smooth away miş o kese gibi şeyin adı hatta bu sayfada sol tarafta reklamı var sürekli ağrısız ağda die şimdi gördüm bende onu arıyordum...
hamileyken saçını kestiren varmıı ??
saçlarım çok uzadı .:bbo: doğumdan sonra kestiririm diyordum . netten baktım çoğu kişi kestirmiş . ablama sordum o da kestirmiş . kestirsem mi ki ? doğuma kadar duramam heralde. yazın rahat ederim hem. çok kararsız kaldım bilmiyorumkismile
inşallah bi sorun yoktur ki olduğunu sanmıyorum zaten, ya benim göbek deliğim genişlemeye başladı ya, ben acayip tikliyim o konuda göbek deliğime dokunamam, dokundurmam da başkasının dokunmasınada bakamam ııııyyyyy, çok kötü olurum, pantolon ve eşofman gibi eşyalarımda ben göbek altında durur, eşimde kalkmış bana dün akşam demezmi o delik ters dönecek karnın tamamen düz olacak die, gece rüyamda onu gördüm valla ııııııyyyyyyy çok kötü oldum, ooooffffff bakamam ben göbeğime herhalde... bböööööggggggghhhhhh....eyvahedigeldismile
günaydın barayscım, ben ii yim valla, sen nasılsın?
ben bu sabah pek iyi değilim :umursamaz:
başım çok şiddetli ağrıyor
kasıklarımda da ağrı var neden böyle oldum bilmiyorumbilmiyorumkismile
günaydın başak ben iiyim, sen nasılsın, klima yokmu açsana biraz ferahlarsın cnm...
iyi olmaya çalışıyorum canım
bahsettiğiniz akıntı koyu kıvamlı sarımsı renk mi? bende de 1 haftadır sürekli oluyor
bugün yanımda yedek iç çamaşırı getirdim
varda burdaki gıcıklar çok esiyo diye açmıyolar.bende çamı açtım püfür püfür sıcak rüzgar esiyo :) estikçe uykum geliyo boshayallersmile
kıyamam ben sana insan böle havalarda evde tv nin karşısında yada sahilde uyuma hayali kuruyo bende çalışırken öle yapardım gıcık oluyordum böle havalarda çalışmaya, bi de ben hep haftanın 6 günü tam gün çalıştım bazen akşamları eve iş getirirdim yetişmezdi, bazende mecburen pazar günleride giderdim akşam üstüne kadar
ooofff düşünüyorumda baya yoğun geçmiş iş hayatım, beni evlendiğim haftanın ertesi cumartesi işe çağırmışlardı düşün yani, daha balayındayken üstelik o akşam annemlere yemeğe davetliydik, geç kaldık tabi annem çok kızmıştı öle balayındayken işemi çağrılır die, hey gidi günler...
seni çok ii anlıyorum şu an cnm...
canım şimdi adını sen yazınca google aradım bu site üyelerinin yorumları vardı .Okudum jilet gibi olduğunu yüzeysel olduğunu yazıyorlar aslında tüy benim içinde büyük sorun doktorum bana bişey demedi bu konuda ama tedirgin oldum yinede.Bende ağda dan yanayım jilet ve ilaçlar çok tahriş ediyor ki şu aralar oraya daha bir özenli olmalıyız.kafamçokkarıştı
al bendede o kadar...bende o konuda tikliyimdir..ıyyyyyyy
kıyamam ben sana insan böle havalarda evde tv nin karşısında yada sahilde uyuma hayali kuruyo bende çalışırken öle yapardım gıcık oluyordum böle havalarda çalışmaya, bi de ben hep haftanın 6 günü tam gün çalıştım bazen akşamları eve iş getirirdim yetişmezdi, bazende mecburen pazar günleride giderdim akşam üstüne kadar
ooofff düşünüyorumda baya yoğun geçmiş iş hayatım, beni evlendiğim haftanın ertesi cumartesi işe çağırmışlardı düşün yani, daha balayındayken üstelik o akşam annemlere yemeğe davetliydik, geç kaldık tabi annem çok kızmıştı öle balayındayken işemi çağrılır die, hey gidi günler...
seni çok ii anlıyorum şu an cnm...
herkese mrb uzun süredir uğruyamıorum topikeee benden gelişmeleri haber veriyimmm bebiş çok ii rabbimö gönlümüze göre verdi vee oğlumun kardeşi erkekk çok şükürr ama ben ii deilim hızlı bi şekilde kilo verioorumj 58 ile hamile kaldım 53 düştüm suan ama artık bu aydan sonra yerimmm kilo alırımm gelecek ay 3 tarama testimiz var 2 li testi yaptırmadık doktorumla konuştuk ilkinde de yapmamıştı bundada 3 lü yapalım dedii umarım dier anneler ve bebişler iidir..şimdilik hoşçakalın......
saol canım beniimm artık uğrarım her girdiğimdee mutlakaa sendee bebişe ve kendineee çoook ii bak canım benimhoşgeldin brokoli, nerelerdesin ya yoksun bayadır, arada uğra fazla öletme kendini, ii olmana sevindim bu arada, kendine ve prensine ii bak cnm
süpürdüm ara verdim. atıştırmalık bişeyler aldım. of çok sıcak :bbo:
sütyen ben aldım yeni bir tane.. canım hastanede ebeler söylemişti. sütyenlerimizin yan tarafının 3 parmak kalınlığında olması gerekiyormuş bizim iyliğimiz için..
süpürdüm ara verdim. atıştırmalık bişeyler aldım. of çok sıcak :bbo:
sütyen ben aldım yeni bir tane.. canım hastanede ebeler söylemişti. sütyenlerimizin yan tarafının 3 parmak kalınlığında olması gerekiyormuş bizim iyliğimiz için..
yazın kalın süngerliler çok terletiyor. şu an kullandığım kalın benim ama altı telli.
acaba zararı olur mu? of alınacak ne çok şey var!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?