2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hımm...Hem buradasın hem dizi izliyorsun demek.Eşim de belgesel izliyor

evet, benim minik bi netbookum var o kucağımda oturuyorum bi yandan dizimi izleyip bi yandan eşimle sohbet ediyorum bi yandanda sizi takip etmeye çalışıyorum, böle işte, eşimde reklam aralarında basketball izliyo...

background risk1002 1:1866
ultrasound risk5011 1:7065
biochemistry risk: 1:262 1:13358
adjusted risk1363 1:41309

yorumlarsanız sevınırım

Bana mı dedin geç geliyorsun diye canım.Evet çalışıyorum,akşamları girebiliyorum.
Ama başka annelerin topiklerinde akşamları da pek çok kişi oluyor.[/QUOTE]

yok canım nalan-nalan bana dedi geç geliyorsun diye alıntıyı hatalı yaptım karışıklık oldu heralde bende hep akşamları girebiliyorum gündüz vakit geçiyor akşam daha rahat oturuyorum pc nin başında

Son düzenleme:
background risk1002 1:1866
ultrasound risk5011 1:7065
biochemistry risk: 1:262 1:13358
adjusted risk1363 1:41309

yorumlarsanız sevınırım

cnm değerlerin gayet ii görünüyo bi sorun olacağını sanmıyorum, sadece 1:262 olan için belki bi şi der ama onun haricindeki değerler normal...

Bana mı dedin geç geliyorsun diye canım.Evet çalışıyorum,akşamları girebiliyorum.
Ama başka annelerin topiklerinde akşamları da pek çok kişi oluyor.

yok canım nalan-nalan bana dedi geç geliyorsun diye alıntıyı hatalı yaptım karışıklık oldu heralde bende hep akşamları girebiliyorum gündüz vakit geçiyor akşam daha rahat oturuyorum pc nin başında[/QUOTE]

Anladım canım:smiley-cool:

işte bazı arkadaşlarda akşam giremiyor, eşleri çocukları evde oluyo onun için giremiyorlar napsınlar...

öyle tabi canım napalım yakaladıkça birbirimizi sohbet ederiz artık ben ara ara geçmişten ne var ne yok bakıyorum
senin aminiyo sonucunda inşallah iyi çıkıcak ferah tut kalbini

kızlar iyi geceler. yarın iş çok misafir gelicek falan. iyi bakın kendinize ve bebeklere.

öyle tabi canım napalım yakaladıkça birbirimizi sohbet ederiz artık ben ara ara geçmişten ne var ne yok bakıyorum
senin aminiyo sonucunda inşallah iyi çıkıcak ferah tut kalbini

evet yakaladıkca sohbet ediyoruz napalım, inşallah cnm ya, bizde beklemedeyiz bakalım ne çıkacak sonuç...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…