2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yazın kalın süngerliler çok terletiyor. şu an kullandığım kalın benim ama altı telli.
acaba zararı olur mu? of alınacak ne çok şey var!

ah ah göğüslerimin maşallahı olduğu için hiç süngerli sütyenim olmadı kaydirigubbakcemile3 ama dediğim gibi yanı 3 parmak genişliğinde olacak ve destekli olacak..

günaydın melodi...

ben mecburen yeni sutyen aldım kalın askılı ve alttan kalın desteği var benim göğüsler zaten büyüktü hamiş kalınca hepten büyüdü...

valla gittimde nasıl gittim bende annamadım, daha bir haftayı doldurmadan işe çağırdılar...

senin durumun daha vahimmiş ama...

güzel haberlerle gelirsin inş. cnmm

Teşekkür ederim inşallah

ii haberlerle dönersin inşallah cnm, doktordan dönünce yazabilirsen yaz hemen son durumu....

Sağolasın canım işe dönmicem evden girmeye çalışır yazarım inşallah

asliyılmaz arkadaşım herşey yolundadır inşallah canım şimdi 11 haftalıkmısın 12 haftada gitseydin ense ölçümünü alabilecekmi acabaa 11 haftadamı gel dedi

En son 6+3 iken gitmiştim 1 ay sonra gel demişti zaten görmek için sabırsızlandığımdan dolayı bakamasa bile sorun değil yine giderim :)

Ben de eskilerle idare etmeye çalışıyorum ama sanırım bu haftasonu alışveriş yapmam gerekecek artık.

valla allah yardımcınız olsun, bu havalarda hamiş halinizle çalışmak çok zor, kendinize çok dikkat edin...

valla bazı iş yerleri maalesef böle anlayışsız oluyorlar... oysaki zaten bu senin yasal hakkın ama gelde anlat işverene bunu...

aaaa çok geçmiş olsun cnm, bebeklerin ii olmasına sevindim ama hamilelerde ara ara böle kanamalar oluyormuş, demek fitil verdi, neden öle bi akıntı olduğunu söledimi peki?

ah ah göğüslerimin maşallahı olduğu için hiç süngerli sütyenim olmadı kaydirigubbakcemile3 ama dediğim gibi yanı 3 parmak genişliğinde olacak ve destekli olacak..

bende 3 parmak kalınlığında ve süngersiz kullanıyorum ama yazın üstüne ince bişi giydinmi göğüs uçların çıkarsa kötü oluyo, benim en ufak şeyde hemen çıkar, üşüdüğüm zaman felan çok feci yani...

göğüs pedlerinden denedim ama onlar daha feci belli oluyo....-tatlicadiarzu-

yazın giremiycem maleseff beni özleyin anacımopuyorumnanaktan

anacım olmaz öyle bi çözüm bul bu işe akannehir

canım ağda derken dışarda yaptırma kendin yap dedi ben dışarı yaptırıyordum :) yoksa kendimiz evde yaptırabiliriz..

ohhhh ii o zaman korktum yaa. ben zaten evde kendim yaparım :lepi:

evet cnm ta kendisi, sezen ve bendede var sanki idararımı kaçırıyorum gibi görünüyo... acaba normalmi bilemedimki, aman iltihap falan olmasında...

tatlım endişelendirmeyim ama benimde o şekilde sarıya döndükten bir hafta sonra yara olmaya başladı altım. vajinal fitil kullanıyorum şuanda. doktor kullan geçer tekrar sarıya dönerse o şekilde gel dedi

göğüslerimiz zaten büyüdü. destekliyle iice büyük görünmezmi. neden destekli kullanmamız gerek. 3 parmak genişliğinde destekmi olacak

tatlım endişelendirmeyim ama benimde o şekilde sarıya döndükten bir hafta sonra yara olmaya başladı altım. vajinal fitil kullanıyorum şuanda. doktor kullan geçer tekrar sarıya dönerse o şekilde gel dedi

ooooffff nefret ediyorum vajinal fitilden, fitile genel olarak gıcığım zaten... küçükkende anneannem popodan sokardı ben koşar tuvalete ıkınır çıkartırdım...

göğüslerimiz zaten büyüdü. destekliyle iice büyük görünmezmi. neden destekli kullanmamız gerek. 3 parmak genişliğinde destekmi olacak

yanları üç parmak olacakmış, sarkmasını engellemek içindir o cnm omuzlara fazla yük binmesin die, ben senelerdir öle kullandığım için sadece numarası biraz büyüdü o kadar..

ooooffff nefret ediyorum vajinal fitilden, fitile genel olarak gıcığım zaten... küçükkende anneannem popodan sokardı ben koşar tuvalete ıkınır çıkartırdım...

bende hayatımda ilk kez kullanıyorum. inanılmaz iğrenç birşey yaaa. çok zorlanıyorum yerleştirirken

aaaa çok geçmiş olsun cnm, bebeklerin ii olmasına sevindim ama hamilelerde ara ara böle kanamalar oluyormuş, demek fitil verdi, neden öle bi akıntı olduğunu söledimi peki?
canım herhangi bir sebep söylemedi.vajinit olabilir dedi.o yüzden verdi.ama şimdi kafam karıştı benim yaa.
verdiği ilacın prospektüsünde gebelik kategorisi B yazıyo.ve ilk trimester de kullanılmamalı yazıyo.gerçi ilk trimesteri geçtik sayılır ama yine de endişelendim.kullanmasam mı acaba.offff

Son düzenleme:
yanları üç parmak olacakmış, sarkmasını engellemek içindir o cnm omuzlara fazla yük binmesin die, ben senelerdir öle kullandığım için sadece numarası biraz büyüdü o kadar..

yaaa canım anlamadım ben yanları nasıl üç parmak oluyor.altı olsa anlarımda kafamçokkarıştı

canım bende kullanıyorum şuanda. kullanmasan daha kötü diilmi o akıntı da zararlı ama. doktorum güvenle kullan şüphelenme dedi. ben kullanıorum. inşallah bişey olmaz.

alttan destekli süngerli kullanıyorum
yoksa baska türlü rahatsız eder
göğüs ucuma değicek oynatmıcak sabit bi sütyen lazım
hatta yatarken bile takıyorum takın diyolar

hoşgeldin lady34 nasılsın?

iyiyim bebem dr arastırıyordum
bi arkadas bi dr bulmuş da onu bi arayalım dedi teeeeeeee ağustosa randevu alabiliymişim hemide muayenesi 450 tl :1shok:
o zaman doğurcam nerdeyse ben randevu aldığım doktora gidim bakalım o ne dicek

dün yeni tost makinem geldi kızlar, eşim bana minik bi tost makinesi almış, bizim büyük bi tane vardı her seferinde tek bi tost için onu indirdiğine, kirlettiğine değmiyordu,

neyse dün minik tost makinem geldi, hemen deneme yaptım çok ii miş valla bunca zamandır ötekiyle boşa uğraşmışım, hemen sabah uyandım eşimede yaptım bayıldı valla, börekte vardı 2 gün önce yaptığım buzdolabına koymuştum bozulmasın die, onlarıda tost olduktan sonra makinenin fişini çektim içine koydum onun sıcaklığıyla ısındı müthiş oldu valla, çok içime sindi bu makine... süpermiş...:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…