2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy cok heyacanlandım sanki doğumuma az kalmış gibi geldi Allah ım sağlıklı olsunlarda hepsinin acısına katlanılır gönül isterki normal olsun ama tehlikeli olursa sezaryanada acısınıda dayanılır yavrular için

agrı sızı olmasa bile bi sezaryen göbeği kalır diyorlar ya doğru mu

yok canim..benim dr 2 haftadan sonra korse takabilrisin demişti bende taktim hemde en sıkısını hiç göebgim kalmadi birazda yemeye içmeye dikkat edince fazla bir kilon kalmıyor..

bende dün gittim bi profa. sen yine iisin.beni ultrasona bile sokmadi.
2 hafta önce girmiştim,onlara bakti herşey güzel kizim bi ay soora gel dedi
gitti benim 200 lira
ee nooldu şimdi?kalakaldim çikti odadan bilmiyorumkismile
fairy bu seni doğurtan adam mı böyle yapan? söyledin mi peki?

tanidiğim hiç bir arkadaşim normal doğum yapmadi..
bu çok garip we korkutucu değilmi..
aynı şekilde senin gibi düşünüyorum, son güne kadar beklemeyi.. bütün arkadaşlarım sezaryen korkunç bir tanesi bile doğuramaz mıydı sanki? tamamen doktorların yönlendirmesi.. Avrupa'da sezaryen ancak çok nadir durumlarda yapılıyor, biz de ise sanki doğum kontrol yöntemi gibi..
Allah'tan doktorum sezaryenden yana değil ve çok düsürt bir kadın, geçen sırada beklerken 42 hafta bekleyip de hiç açılması olmayan bir kadını suni sancıyla normal doğum yaptırdığı bir hanımla karşılaştım doktordan memnundu.. inşallah benimkisi daha kolay olur, doktora güvenim arttı.

esincim iyi haberine sevindim canım.

bende acı çekerim normal doğsun inşallah.
doktorlar normalle uğraşmak istemiyorlar.
sezeryan daha kolaylarına gelliyor.
benim bir arkadaşım korkudan sezeryan istedi ve öyle oldu.
bebeğimi süslenip öyle karşılayacağım demişti. hemen kucağıma alacağım koklayacağım dedi.
bende kesilmek istemiyorum.

yok canim..benim dr 2 haftadan sonra korse takabilrisin demişti bende taktim hemde en sıkısını hiç göebgim kalmadi birazda yemeye içmeye dikkat edince fazla bir kilon kalmıyor..

sağol esin58
zaten normal doğumda da göbek kalıyor değil mi hemen bir iki hafta sonra korse kullanmak gerekiyor

şimdiki doğumuma heyecanla gidicem tecrübeliyim artık hatta hastanede odamı bile süsliycem sonra giyinip doğuma ama o zaman tecrübesizdim bide sancılar çok kötü ya yürüyemiyodum sancı olunca o derece yani

ayy nasip kismet olursa bende öle gitmek istiorum...

belli bi acı var ama çekiceksin ama birazda katlanmak lazım diye düşünüyorum.anne olmak kolay değil .ana gibi yar olmaz diyenler normal doğmdan bahsediyolar demekkihihoyyyt

senin dr öyle olmasina sevindim canim gerçekten bazı dr okadar kolayına geliyorki hadi hooopp sezeryan diyebiliyor..benim dr seninkigibi...zaetn allah dogal olmasa ve en güzeli olmasa normal yolla dogurmayı nasip edermiydi?

sağol esin58
zaten normal doğumda da göbek kalıyor değil mi hemen bir iki hafta sonra korse kullanmak gerekiyor

evet canim benim kayınvalidem normal dogum yapmiş mesalaama sezeryan gibi göbek kalmiş korse kullanmamiş..en güzeli dr tavsiyesyle korse kullanmak

agrı sızı olmasa bile bi sezaryen göbeği kalır diyorlar ya doğru mu

ben doğumdan 3 ay sonra bütün aldığım kiloları vermiştim

şimdiki doğumuma heyecanla gidicem tecrübeliyim artık hatta hastanede odamı bile süsliycem sonra giyinip doğuma ama o zaman tecrübesizdim bide sancılar çok kötü ya yürüyemiyodum sancı olunca o derece yani

aynen inşallah

saol canim teşekkür ederim..inşşallah herşey yolunda giderde normal bir şekilde kucagina alirsin yavrunu..gerçi beni ameliyattan çıkarırken uyandirdilar..ben hemen uyandim..drumda şaşrdi..hemen bebegimi aldim kucagima emzirdim sanki normal dogum yapmişgibi..allah herkese kolay dogumlar nasip etsin

bende odamda uyandım ilk sorduğum soru bebek nasıl olmuşş

eren sezencim aslında hiç birşey bilmeden doguma gitmek daha iyi oluyor biliyomusun..ilkinde hiç bişey bilmiyosun neler olacak ne yapacaksin falan ama şimdi biliyosın insan dahada heyecanlanıyor

eren sezencim aslında hiç birşey bilmeden doguma gitmek daha iyi oluyor biliyomusun..ilkinde hiç bişey bilmiyosun neler olacak ne yapacaksin falan ama şimdi biliyosın insan dahada heyecanlanıyor

ya bilmiyorumda şimdi gün belli sabah kalkıp banyomu yapıcam saçlarıma fön çektiricem gidicem odama yerleşicem süsliycem bana daha heyecanlı geliyo ilkinde bişey anlamadım sancıdan belkide o yüzdendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…