2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

valla çok geçmiş olsun cnm Allah korumuş, Allah bi daha yaşatmasın, ama kolunada bi baktırsaydın kırık çıkık falan olması dün akşam sıcağı sıcağına fark etmemişindir belki...ohaoldumsmile

canım inşallah hiç bi sorun çıkmayacak.amniyosentez yaptırıp bebeği sapasağlam çıkan çok tanıdığım var.kendini yıpratma boşu boşuna.
o kist dediğin beyinde su kabarcıkları gibi bi şeymi canım.benim oğlumda da doktor var demişti ama normal olduğunu söylemişti.bi çok gebelikte olduğunu ve zamanla gebelik ilerledikçe ortadan kaybolduğunu söyledi.protein eksikliğinden olabilir dedi et ve baklagiller yememi önermişti.söyledikten iki hafta sonra kaybolmuştu.bana ileri haftalarda söylemişti.28.hafta gibi azalmaya başladı sonrada kayboldu.acaba aynı şeyden mi bahsediyoruz bilmiyorum ama oğlumda böyle bi şey söylemişti ve hiç bi sorun çıkmadı oğlumda

benim annem de babam da yok ama ben de kalıcı oldu (((((((

meybiecim dualarım seninle. inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişlerini.
allah bebişlerimizi korusun yarabbim.
onları sağlıkla kavuştursun bize inşallah.

kızlar ben bebeğimin kaç haftalık olduğunu buraya nasıl ekliycem bilmiyorumkismile

hoşgeldin aramıza bebişini sağlıkla al kucağına, ilk sayfayada listenin en altında detaylı bi şekilde anlatılmış ordan bi bak istersen annamadığın bi şi olursa seve seve yardımcı oluruz...kolay gelsin

Yok yok gayet iyi kolum canım çok şükür bir şey olmadı. Allah hepimizi korusun valla

Tosticiğim canım umarım dr un baktığı alette sorun vardır ve bugün bize güzel haberle geri dönersin inş. tatlımm ssen ve bebeğin içi dua ediyorum inş. yanlışlık vardır:Saruboceq:

doktora gidiyorum kızlar.. baş baş.

güzel haberlerini bekliyoruz canımmm:1hug:

meybie canım rabbim kızlarını sana bağışlar inş. tatlımmm:Saruboceq:
ikiz cimcimelerle güzel günler geçirirsin imş. arkadaşım

kızlar çoğunuz ay olarak 3. ayı geçtiniz.
gece yatarken hengi tarafınıza yatıyorsunuz. internete araştırmıştım.
3 aydan sonra solunuza yatın diyordu. bende soluma yatıyorum ama sağ tarafıma da yatıyorum.
şu an rahatsızlık vermiyor. bazen sırt üstüde yatabiliyorum.

benim annem de babam da yok ama ben de kalıcı oldu (((((((
artık bekleyeyip göreceğiz.biz elimizden geleni yapıyoruz.tedavisini eksik etmiyoruz.zaten her hafta doktorda.artık gerisi allaha kalmış.belki erken teşhis en azından ilerde şiddetini azaltır bu kadar kötü geçirmesini engeller.biraz büyüyp bağışıklığının güçlenmesi gerekiyor dedi doktor.6 aylık kondu teşhis.bide vücudu da sürekli pütür pütür kıpkırmızı kızarıklar oluşuyor.kaşınıyor sürekli.sanırım çok şeye alerjisi var.biide etrafımdakiler bakamıyorsun bu çocuğa demiyorlarmı sinirlerim iyice yıpranıyor

Valla ben sırt üstü,yüz üstü,sağıma soluma her bir yanıma yatıyorum daha :)))))

cnm lütfen kendini çok üzmemeye çalış, ben eminim bebeğinde hiç bi sorun çıkmayacak, peki ultrason incelemesinden sonra ne dedi yani burun, parmaklar, ayaklar nasıl gelişmiş bi şi söledimi, bide fish denilen bi ön netice varmış onu yaptırcanmı, 3-5 gün içinde netice veriyormuş...

ben sırtüstü sağ sol sürekli pozisyon değiştiriyorum.aslında bebek için en iyisi sola yatmak.bebeğe daha fazla besin ve oksijen taşınıyor.ama benim en rahat ettiğim yatış şekli sağa yatmak.sola yatsam bile gece bi bakıyorum yine sağa dönmüşüm

günaydın demeyi unutmuşum
günaydınlarrrrrrrrr
bende soluma yatıyorum normalde sırt üstü yatmayı severim ama
bende internette okuduktan sonra soluma yatmayı zorda olsa alışkanlık edindim

Tabikiiidee ben annemlere çok kzııyorum nasıl fark etmeidniz hadi siz fark etmediniz doktorlar nasıl fark etmedi diye.En güzeli küçüklükten tedavi görmek.İlerde daha hafif yaşayacak inşallahhh hiç yaşamaz da.
Aman boşver etraftakileri ne varsa etraftakilerden geliyor.etraftakileirn işi gücü moral bozmak saçma sapan konuşmak.Boşver hayatım hiç takma sen onları,sen iyi baktığına eminsin ne de olsa onları boşver.Gıcıklar ya

canım ben her tarafıma yatıyorum ama daha çok soluma yatmaya özen gösteriyorum, bebiş için daha sağlıklıymış

Meybiecim dualarım seninle inşallah güzel haberlerle döneceksin
Hiç bir problem çıkmayacak inşallah Allahın izniyle.:Saruboceq:

Birde nolur kızlar kötü şeyler düşünüp kötülükleri üzerinize çekmeyin
Herzaman en güzelini düşünün ki bütün güzellikler hep sizinle olsun :Saruboceq:

annaem antepli benimde.bende yarı antepli sayılırım.annem helede anneannem çok güzel yemek yaparlar.

oooo senlede hemşeri çıktık, senin annenle anneannen benden çok daha güzel yemek yapıyordur, yılların tecrübesi var onlarda, sanada geçmiştir ellerinin lezzeti...

doktora gidiyorum kızlar.. baş baş.

ii haberlerini bekliyoruz tatlım...

bende günaydın demeyi unutmuşum kusura bakmayın kıslar!
GÜNAYDIN GÜZEL ANNELER.
evet aslında sola yatmak bebek için yararlı. hatta sırtımıza yastık dayamamız gerekiyormuş.
arada sağa yatınca herhalde bir zararı olmaz.

günaydın kızlar bugün bizde temizlik var.. arada gelip sohbetinize katılıcam.. bugün karnım baya büyüdü gibi geldi artık pantalonlar olmuyor yazlık elbise giymeye başkadım..

kolay gelsin sana cnm, benimde normalde yarın gelecekti yardımcı bayan, ama yarın eşim evde olduğu için maalesef bu hafta temizlik işleri bana kaldı...

GÜnaydın arkadaŞlarrr meybıe herŞey gÜsel olucak ınan bana hıÇ moralını yÜksek tut olumsuz dÜŞÜnÜp olumsuzlukları Üzerımıze Çekmeyelımmm tÜrkıyenın dÖrt bıryerınden burda hepımız yanındayızz helınhıvda canım allah yardımcın olsun hem ÇalıŞıyorsun hem evde bır bebeĞın var bırde hamılesın bende halımden ŞıkayetÇıyım allah yardımcın olsun ne gÜsel ıkız gıbı bÜyÜyecekler bırlıktee tostı arkadaŞım Çok ÜzÜldÜm bende yaŞadım aynı Şeyı bebeĞımın kÜÇÜcÜk kalbı atmıyordu allah sabrını verıyor bırtanem allaha bol bol dua et hayırlısı neyse o olsun bende kahrolmuŞtum Çok ÜzÜlmÜŞtÜm ama ınan allah sabrını verıyorrr dualarımız senınle bende gece Çok daĞınık uyuyorumm soluma dÖnÜyorum ama sabah uyandıĞımda deĞıŞık posızyonlarda oluyom eŞımde gece sÜreklı ÜstÜmÜ Örtmekten uyuyamıyorr hepınıze gÜsel bulantısız gÜn dılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…