2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kizlar..
bende çatlak olayindan çok korkuyorum yaa..
şimdilik menlendirici sürüorum sadece.
ama bi yerde okuduuma göre kakao yağı çok ii geliomuş.
doktor önümüzdeki ay wericem krem dedi ama ben şimdiden kullanmaya başlamak istiorum..
sizler ne kullaniosunuz?
lierac ı duymuştum mesela..

doktor günlük ped kullanma dedi bana. bende her saat değiştiriodum. ama genede kullanma dedi. pamuklu bir bezi ütüleyip koycam iileşene kadar

aa neden kullanma dediki ne varmış günlük pedlerde, benimki bi şi demedi, daha doğrusu ben kullanayımmı die sormadım, zararlı olabileceğini düşünmemiştim...

görüşürüz bijouxcumm Şeniz

fairlikecim ben 2 aylık olmadan basladım bebe yağıyla basladım mesela
karnım kasınıyodu
kasınmayın çatlak yapar dediler
bende elime yağı sürüp karnımı ovarak kasıyodum
bide bol su içmemiz lazım çatlağı önlemek için
3. aydan sonra doktorun önerdiği kremleri kullanmak genelde palmers le lierac tavsiye ediyolar

aa neden kullanma dediki ne varmış günlük pedlerde, benimki bi şi demedi, daha doğrusu ben kullanayımmı die sormadım, zararlı olabileceğini düşünmemiştim...

hamile olmasak da ped tavsiye edilmiyo
akıntıyı çoğaltıyo
pedin altında zaten hava geciren bişi yok havasız kalıyo
ben selpak kullanıyorum en güzeli kaydirigubbakcemile

biz yemeğe çıkıyoruz :CüvCüv:
görüşürüz güzel annişler Şeniz

hamile olmasak da ped tavsiye edilmiyo
akıntıyı çoğaltıyo
pedin altında zaten hava geciren bişi yok havasız kalıyo
ben selpak kullanıyorum en güzeli kaydirigubbakcemile

annadım, ama benim akıntımı çoğaltmadı her zamanki kadar, akıntının küloda gelmesi sonra altındaki pantolon yada eşofmana yayılması daha kötü deilmi asıl o zararlıdır die düşünüyorum...bi dahaki gidişimde bi sorayım bakim ped yerine ne öneriyor...

Aloe vera çok faydalı bir bitki hayatım.Forever living markasının aloe veralı ürünleri var inanılmaz güzel yıllardır kremlerini kullanıyorum.Çatlak için de bir karışım yaptık şimdilik çok memnunum.Lierac kullanan herkes çok memnun,valla yapcak bişey yok mecburen alcam çatlak olmasın olcaksa da elimden geleni yaptığımı bileyim bari :))))))))

Ben yıllardır günlük ped kullanıyorum bugüne kadar hiçbir şikayetim olmadı.Hava aldırıyor tabiki aldırmasa sürekli terlerdi orası.Parfümlü olanlar akıntı yapabilir,parfümsüz olanları tercih ettiğinde akıntının olmadığını göreceksin.En azından insan kendini daha ferah daha temiz hissediyor.Çamaşırda ıslaklık hissetmek berbat bir durum.

bencede öle, zaten bende kokusuz olanlardan kullanıyorum, senelerdir kullanıyorum ve şimdiye kadar hiç bir zararı olmadı bana, yani kullanmaya devam....:teytey:

kızlar ben bi kaçim, eşofmanlarım var yeni aldığım onların boylarını kısaltayım, bi kaç dikiş işim var bugün onları halledip gelim, sonra görüşürüz, ooooffffff evin işi bitmiyo kardeşim istediğin kadar çabala, bi günde şöle ayaklarımı uzatıp bütün gün yatamıyorum valla...

kıslar benm belirtilerm kaybuldular.bazen unutyorum bile hamile olduğumu :( kötü bişey yoktur dmi.doktora gitmeye bile korkuyorum.daha var gerçi ama insan yinede korkuyo

aynen bende öyleyim sadece kocaman bir göbek var yoksa hic hamile gibi degilimolumunekankayizsmile

bencede öle, zaten bende kokusuz olanlardan kullanıyorum, senelerdir kullanıyorum ve şimdiye kadar hiç bir zararı olmadı bana, yani kullanmaya devam....:teytey:
Bencede canım ya kullan.Çok memnunum valla kendimi daha temiz hissediyorum mis gibi :)Zararı olsa doktorlar derdi sakın kullanmayın diye ama sanmıyorum.Günlük pedsiz yaşamam mümkün değil =))))))):lepi:

tünaydın herkeze kabus gibi iki gün geçirdim midem çok kötü aç aç geziniyom benim randevu yarındı bugüne çektik akşama gidiyorum çok heyacanlıyım güsel haberlerle dönerim inşallah :)

ne demek istediğini anladım canım...ama ben tam bir yılımı haziran 8 de doldurucam..bir yıl dolmadan yaptırırsam malesef karşılamıyor..kısmet değilmiş napalım..

canım onu bi ara bende sordum baya. clinique nin kremi indirimdeydi. 30 faktör aldım ben

tamam canım sağol..bakıyorum hemen..

arkadaslar bu günlük pedi bende senelerdir kullaniyorum hicbir zararini görmedim su tükkan isinide napicaz bilmiyorumbilmiyorumkismile adamcagzim zaten birsey demiyor ben doktora gidene kadar bekliyeyim diyorum randevum iki hafta sonra of of ne zor seymis :umursamaz:

kizlar ben güneş koruyucu kullanmiorum ama vichy nin nemlendiricisini sürüorum hergün yüzüme.onlar zaten koruma faktörlü kremler.Acaba başka bi koruyucu daha kullanmama gerek varmi sizce???

hoşgeldin nasılsın
iyiyim teşekürler sen nasılsın?
ben kullanıyorum elevit
hiç sevmiyorum bu ilacı-tatlicadiarzu-
ben kullanıyorum bitirmiştim dr yıne yazdı :ecrin_bebek:
valla ben içmiyorum midemi bulandırıyor ilacı dahi görmek.ama sanırım iyi yapmıyorum:kedi:

hoşbulduk canım.valla doktor 1 ay sonra gel dedi ama haftaya p.tesi değilde diğer p.tesi gideriz sanırım.sen cinsiyeti öğrendinmi?ben çok merak ediyorum:uhm:

kızlar leke kremi sordum kimse bişey yazmamış...
ya konu gazi muhabbetine kaymış ya tatil muhabbetine yada çatlak kremine..olmuyor ama...

leke olmasın diye güneşten korunmak amaçlıysa coppertone hem büyüklere hem bebeklere en iyi marka

selam kızlar nasilsiniz bakım?şöyle bir geçmişi okudum..maşallah kaynatmışsız gene:)hemen hemen herkesin bebeişinin cinseyeti belli olmuş bizim haftaya kaldı..burdan hemen başlıcam..bu arada çatlaklar için siz hemen bebe yağna başlayın gerçi çalıyacagi varsa oda kar etmiyor benim karnım harita gibi oldu oda neler neler kullandim badem yag bebe yagı vazelin vs.sanırım cilde göredegisşiyor..
bende folik asiti bıraktım gyno ferro sanol ve elevit kullanıyorum..ama ferro sanol dışkıda acayip renlk degişikligi yapıyor resmen simsiyah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…