2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ya dr.un verdiğine göre bi sorun olmaz herhalde, istersen internetten bi araştır cnm...

yaaa canım anlamadım ben yanları nasıl üç parmak oluyor.altı olsa anlarımda kafamçokkarıştı

şöle anlatmaya çalışayım, altında sadece o destek dediğimiz demir var başka bi uzantı yok koltuk altında ve sırtında kalan kısımda 3 parmak kalınlığında, anlatabildimmi acaba bilemedim...

benim tost makinem bozuldu. öyle duruyor. memnunsan bende alaım. ama ekmekleri kıpkızarık yapıomu o önemli benim için cokacimcoook

tamam canım anladım çok sağol olumunekankayizsmile bende alıcam bari düzgün bişe alaım :CüvCüv:

450 TL mi doğurtacakmıymış seni... sen istanbuldamısın, recep has ı bi araştır istersen şişlide yeri, sadece muayeneye gidicen dimi, bende ondan randevu aldım amniyo için, detaylı ultrason ve amniyo yapıyo kendisi sadece muayenesi 300 TL miş...

hayırlı olsun canımmm. adı ne nalancım tost makinenin

sinbo cnm 29 TL ye almış kociş hepsiburadadan, orası çok hesaplı oluyo ben bi çok şeyi ordan alıyorum, hem bolca taksit yapıyorlar hemde bi sorun olunca ya ürünü hemen değiştiriyorlar yada para iadesi yapıyorlar müthiş bi yer,

geçen ayda sinbonun minik fritözünü aldım acayip güzel bişi siyah renk, benim büyük fritözüm 4-5 litre yağ alıyodu buna 1 litre bile koymadım çok tatlı, ben genel olarak sinbonun ürünlerini tercih ediyorum hem kullanışlı hemde sağlam,

bi de sinbonun pilli sıvı sabunluğu var sensörlü gören herkes hayran kaldı valla, elini altına tutunca sabun akıyo, altındada tepsisi var sabun dökülürse ona dökülsün die, mutlaka incelemeni tavsiye ederim cnm...

benim tost makinem bozuldu. öyle duruyor. memnunsan bende alaım. ama ekmekleri kıpkızarık yapıomu o önemli benim için cokacimcoook

valla dünde bugünde denedim cnm tam kıvamında yaptı tostu, ne sert ne yumuşak, zaten soğukken koyuyorsun ışık sönünce hazır, çok güzel, benim büyük tost makinem az biraz fazla tutunca beton gibi yapıyordu bu tam kıvamında yaptı, biz eşimle çok beğendik valla..

kızlar hurma yiyo musunuz bilmiyorumkismile

evet ben geçen haftaya kadar her gün yedim...

tamam canım anladım çok sağol olumunekankayizsmile bende alıcam bari düzgün bişe alaım :CüvCüv:

ii anlatabildiğime sevindim valla, genelde anlatma özürlüyümdür...

neden canım neye iyi geliyor

süt yapıyo die biliyorum, ilk üç ay her gün bir iki adet yedim ama artık baydım biraz ara vericem bu aralar keçi boynuzu pekmezine başladım...

Rady arkadaşım benimde ara ara kahverengi lekelenmelerim oluyor dün doktor yerlerinide gösterdi eski petekleşmiş köpük gibi kan dedi progestrole devam dedi endişe edecek bir durum yok kese çok düzgün bizm için önemli olan yerler buralardır falan dedi ultrosonda gösterdi sende merak etme canım herşeyin yolunda olduğuna ve bebişlerinin iyi olduğuna sevindimm

nalancım bizim akıntı sorununu bahçeci kliniği varya sitede ordaki gebelik bölümündeki doktora sordum cevap gelince yazarım sanada bakalım ne diycek

Benımde hıÇ bır ıÇ ÇamaŞırım olmuyor gıttıp 8 10 tane ıÇ Çamaıırı aldım bırde kalıtelı bır sÜtyen aldım yıkar yıkar kullanırım artık sÜtyenımı. Benım ıŞ yerı gÖlgede kalıyor ıÇerısı serın ıyı yanı Şanslıyım saĞlıĞım el verdıĞı sÜrece ÇalıŞmaya devam edeceĞımm ben gerÇı ara ara eve gıdıp uyusam tv karŞısında uyuklasam demıyo deĞılım :)

neden canım neye iyi geliyor

hurma aslında çok iyi
doğumu kolaylaştırıyo
ama bu ara yenmesi düşüğe sebep olur gibi bişiler yazıldı
hangisi doğru karar veremedim
biri ye diğeri yeme diyo
zeka için önemliymiş

yok muayene kuzum 450 tl laelaelaelaelaeben rıza madazlıya gidicem canım
muayenesi hastanede 245 boshayallersmile

kızlar hurma yiyo musunuz bilmiyorumkismile

Şuan erken daha hurma için son aylarda tavsiye ediyorlarboshayallersmile

Öyle bir anlattın ki canım istedi valla bilmiyorumkismile
Halbuki 3,5 aydır sabahları yediğim tek şey tost sempatiksalakcinni

Şuan erken daha hurma için son aylarda tavsiye ediyorlarboshayallersmile

Öyle bir anlattın ki canım istedi valla bilmiyorumkismile
Halbuki 3,5 aydır sabahları yediğim tek şey tost sempatiksalakcinni

evet benimde canım tost çekti yanınada soğuk içecek ben çaydan tiksindim içemiyorum malesef

lady canım sen niye doktor arıyorsunki bide çok para ya adam her gidenden o kadar para aldıysa adam köşeyi dönmüştür bu devirde kadın doğumcu olacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…