hoşgeldin cnm aramıza burası çok güzel hiç canın sıkılmıycak burda
evet nalan ya bafodan sonra bende korkar oldum 26 mayısta randevum var ozaman kesin cevap alırım heralde
canım yaaa ne yesem çıakrdım hiç içimd ekalmadıki yediklerim çogu zaman meyvelyle beslendim koca gun sadece meyve yedim nasıl alıcamki bebeklerde besleniyolarNasıl becerdın onu hem 3uzlere hamıle olup da hem 12 kılo vermeyı :S
ben hergün kusmadım cnmm 2-3 günde 1 kustumm midem hep kötüydü ama kusmam hep olmadı biri kızsa diğerleride erkek olabilir seninkilerdi dimi birini dışlayan
valla bafoda olduktan sonra herkeste olabilir cnm ya, biliyosun onada yüksek olasılıkla erkek demişlerdi, aslında doğuma kadar belkide cinsiyetin bi garantisi yoktur...
merhaba arkadaşlar burayı yeni keşfettim ben de kasım annesiyim bugün 15 haftayı bitirdik allak kucağımıza almak nasip etsin....
evet ya akrep burcu olucak benim kızkardeşimde akrepp yandık valla
canım yaaa ne yesem çıakrdım hiç içimd ekalmadıki yediklerim çogu zaman meyvelyle beslendim koca gun sadece meyve yedim nasıl alıcamki bebeklerde besleniyolar
evet canım o dışlanan işte kız çıktıı. diğerlerinden ayrı bir yerde ama yaramaz onlardan önde gidiyo onların besinlerini çalmış diğerlerinede eşit dagıtmış kaydirigubbakcemile3
ben gunde 7-8 kustum canım yediğim gibii dönüp poşete çıkardım ama şimdilik iyiyim 2-3 gunde bir kusuyorum artık ALLAHIMA şükürler olsun
bizim kasım sonu oldugu ıcın yay burcu olcak inş. yay burcu da çok gergin olur hayırlısı :)
evet oğlum yay ama uslu oluyolar ben çok memnunum oğlumdan çokta duygusal
Hadiiiii... Hangisini istiodu peki? Ay süper, gercı ben ıkı haftadır oğlum dıye sevıyorum artık arkadaşlarımda sana oğlan anası olmak yakışır diyolar ama ahah annem sevıncten cıldırdı cocugun yatak odası benden dedı sımdı kıza donerse arkadaslarım ve annem ve en onemlısı babamız coooooook bozulur hahahah ne macera olur ama:)
yalnız cnm doktor da oyle dıyo cocuk sıze cekmıs hıc durmuo fln dıye ılk gıttıgım gun 3.5 saatte pozısyon yakalayamadık ınanabılıo musun yanı doktor pes ettı sonunda baska gun tekrar gıttım fln cıdden bana cekıcek
ha bu arada hepınıze bı kotu haber, şimdi bizim bu veletler akrep burcu olcak ya, yanı ben akrep burcu kotudur ıgrenctır fln bılıodum ama hıc yasayıp gormemıstım ne dengesız olduklarını gecenlerde ogrendım esımın kuzenının kızı var ıste 4 yasında 16 kasım dogumlu ya bı gıttık kız top gıbı ordan oraya atıo kendını bagırıo cagırıo sımarıo fln dedım kı annesıne ne kdr sımarık kadın dedı kı hayır akrep burcu dedı yattık uyuduk fln sbh kalktık kız sakın sessız efendı agzını acmıo yerınde kalkmıo fln annesıne dedım hasta mı hayır dedı ben sana demıstım hep boyle oluo havası sureklı degısıo mudahale edemıyorum napcamı sasırıorum dedı kadıncagız ay yasadım gordum bızımkıler boyle olmasın ya cok zorrrrrrlaelaelaelaelaeeyvahedigeldismile
hayırlısı canım birine kız dedi yaa o bana yeter kızım olmaz diye çok korkuyodum sağlıkla olsunlarda hayırlısıyla kucagıma alayımda.ooo senin çok kötüymüşş ben iki üç günde bir kustum ama o bile beni mahvediyodu sen iyi dayanmışın neyse artık azalmaya başlamış yakında hiç kalmaz inş.. evet o dışlanan kız diğer iki yaramazda erkek bence
evet oğlum yay ama uslu oluyolar ben çok memnunum oğlumdan çokta duygusal
senin kocan yandı desene iki çatlağın arasında, neyse canı hiç sıkılmaz ömrü boyunca, bu arada akrep erkekleri çok çapkın olurmuş diolar, evde yanlız bırakmayada gelmez bunları hemen kız atmaya kalkarlar, eyvah eyvah yandınız kızlar, bunlarla nasıl baş edeceksiniz bakalım, o zaman gelince buraya akrep burcu anneleri topiği açar dert yanarız herhalde...
senin ense ölçümüde baya sürmüş benim 2 dakika falan sürdü hemen sırtüstü döndü kuzucum, dr. da hemen ölçtü, valla sen yandın prop senin çekeceğin var bu çocuktan...kafamçokkarıştı
evet aslında doğru diyosun ama ben haziranda renkli ultrasona giricem orda net gözükür heralde ben öyle tahmin ediyorum
senin kocan yandı desene iki çatlağın arasında, neyse canı hiç sıkılmaz ömrü boyunca, bu arada akrep erkekleri çok çapkın olurmuş diolar, evde yanlız bırakmayada gelmez bunları hemen kız atmaya kalkarlar, eyvah eyvah yandınız kızlar, bunlarla nasıl baş edeceksiniz bakalım, o zaman gelince buraya akrep burcu anneleri topiği açar dert yanarız herhalde...
senin ense ölçümüde baya sürmüş benim 2 dakika falan sürdü hemen sırtüstü döndü kuzucum, dr. da hemen ölçtü, valla sen yandın prop senin çekeceğin var bu çocuktan...kafamçokkarıştı
evet orda görünür canım hatta kime benzediği bile görünür, bende haftaya detaylı ultrasona girdiğimde görünür herhalde cinsiyeti...
Offf had ya sende mialerji bende de var yaa. çok berbat bişey. dışarı çıkmıyorum mecbur kalmadıkça.
evet aslında doğru diyosun ama ben haziranda renkli ultrasona giricem orda net gözükür heralde ben öyle tahmin ediyorum
nalan seninkide erkekse oda akrep oluyo
Tatlım ben girdim 4 boyutluya da emın ol o sıyah beyaz ultrasonda cok daha net gorunuo parmakları ayakları fln doktor da dedı zaten 4 boyutlu anca 7. 8. ayda yuzunu daha rahat gormemızı saglıo dedı cunku vucudu boyle yapısık yapısık bı garıp gorunuo 4 boyutluda bılmıorum valla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?