2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:CüvCüv:
gelin kızlar valla yenibosnadan silivri otobüsleri kalkıyo çıkın çıkın gelinn ben sizi ağırlarımm göbişlerimizi şişiririz organik gıdalarla

prop hiç bulantın filan oldumu en son yoktu bişeyin

kaydirigubbakcemile3Yok ya ne bulantısı, bende hıçççç bişicik olmadı cok sukur, ıtınayla kılo almaya da devam edıyorum her hafta yarım kılo gıbı bısı alıyorum doktor bıraz fazla dıyo ama ben takmıyorum pek kussaydım ben de almıcaktım kusmadıgıma gore almam normal yanı bence, yanı ben kendımı oyle avutuyorum :)

EVET CANIMM
bafo da akçakocalı :)))

aman boşver bende bayağı aldımm kustuğum halde napıyım burdan çıkar rejim topicine gideriz bizde

EVET CANIMM
bafo da akçakocalı :)))

Hobaaa cok şaşırdım :) Bak bılsem arardım ben geldım dıye goruo musun:) Anneler gununde orda kahvaltıya gıttık ereglıye işte snr bı gemı vardı muzeymıs onu gezdık fln sahılde dolastık hava da harıkaydı o gun ben cok sevdım valla oyle yerlerı severım

aman boşver bende bayağı aldımm kustuğum halde napıyım burdan çıkar rejim topicine gideriz bizde

canım yaa bende kustumda ne oldu 12 kilo verdimm alamıyorum nasıl alıyounuz gerçi benim kilo vermem iyi oldu kiloluydum şimdi formuma kavustum ama bebekler iyyimiş önemli olan onların beslenmesi ben almasamda olur

bu arada benim bebeklerinde biri kızmış diğerlerini sölemedi doktor amcamız :))))))

seninki erkek şekerim istediği gibi açar belki bu kız olduğu için utanmıştır...sırnaşık şey

Bizimki biraz çatlak cnm görmek için canımız çıktı, hayır gormeyı gectım ıkılı testı zaten sırf 5.5 saatte yapabıldık, amuda fln kalkıodu bayag ınat ettı onunu donmedı yatmadı sakınlesıp durmadı fln. erkeklerın daha ağırbaslı olması gerekmez mı, belkı kızdır :))) ( babası cıldırcak ama bende hala kıza doner mı dıye bi ihtimal mevcut hahahaah)

Nasıl becerdın onu hem 3uzlere hamıle olup da hem 12 kılo vermeyı :S

slm annecikler valla sizleri okuyup takip etmekten yazamıyorum bile birde çalışınca dahada zor oluyor herşey( Allah hepinizin yardımcısı olsun...bir anda yüzüm kararmaya ve cil gibi lekeler oluşmaya başladı galiba yılın en çirkin annesi ben olucam bu gidişle aynı durumda olan varmı?ya da bu konuda bir bilginiz??

anasına benziyecek desene sırnaşık şey , valla cinsiyeti her an değişebilir, bafoya önce erkek dediler, geçen hafta kız demişler yani hazırlıklı ol her an kız olabilir yani...

ben hergün kusmadım cnmm 2-3 günde 1 kustumm midem hep kötüydü ama kusmam hep olmadı biri kızsa diğerleride erkek olabilir seninkilerdi dimi birini dışlayan

anasına benziyecek desene sırnaşık şey , valla cinsiyeti her an değişebilir, bafoya önce erkek dediler, geçen hafta kız demişler yani hazırlıklı ol her an kız olabilir yani...

evet nalan ya bafodan sonra bende korkar oldum 26 mayısta randevum var ozaman kesin cevap alırım heralde

merhaba arkadaşlar burayı yeni keşfettim ben de kasım annesiyim bugün 15 haftayı bitirdik allak kucağımıza almak nasip etsin....

Hadiiiii... Hangisini istiodu peki? Ay süper, gercı ben ıkı haftadır oğlum dıye sevıyorum artık arkadaşlarımda sana oğlan anası olmak yakışır diyolar ama ahah annem sevıncten cıldırdı cocugun yatak odası benden dedı sımdı kıza donerse arkadaslarım ve annem ve en onemlısı babamız coooooook bozulur hahahah ne macera olur ama:)
yalnız cnm doktor da oyle dıyo cocuk sıze cekmıs hıc durmuo fln dıye ılk gıttıgım gun 3.5 saatte pozısyon yakalayamadık ınanabılıo musun yanı doktor pes ettı sonunda baska gun tekrar gıttım fln cıdden bana cekıcek
ha bu arada hepınıze bı kotu haber, şimdi bizim bu veletler akrep burcu olcak ya, yanı ben akrep burcu kotudur ıgrenctır fln bılıodum ama hıc yasayıp gormemıstım ne dengesız olduklarını gecenlerde ogrendım esımın kuzenının kızı var ıste 4 yasında 16 kasım dogumlu ya bı gıttık kız top gıbı ordan oraya atıo kendını bagırıo cagırıo sımarıo fln dedım kı annesıne ne kdr sımarık kadın dedı kı hayır akrep burcu dedı yattık uyuduk fln sbh kalktık kız sakın sessız efendı agzını acmıo yerınde kalkmıo fln annesıne dedım hasta mı hayır dedı ben sana demıstım hep boyle oluo havası sureklı degısıo mudahale edemıyorum napcamı sasırıorum dedı kadıncagız ay yasadım gordum bızımkıler boyle olmasın ya cok zorrrrrrlaelaelaelaelaeeyvahedigeldismile

evet ya akrep burcu olucak benim kızkardeşimde akrepp yandık valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…