2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nasıl becerdın onu hem 3uzlere hamıle olup da hem 12 kılo vermeyı :S
canım yaaa ne yesem çıakrdım hiç içimd ekalmadıki yediklerim çogu zaman meyvelyle beslendim koca gun sadece meyve yedim nasıl alıcamki bebeklerde besleniyolar
ben hergün kusmadım cnmm 2-3 günde 1 kustumm midem hep kötüydü ama kusmam hep olmadı biri kızsa diğerleride erkek olabilir seninkilerdi dimi birini dışlayan

evet canım o dışlanan işte kız çıktıı. diğerlerinden ayrı bir yerde ama yaramaz onlardan önde gidiyo onların besinlerini çalmış diğerlerinede eşit dagıtmış kaydirigubbakcemile3

ben gunde 7-8 kustum canım yediğim gibii dönüp poşete çıkardım ama şimdilik iyiyim 2-3 gunde bir kusuyorum artık ALLAHIMA şükürler olsun

valla bafoda olduktan sonra herkeste olabilir cnm ya, biliyosun onada yüksek olasılıkla erkek demişlerdi, aslında doğuma kadar belkide cinsiyetin bi garantisi yoktur...

evet aslında doğru diyosun ama ben haziranda renkli ultrasona giricem orda net gözükür heralde ben öyle tahmin ediyorum

ooo senin çok kötüymüşş ben iki üç günde bir kustum ama o bile beni mahvediyodu sen iyi dayanmışın neyse artık azalmaya başlamış yakında hiç kalmaz inş.. evet o dışlanan kız diğer iki yaramazda erkek bence

senin kocan yandı desene iki çatlağın arasında, neyse canı hiç sıkılmaz ömrü boyunca, bu arada akrep erkekleri çok çapkın olurmuş diolar, evde yanlız bırakmayada gelmez bunları hemen kız atmaya kalkarlar, eyvah eyvah yandınız kızlar, bunlarla nasıl baş edeceksiniz bakalım, o zaman gelince buraya akrep burcu anneleri topiği açar dert yanarız herhalde...

senin ense ölçümüde baya sürmüş benim 2 dakika falan sürdü hemen sırtüstü döndü kuzucum, dr. da hemen ölçtü, valla sen yandın prop senin çekeceğin var bu çocuktan...kafamçokkarıştı

hayırlısı canım birine kız dedi yaa o bana yeter kızım olmaz diye çok korkuyodum sağlıkla olsunlarda hayırlısıyla kucagıma alayımda.
dayanmakmı canım hergun hungur hungur agladım yeter artık ALLAHIM diye isyan etmedim ama geçti şükür ler olsun şuan halen kusmam var ama şükürler olsun az buna ragzıyım ben bebekler besleniyolardır hiç olmazsa ama sabah moralim bozuldu 1 kilo daha vermişim alıcam inşallah bende
evet oğlum yay ama uslu oluyolar ben çok memnunum oğlumdan çokta duygusal

evet canım yaa yay erkeleri öyle oluyor ailesinede çok düşkün oluyor çok sanslısın

doktor bana kızdı üçüzlere ense kalınlıgı için 1 saat ayırıyoruz randevuda bir daha söleyin dedi kaydirigubbakcemile3

oo prop gelmiş, eee tabii muhabbet almış başını gitmiş. hediye çekilişini de kaçırdın propcuum..
oğluşun olacak demek benim de oğlanmış ben çok sevindim ama içime zaten erkek diye doğmuştu.. oğlanlar pek masum oluyorlar ben çok seviyorum.

nalan seninkide erkekse oda akrep oluyo

evet orda görünür canım hatta kime benzediği bile görünür, bende haftaya detaylı ultrasona girdiğimde görünür herhalde cinsiyeti...

evet bencede yüz ifadesi bile anlaşılıyo inş. oğluma benzer oğlum ilk doğduğunda çok güzeldii halada çok güzel yolda beğenip sevenler bile olur ilk doğduğunda hastanedekiş muhasebe servisindekiler bile metnini duyup görmeye gelmişlerdi hemşireler söylemişler çok güzel bi bebek doğdu diye

alerji bende de var yaa. çok berbat bişey. dışarı çıkmıyorum mecbur kalmadıkça.
Offf had ya sende mi ((( çok fena bir şey ya.şu an gözlerim kıpkırmızı yanıyor,burnum tıkalı ve içi yanıyor öksürük cabası birde boğaz kaşıntısı oooooffff doktorum iğneye izin vermedi bu sene bakalım çekmeye çalışıyorum alerji hapıyla :S

evet aslında doğru diyosun ama ben haziranda renkli ultrasona giricem orda net gözükür heralde ben öyle tahmin ediyorum

Tatlım ben girdim 4 boyutluya da emın ol o sıyah beyaz ultrasonda cok daha net gorunuo parmakları ayakları fln doktor da dedı zaten 4 boyutlu anca 7. 8. ayda yuzunu daha rahat gormemızı saglıo dedı cunku vucudu boyle yapısık yapısık bı garıp gorunuo 4 boyutluda bılmıorum valla :)

ben girdiğimde 6 aylık olucak cinsiyetini net görsek yeter bana hazırlıklar için daha bişey almadım korkuyorum almaya sen aldınmı cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…