Rady arkadaşım benimde ara ara kahverengi lekelenmelerim oluyor dün doktor yerlerinide gösterdi eski petekleşmiş köpük gibi kan dedi progestrole devam dedi endişe edecek bir durum yok kese çok düzgün bizm için önemli olan yerler buralardır falan dedi ultrosonda gösterdi sende merak etme canım herşeyin yolunda olduğuna ve bebişlerinin iyi olduğuna sevindimm
nalancım bizim akıntı sorununu bahçeci kliniği varya sitede ordaki gebelik bölümündeki doktora sordum cevap gelince yazarım sanada bakalım ne diycek
evet benimde canım tost çekti yanınada soğuk içecek ben çaydan tiksindim içemiyorum malesef
bugun bi tane yedim fınfık :kedi:
bi da yemim :bbo:
begümcük fitil kullanıyormuş ondada varmış doktor fitil yazmış yoksa rady miydi ay kafam karıştı valla...
Sütyen konusuna gelince benimkilerin de normal zamanda maşallahı vardı
Şimdi bir beden daha büyüdü La Senza' dan 2 tane sütyen aldım ama süngerli gömlek ve badi giydiğimde düzgün dursun diye..
Ama şu toparlayıcılardan bakacam yarın
Birde beden 80 cup D olunca çok çok oluyor sütyen bulmak:umursamaz:
hurma aslında çok iyi
doğumu kolaylaştırıyo
ama bu ara yenmesi düşüğe sebep olur gibi bişiler yazıldı
hangisi doğru karar veremedim
biri ye diğeri yeme diyo
zeka için önemliymiş
yok muayene kuzum 450 tl laelaelaelaelaeben rıza madazlıya gidicem canım
muayenesi hastanede 245 boshayallersmile
bende dün aldım normalde 80b takardım 95c oldu yaa dahada büyürse yandım anam :umursamaz:
selam arkadaşlar maşallah her zamanki gibi kalabalıksınız.
begümcük fitil kullanıyormuş ondada varmış doktor fitil yazmış yoksa rady miydi ay kafam karıştı valla...
Şuan erken daha hurma için son aylarda tavsiye ediyorlarboshayallersmile
Öyle bir anlattın ki canım istedi valla bilmiyorumkismile
Halbuki 3,5 aydır sabahları yediğim tek şey tost sempatiksalakcinni
süt dolunca 105 e çıkar artık nadide sultan gibi gezersin:roflol:benimde 85 ti 90 olduu bende arkandayımm :roflol:
evet benimde canım tost çekti yanınada soğuk içecek ben çaydan tiksindim içemiyorum malesef
benimki 75 ti şimdi 80 filan olmuştur evdeyken sütyen takmıyorum rahat ediyorum öyle sonra sarkarmıki acababilmiyorumkismilesüt dolunca 105 e çıkar artık nadide sultan gibi gezersin:roflol:benimde 85 ti 90 olduu bende arkandayımm :roflol:
selam yabangülüm hoşgeldin...
süt dolunca 105 e çıkar artık nadide sultan gibi gezersin:roflol:benimde 85 ti 90 olduu bende arkandayımm :roflol:
hem begüme hem de bana fitil verdiler canım.begümünkiyle benimkinin ismi aynı ilaçlarımızın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?