2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bijouxcum, dün yolculuktan geldik biraz daha uyuyayım dedim ama biyolojik saatim bu saatte kalkmaya alışmış mecburen kalktım eşimi yolladım. birazdan uykum gelir uyurum artık. işler çok ama yarın kadın çağırmayı düşünüyorum temizlik için.

ah ah bilirim canım o biyolojik saat olayını. iş yok güç yok en geç yedi buçukta ayaktayım.. sonra da yatmıyorum, sen yine yatabiliyosun o güzel..

ben kadın çağırsam da peşinden dolanmaktan, o şunu yaparken ben de bunu yapayım demekten kadından daha çok yoruluyorum. o yüzden camlar harici almıyorum kendim gün gün yapıyorum..

günaydin arkadaslar rabbim hepimize güzel bir hafta gecirmeyi nasip etsinolumunekankayizsmile

Gunydın kızlarr 1 aydır yoktumm istiraat edıordum hafıf kanama gecırdım ama su anda maşallah bebegım cok ıyııııı

ben yokken neler yaptınızzz cınsıyetı bellı olanlar olmusss ayyy ne guzelll

cuma günü doktora gittim 11+4 görünüyordu ultrasonda çok şükür herşey yolunda 1,08 çıktı ense kalınlığı kan testlerim perşembe çıkacak

bir sürü fotoğraf verdi renklileri kızıma verdi bunlar ablasına hediye dedi :)
Cinsiyet için bişey demedi bence anladı ama her ihtimale karşı söylemedi bu hafta söyler artık umarım

Neyse ben biraz geçmişi okuyup geleyim arkadaşlar

günaydın arkadaşlarrr
zeyn77 geçmiş olsun canım ucuz atlatmışsınız
bijoux offf bende hamile kıyafeti bulamadım dün en son lcw ye gittim büyük bedenlerden aldım çıktım
havalarda ısındı ter olayı başlayınca kıyafet fazla olması gerekiyor ama bulmak ne mümkün

günaydın anneler nasılısnız.ben işlerin yoğunluğundan giremiyorum iki gündür.cumrtesi doktoro giitm.herşey yolunda çok şükür bebeğim oynuyodu.ilk defa uyanık yakaladım.o sevnçle doktordan çıakr çıkmaz ilk elbisesini aldım kuzumun.yeşil renkli.babsıda görüne çok duygulandı.inşş giydirmekte nasip olur

bijoux offf bende hamile kıyafeti bulamadım dün en son lcw ye gittim büyük bedenlerden aldım çıktım
havalarda ısındı ter olayı başlayınca kıyafet fazla olması gerekiyor ama bulmak ne mümkün
canım burdaki lcw da hamile kıyafeti yok getirmiyorlamış buraya ne alakaysa :bbo: olsa süper olacaktı.. 2 pantolon yeter diyorum, annem de elbise dikecekmiş birkaç tane..

maşallah canım bebişine hayırlısıyla giymek nasip olur inşallah

ben de yarın burdaki üniversite hastanesine randevu aldım. daha burda tıp fakültesi tam kurulmadığı için çok tenha oluyor hastane. dr çok iyi bir yrd.doç. özele gitmişsin gibi alıyor anlatıyor baya. dr a gideli 20 gün oldu daha da gitmeme bir o kadar var. ben de gidip bir bakayım bebişe ne yapıyor diye sabah 10.30 a randevu aldım. inşallah iyi haberlerle gelirimm..

günaydın kızlar.çok şükür bugün internetim geldi.kaç gündür okulda internet yoktu.evdende oğlum ve yemek ve işleren giremedim.

çok geçmiş olsun canım.allah korumuş.allah bi daha yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…