bijouxcum, dün yolculuktan geldik biraz daha uyuyayım dedim ama biyolojik saatim bu saatte kalkmaya alışmış mecburen kalktım eşimi yolladım. birazdan uykum gelir uyurum artık. işler çok ama yarın kadın çağırmayı düşünüyorum temizlik için.
geçmiş olsun cnmGunydın kızlarr 1 aydır yoktumm istiraat edıordum hafıf kanama gecırdım ama su anda maşallah bebegım cok ıyııııı
ben yokken neler yaptınızzz cınsıyetı bellı olanlar olmusss ayyy ne guzelll
canım burdaki lcw da hamile kıyafeti yok getirmiyorlamış buraya ne alakaysa :bbo: olsa süper olacaktı.. 2 pantolon yeter diyorum, annem de elbise dikecekmiş birkaç tane..bijoux offf bende hamile kıyafeti bulamadım dün en son lcw ye gittim büyük bedenlerden aldım çıktım
havalarda ısındı ter olayı başlayınca kıyafet fazla olması gerekiyor ama bulmak ne mümkün
maşallah canım bebişinegünaydın anneler nasılısnız.ben işlerin yoğunluğundan giremiyorum iki gündür.cumrtesi doktoro giitm.herşey yolunda çok şükür bebeğim oynuyodu.ilk defa uyanık yakaladım.o sevnçle doktordan çıakr çıkmaz ilk elbisesini aldım kuzumun.yeşil renkli.babsıda görüne çok duygulandı.inşş giydirmekte nasip olur
sempatiksalakcinnibijomm :)) 2 dk msn gelirmisin sempatiksalakcinni bişi dicem
gelim canım kaydirigubbakcemile3
çok geçmiş olsun canım.allah korumuş.allah bi daha yaşatmasınselam hanimlar ben iki gündür yoktum cuma günü arabamizla kaza yaptik ben arkada oturuyordum allahtan kemerimde takiliydi esim öndeki arabayi farkademedi bayagi hizla carpti ben öne savruldum kemer karnimi sikistirdi esimde hastaneye götürdü dört tane doktor bakti cok sükür bebegim iyi kemiklerine kadar baktilar zedelenme olmusmu diye cok sükür birsey yok doktorlar iki gün gözetim altinda kalmam gerektigini söylediler bugün öglen eve geldim sabah tekrar bakti doktor bebegim iyiydi ucuz atlattik iyiki kemerim takiliymis rabbim beterinden korusun:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?