2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ewet aynen kendisi..ama yinede fena diildi bi profa göre.normalde pek bi azarlar gibi konuşur onlar.Daha öncede bazi rahatsizliklarimdan dolayi bi kaç profla görüşmek zorunda kalmiştimda aman Allahim diyorum düşürme diyorum...

Ben geldim, ben kesin süsletirim odamı herşeyi alır hazır ederim annemlere emanet ederim ben doğumdayken süsleyin derim ne işe yarıosunuz derim:)

kıyafetleri büyük büyük alin ..benden söylemesi..bir haftada olmuyor valla..hemen büyüyorlar

ay gerçekten yaa insan nekadar evladida olsa demekki hep aynı hisleri yaşıyormuş bunu çok iyi anladim

bende oğlumun yerini tutarmı acaba diyorum ama şimdiden heyecan bastı hayal ediyorum bebişimi kucakladığımı eltim ikinciyi doğurdu oda ikinci daha farklı ilkinde annelik duygusunu bilmiyosun ilk başta alışamıyosun ikincide hemen bu duyguyu anlıyosun diyo

kaydirigubbakcemile3alemsin ya..zaten senin gözün oda görmiycekki..

Ben mimarım ya kesin görürüm, o gün 2 gün arayla doktora gittim doktora dıyorum kı bebek buyumus bı daha olcun doktor dıyo kı ıkı gunde buyumez buyuse sen anlamazsın dedım olcer mısınız en aza bı 6-7 mm buyumus bu cocuk dedım cıdden buyumus cıktı doktor dıyo ne goz varmıs :) yanı her kosulda herseye dıkkat ederım ben eger cok cok hastalanıp yataklık olmazsam sancıdan yoksa oda cırkın gorunur gozume mutsuz olurum

benim annem şimdieen yeşil ve sarı ipler almış başlamış bere kazak patik örmeye
cinsiyeti belli olunca artık mavi yada pembe örecekmiş
ben de almak için sabırsızlanıyorum ama önce cinsiyeti öğrenmem lazım

ya eren sezencm aynı şeyleri düşünüyoruz inanirmisin..insan sanıyorki ilkini hep daha çok seveceksin..acaba ona hakzlik yaparmiyım vs.gibi hep aklımızdan geçiyor eşimle ama öyle olmaz heralde ya ikisinin de yeri ayrı olur

kaydirigubbakcemile3valla süper gözlerin varmiş yaa..nasilda anladin sen..bide ultrasonda..helal olsun vallaa..ozaman sen kesin herşeyini dört dörtlük yaparsin o acıyı çeke çeke:))

anneanneler hep öyle benim annemde ilkinde bir tonn yelek kazak ördü ama ben hiç birini giydiremedim..çünkü çok terletiyor..en güzeli penye yelek hırkalar onlar daha kullanşlı oluyor

evet canım senle tecrübelerimizdenmi nedendir aynı hisleri paylaşıyoruzz ikiside çok sevilir tabi ama ben oğlumda gögsümde yara olmuştu emmmesin istiyodum ağlamasın istiyodum tecrübesizdim cahildim belkide hastanede bakıyodum bu benimmi diyodum yabancı geliyodu ilk günler şimdi öyle olmaz hemen alışırım bide doğuma 15 gün kala gögüslere bepanten sürmeye başlıycam yara olmasını engelliyomuş

evet canim o yönlerden dolayı biraz daha avantajli olunur..benim biraz yara olmuştu kızımı emzirmedigim zamanlarda zeytinyagi sürerim 2 saatte geçerdi bu aklinda bulunsun..bana ilk yabanci gelmişti..ay ne garip yaa:))ama sonra o gaz sancilari yok mu bilirsin:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…