2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet canım bu meme çatlama olayı benim arkadaşımdada oldu.. bebiş bi tarafta ağlıyor benim arkim bi tarafta ağlıyodu..
banada doğuma 1 ay kala bepanten veya badem yağı sür dedi..

sahi kızlar bişiy sorucam. karnınıza bişiy sürüyomusunuz.. annem badem yağı sür diyo.. ama bi arkadaşımda çok kıllanma yapmış.. ne sürmeliyiz.. dr önerdiği krem çok pahalı..
bebe yağı sürsek olurmu acep

ben bi tane tulum aldım yeşil beyazlı o kadar şimdilik almıyorum eylülde almaya başlıycam

eylül çok geç diilmi???

ben almak istiorum bişiler..

evet canim badem yagi çok kıllanma yapıyo..bende tam sana bebe yagı sürfaydasını görürsün dicektim..gerçeten işe yarıyo

evet iyi bilirim zeytinyağı iyiymiş bende duydum ama doğumdan 15 gün önce başlıycam bu sefer eczanede satılan kremler bi halta yaramıyo

benim annem ve ablam örmeye başlamış bişiyler.. ama ben de hiç bişiy almadım henüz.. haftaya cinsiyetimiz kesin belli olacak(ilk tahmin kız) ozaman almaya başlarım diyorum..

bide bebişe alırken.. çantamıda erken hazırlamayı düşünüyorum.. insanın her türlü hali olur diye düşünüyorum.. en azından hasta bezimi(hastanede verir yada vermezler ben yinede koyucam) geceliğimi felan hazır etmek istiyorum..

bide bebişime ilk bebek bezini pirima almak istiyorum

eylül çok geç diilmi???

ben almak istiorum bişiler..

bende almayı cok istiyorumm minik miniklerrr kardeşim bi ayakkabı almış bi tulumum bi çorabım bide eşimin ablası alt açma almışş onlara bakıp bakıp seviniyorum ayakkabılarıda bu gün işe getirdim bakıp bakıp mutlu oluyorum

valla insan diyorki sen bir dog senin ayaklarını ısırıcam diyor ama ısıramıyosun kıyamıyosunki..
birde insan ilk aldiklarini ugur sayıryor bende öyle olmuştu..
ayy hayırlısıyla bir gelselerde yesek:))

bebim bebişte bi dünyaya gelsin.. poposunu poposunu ısırıcam beni 5 yıl beklettin diye..:ecrin_bebek:

hadi bakalim canim bukadar böcügün arasina bir çiçek gelir umarim:))
en iyisi erken hazırlamak çantayı..gerçekten ne olur ne olmaz belli olmuyor..
bez konusnda benim kızım 17 aylık hala prima kullanıyorum
ilk dogdugundan beridir..
düşüncen gayet güzel canim

ne marka kullanıyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…