2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar,
sizi sık sık okuyarak takip ediyorum ama her seferinde yazmaya fırsatım olmuyo. bende bu gün doktora gittim. bebeiimi görmek çok heyecan vericiydi. ense kalınlıı 0.9 çıktı doktor iyi dedi. 2li test içinde kan verdim çarşamba sonucunu alıcam. cinsiyeti konusunda bi tahmin yapamadı biraz daha merak:))

hoşgeldin aramıza tugcem34, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, inşallah kan testi sonucunda ii çıkar, çarşamba günü hayırlı haberlerini bekliyoruz....

Bence de yaaa.Birçok kiş ağda yaptırıyo zaten hamişken.Benim ablam da yapardı hep

canım ağda derken dışarda yaptırma kendin yap dedi ben dışarı yaptırıyordum :) yoksa kendimiz evde yaptırabiliriz..

Ben de bu cevabı bekliyordum cnım.Doktorun ağda yaptırma demesi çok ilginç gelmişti

Nasılsıız kızlar?iyi akşamlar

gündüz okuldayım,pek giremiyorum.Arada sadece sabahları.Bu saatler müsait oluyorum.Yarısı geçmişi okumakla geçiyor

aminnn hepimizinkini inşallahhhh.çarşamba olsun inşallah hayırlı haberlerimi yine paylaşırım

merakta bırakma bizi cnm, vaktin olunca hemen yaz, kötü bi sonuç çıksada takma kafana fazla bunlar sadece ihtimal biliyosun, ölçümlerin ii çıkmış sonuçta, benim bebişin ense kalınlığı 1.2 mm çıktı ama kan testim kötü çıktı, amniyosentez yaptırcam, napalım...

kesinlikle ihtimal tabi. sonuçta amniyosntezde yüzde 90 riskli olup sapasağlam doğan bir sürü çocuk var. ama insan yine de tedirgin oluyo işte. inşallah amniyosentez sonucunda çok iyi çıkar için rahat eder.

Canım yaa ne biçim işyeri,nasıl işveren bunlar? Hamileyken bu stresi sana yaşatmaları ne sinir bozucu.işten ayrıl demek istiyorlar yani.Ara hakkını,sinirini bozmalarına izin verme canım

kızlar ıkılı test sonucunu aldım nasıl anlarım ya yardımcı olabılcek varmı meraktan catlıycam

sen geç geliyosun ondan yakalayamıyorsun sabah gelsen herkes burda...

Allah bi daha öle bi acı yaşatmasın, sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin, bu arada bi şi sorcam çok su içmek zararlımıymış, bende 4-5 litre içiyorum her gün bazen arada 3-3.5 oluyo ama çok susuyorum napim, zararlıysa daha az içeyim bari...[/QUOTE]

selam kızlar hepinize. a.s. amin canım sağol doktorum şöyle izah etti çok su içmek dolayısıyla çok tuvalete çıkmak demek çok tuvalette enfeksiyon riskini arttırmak demek dedi ama bende geçen haberlerde duydum 3-4 litreden fazlası zararmış bende şimdi ortalama 2-3 arası içiyorum zaten tuvaletle akraba olmuştum rahatladım biraz

kızlar ıkılı test sonucunu aldım nasıl anlarım ya yardımcı olabılcek varmı meraktan catlıycam

Ben bugün gösterdim.Çok iyi dedi doktor.Sanırım Esra da buraya yazmıştı sonucunu .Ben de yazdım dün akşam değerlerimi..
Sen de buraya aktar istersen,sanırım doktoruna göstermedin

selam kızlar hepinize. a.s. amin canım sağol doktorum şöyle izah etti çok su içmek dolayısıyla çok tuvalete çıkmak demek çok tuvalette enfeksiyon riskini arttırmak demek dedi ama bende geçen haberlerde duydum 3-4 litreden fazlası zararmış bende şimdi ortalama 2-3 arası içiyorum zaten tuvaletle akraba olmuştum rahatladım biraz[/QUOTE]

Bana mı dedin geç geliyorsun diye canım.Evet çalışıyorum,akşamları girebiliyorum.
Ama başka annelerin topiklerinde akşamları da pek çok kişi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…