, akıntının küloda gelmesi sonra altındaki pantolon yada eşofmana yayılması daha kötü deilmi asıl o zararlıdır die düşünüyorum...bi dahaki gidişimde bi sorayım bakim ped yerine ne öneriyor...
Ben yıllardır günlük ped kullanıyorum bugüne kadar hiçbir şikayetim olmadı.Hava aldırıyor tabiki aldırmasa sürekli terlerdi orası.Parfümlü olanlar akıntı yapabilir,parfümsüz olanları tercih ettiğinde akıntının olmadığını göreceksin.En azından insan kendini daha ferah daha temiz hissediyor.Çamaşırda ıslaklık hissetmek berbat bir durum.
kıslar benm belirtilerm kaybuldular.bazen unutyorum bile hamile olduğumu :( kötü bişey yoktur dmi.doktora gitmeye bile korkuyorum.daha var gerçi ama insan yinede korkuyo
Bencede canım ya kullan.Çok memnunum valla kendimi daha temiz hissediyorum mis gibi :)Zararı olsa doktorlar derdi sakın kullanmayın diye ama sanmıyorum.Günlük pedsiz yaşamam mümkün değil =))))))):lepi:bencede öle, zaten bende kokusuz olanlardan kullanıyorum, senelerdir kullanıyorum ve şimdiye kadar hiç bir zararı olmadı bana, yani kullanmaya devam....:teytey:
meybie ben kendim sigorta şirketimi aradım karşılıyormusunuz die, eğer gittiğin hastanede özel sağlık sigortası geçiyorsa amniyo yapılmadan 1-2 gün önce senin 2 li test sonuçlarının faxlanıp onay alınması gerekiyormuş, ama gittiğin hastanede özel sig. geçmiyorsa sen meblağ nın tamamını ödüyorsun ve faturanı alıyorsun, sonra bu faturayı 2 li testle birlikte sigortacına yolluyosun, ve sigortadan paranı bir kaç hafta içinde geri alıyorsun. Bizde parayı ödeyip, faturayı alıp yollicaz sonra sigortadan parayı geri alcaz, sende onu bi araştır istersen cnm sizdede böle olabilir...
canım onu bi ara bende sordum baya. clinique nin kremi indirimdeydi. 30 faktör aldım ben
iyiyim teşekürler sen nasılsın?hoşgeldin nasılsın
hiç sevmiyorum bu ilacı-tatlicadiarzu-ben kullanıyorum elevit
valla ben içmiyorum midemi bulandırıyor ilacı dahi görmek.ama sanırım iyi yapmıyorum:kedi:ben kullanıyorum bitirmiştim dr yıne yazdı :ecrin_bebek:
canim gözün aydin masallah büyümüs bebis testlerde iyiymis demek bir kizimiz geliyor birazda kiz olsun dimi erkekler aldi basini gittikaydirigubbakcemile3
canim heralde belli olur rabbim gönlüne göre versinolumunekankayizsmile
tatlim seninde gözün aydinopuyorumnanaktan
valla bizimde tükkan kapali acilmaya niyeti yok bende sanki bebegimden utaniyorum:kedi:
canim cok sevindim rabbim hepimize böyle güzel haberler almayi nasip etsin:Saruboceq:
canim hosgeldin nerelerdesin doktora nezaman gidiceksin durumun nasil eleviti bende halen kullaniyorum arada sirada ugra tatlim bizi yanliz birakmaopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
kızlar leke kremi sordum kimse bişey yazmamış...
ya konu gazi muhabbetine kaymış ya tatil muhabbetine yada çatlak kremine..olmuyor ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?