2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sağol canım.benim de usg de herşe normal gözüküyo.plasenta,bebekler,kese hepsi normal.
kanama alanı da gözükmüyo usg de.
ama yine de her gördüğümde aklım başımdan gidiyor.
hayırlısıyla bitirelim inş. geeliğimizi.onlar gelsin bi zaten bak neler yapıyorum ben onlara.4 ayda ömrümden 4 sene geçti sanki

Sütyen konusuna gelince benimkilerin de normal zamanda maşallahı vardı
Şimdi bir beden daha büyüdü La Senza' dan 2 tane sütyen aldım ama süngerli gömlek ve badi giydiğimde düzgün dursun diye..
Ama şu toparlayıcılardan bakacam yarın
Birde beden 80 cup D olunca çok çok oluyor sütyen bulmak:umursamaz:

evet benimde canım tost çekti yanınada soğuk içecek ben çaydan tiksindim içemiyorum malesef

Bende tiksinmiştim 3.5 aydır çay içmiyordum ama bir kaç gündür bulantılarım falan bitti çok şükür ve yeniden başladım içmeye..bilmiyorumkismile

bugun bi tane yedim fınfık :kedi:
bi da yemim :bbo:

Valla biryerde gözüme çarptı hurmanın rahim kasılmalarını başlatma gibi bir özelliği varmış
Bu kasılmalar için de çok erken olduğundan yeme işini çok abartmamak lazım kuşumkaydirigubbakcemile5

bende dün aldım normalde 80b takardım 95c oldu yaa dahada büyürse yandım anam :umursamaz:

çılgın bu dr.lar ya bunlar nasıl rakkamlar valla, rıza beyde ii bi dr. muş cnm onuda duymuştum ii bi seçim yapmışsın cnm...

Şuan erken daha hurma için son aylarda tavsiye ediyorlarboshayallersmile

Öyle bir anlattın ki canım istedi valla bilmiyorumkismile
Halbuki 3,5 aydır sabahları yediğim tek şey tost sempatiksalakcinni

valla ben son 1 senedir yememiştim öle güzel gittiki her gün yiyebilirim, içine biraz ketçap sürdüm bir kaç dilimde domates koydum çok güzel oldu, canı çeken herkes ölen tostlara hücum etsin....

süt dolunca 105 e çıkar artık nadide sultan gibi gezersin:roflol:benimde 85 ti 90 olduu bende arkandayımm :roflol:

göbekten çok göğüs olcek bizde yani :roflol:
zaten göğüslerimi gören bu ne böyle hamilemisin yoksa die soruyo :roflol:

ay habure telefon çalıyo onlarla konuşurkende sayfalar akıyo yetişemiyorum valla, herkeste aynı anda arıyo...

eşim göğüslerim küçük diye şikayet ederdi şimdi nerde o eski göğüslerin diyor.nankörsün sen diyorum eskiden beğenmiyordun gelen gideni aratır diyorum bende:)

valla benim doğumdan sonra kesin küçülttürme operasyonu yaptırmam gerekecek kesin göbeğime kadar inerler bu ağırlıkla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…