yazın kalın süngerliler çok terletiyor. şu an kullandığım kalın benim ama altı telli.
acaba zararı olur mu? of alınacak ne çok şey var!
günaydın kıslar!
nasılsınız? bugün geç girebildim. sabah işim vardı. sıkıldım biraz ara vereyim dedim.
geçmişi okuyamadım.
umarım hepiniz iyisinizdir.
kızlar sütyenlerinizi nasıl kullanıyorsunuz?
yani yeni aldınız mı hangisi rahat olur?
ben şimdilik elimdekileri ullanıyorum ama zararlı olur mu diye düşünüyorum.
bugün sabah yazlık birkaç kıyafetimi denedim olmuyor. sadece bodylerimi giyebiliyorum.
yeni kıyafet lazım.
sen gene düğünden hemen sonra balayına gitmişsin.ben işler yoğun dye 1 ay sonra gitmiştim.. balayı bile yaşayamadım.5 ay daha çalışcam allah izin verirse sonra çıkıcam.ohhh tam havalr serinliyoda.hihoyyyt
güzel haberlerle gelirsin inş. cnmm
ii haberlerle dönersin inşallah cnm, doktordan dönünce yazabilirsen yaz hemen son durumu....
asliyılmaz arkadaşım herşey yolundadır inşallah canım şimdi 11 haftalıkmısın 12 haftada gitseydin ense ölçümünü alabilecekmi acabaa 11 haftadamı gel dedi
süpürdüm ara verdim. atıştırmalık bişeyler aldım. of çok sıcak :bbo:
sütyen ben aldım yeni bir tane.. canım hastanede ebeler söylemişti. sütyenlerimizin yan tarafının 3 parmak kalınlığında olması gerekiyormuş bizim iyliğimiz için..
hele otobüste gelirken millet kış gibi sıkı sıkı camları kapatıyor. boğuluyorum resmen.
klima çalıştırıyorlar millet havalandırma kapaklarını kapatıyor.
yürüdüğüm günleri özlüyorum. birde otobüsler tıklım tıklım doluyor.
allah yardımcımız olsun.
benim eşim nikahtan sonra 2 gün evde durdu o da cumartesi pazar.
pazartesi işe başladı çok üzülmüştüm.
saol canım beniimm artık uğrarım her girdiğimdee mutlakaa sendee bebişe ve kendineee çoook ii bak canım benim
günaydın arkadaşlar.
bu sabah kalktığımda çamaşırımda epey bi kırmızıya dönük kahverenk leke vardı.heme doktorumuza gitik.şükür bebeklerimde birşey yok.
yalnız o bahsettiğiniz koyu kıvamlı akıntı bende de var.sarımsı bi rengi var.doktor bunun için fitil verdi.sabah akşam kullanıcam.bilginiz olsun dedim.
ah ah göğüslerimin maşallahı olduğu için hiç süngerli sütyenim olmadı kaydirigubbakcemile3 ama dediğim gibi yanı 3 parmak genişliğinde olacak ve destekli olacak..
yazın giremiycem maleseff beni özleyin anacımopuyorumnanaktan
canım ağda derken dışarda yaptırma kendin yap dedi ben dışarı yaptırıyordum :) yoksa kendimiz evde yaptırabiliriz..
evet cnm ta kendisi, sezen ve bendede var sanki idararımı kaçırıyorum gibi görünüyo... acaba normalmi bilemedimki, aman iltihap falan olmasında...
bende 3 parmak kalınlığında ve süngersiz kullanıyorum ama yazın üstüne ince bişi giydinmi göğüs uçların çıkarsa kötü oluyo, benim en ufak şeyde hemen çıkar, üşüdüğüm zaman felan çok feci yani...
göğüs pedlerinden denedim ama onlar daha feci belli oluyo....-tatlicadiarzu-
tatlım endişelendirmeyim ama benimde o şekilde sarıya döndükten bir hafta sonra yara olmaya başladı altım. vajinal fitil kullanıyorum şuanda. doktor kullan geçer tekrar sarıya dönerse o şekilde gel dedi
göğüslerimiz zaten büyüdü. destekliyle iice büyük görünmezmi. neden destekli kullanmamız gerek. 3 parmak genişliğinde destekmi olacak
ooooffff nefret ediyorum vajinal fitilden, fitile genel olarak gıcığım zaten... küçükkende anneannem popodan sokardı ben koşar tuvalete ıkınır çıkartırdım...
canım herhangi bir sebep söylemedi.vajinit olabilir dedi.o yüzden verdi.ama şimdi kafam karıştı benim yaa.aaaa çok geçmiş olsun cnm, bebeklerin ii olmasına sevindim ama hamilelerde ara ara böle kanamalar oluyormuş, demek fitil verdi, neden öle bi akıntı olduğunu söledimi peki?
yanları üç parmak olacakmış, sarkmasını engellemek içindir o cnm omuzlara fazla yük binmesin die, ben senelerdir öle kullandığım için sadece numarası biraz büyüdü o kadar..
canım herhangi bir sebep söylemedi.vajinit olabilir dedi.o yüzden verdi.ama şimdi kafam karıştı benim yaa.
verdiği ilacın prospektüsünde gebelik kategorisi yazıyo.ve ilk trimester de kullanılmamalı yazıyo.gerçi ilk trimesteri geçtik sayılır ama yine de endişelendim.kullanmasam mı acaba.offff
günaydın kıslar!
nasılsınız? bugün geç girebildim. sabah işim vardı. sıkıldım biraz ara vereyim dedim.
geçmişi okuyamadım.
umarım hepiniz iyisinizdir.
kızlar sütyenlerinizi nasıl kullanıyorsunuz?
yani yeni aldınız mı hangisi rahat olur?
ben şimdilik elimdekileri ullanıyorum ama zararlı olur mu diye düşünüyorum.
bugün sabah yazlık birkaç kıyafetimi denedim olmuyor. sadece bodylerimi giyebiliyorum.
yeni kıyafet lazım.
hoşgeldin lady34 nasılsın?
bende hayatımda ilk kez kullanıyorum. inanılmaz iğrenç birşey yaaa. çok zorlanıyorum yerleştirirken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?