2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

önemli değil cnm zaten insanın hiç aklından çıkmıyorki ama düşünmemeye çalışıyorum, dediğin gibi dünyanın sonu değil napalım Allah bize neyi kısmet etmişse onu yaşayacağız artık, desteğin için saol prop cum...

yok cnm nerde cumartesi hava kapalıydı ara ara yağdı dünde çok rüzgarlıydı denizde fırtına kopuyodu yemyeşil olmuştu kabarmıştı deprem olucak diye korktum valla çok kötüydü

tüh şansına kötüymüş bu hafta sonu hava, neyse haftaya inşallah daha ii olurda keyfini çıkarırsınız rahat rahat cnm...

desteğin için çok saol helincim, seninki inatçı değil çok namuslu bence annesi utanmıştır onun için açmıyordur bacakları...:kedi:

ay üşenmeyecem şu salonuda silicem hemen, ya bu nasıl rüzgar böle çamaşırlarım uçup gidecekler birazdan...

alerji bende de var yaa. çok berbat bişey. dışarı çıkmıyorum mecbur kalmadıkça.

HOŞGELDİN PROP
özledik walla seni bir hafta diye ayrıldın 1 ay olmuş
bu arada ereğliye gelmişsin
buralı mısın?

ay üşenmeyecem şu salonuda silicem hemen, ya bu nasıl rüzgar böle çamaşırlarım uçup gidecekler birazdan...
canım yorma kendini dikkat et tatlımmm

canım işallah bişey çıkmıyacak bol bol dua et.öyle denilipte çok sağlıklı doğan bebek var işallah seninkide sağlıkla gelecek.:Saruboceq:

Oh süper. biz de hayal kuruyoruz polonezköye dağda bi ev yaptırcaz haftasonları kaçıp kaçıp gitcez, domates biber fln ekicem ben de ehueh darısı başımıza :)

evet polonezköyde çok güzel babam ekti yazın çıkınca yiycez inş. domates salatalık kabak elma ağacımız varr oda olur yakında şeftali kirazz bide orda yollarda belediye ekmiş vişne incir ağaçları isteyen gidip alıyo geçen sene vişne toplamıştım difrize attım kışın hoşaf yaptım incirde bok bok yemiştik gerçi incir eylülde oluyo bende artık onu yer doğuma tosun gibi olur giderim bide dut ağacı var oda bir aya kadar olur

HOŞGELDİN PROP
özledik walla seni bir hafta diye ayrıldın 1 ay olmuş
bu arada ereğliye gelmişsin
buralı mısın?

canım yorma kendini dikkat et tatlımmm

Aaaa sen zonguldaklısın barays :) Oralı değilim eşimin ailesi daha doğrusu kuzenleri oralarda yaşıo Alaplı diye bi yerde bi de Akçakocada. Ereğliye de gezmeye gittik işte güzeldir oralar diye kahvaltı fln yaptık cok begendım cok, sen ereglıde mısın?

Terbiyesiz terbiyesiz konuşuosun eren cık cık cık kaydirigubbakcemile3
Ben de işte oyle bağ bahçeye bayılırım cok ıstıyorum cok, e bu yaz yapamıcamıza gore o ısı sızın bahceye gelır yerım ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…