2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet canım bugün saat 15 de amniyosentezim..duanızı eksik etmeyin..
canımm Allah yardımcın olsun :Saruboceq: eğer halin olursa gelip bize nasıl olduğunu yaz oldu mu, seni merak ederiz eyvahedigeldismile

Ben de istek yolladımm :) bu arada herkes birbirini de görmüş olcak ne kadar güzel :)
kabul ettim canımm :lepi:

neydiyim oğlum durmuyo kocişte durmuyoo mecbur gidiyorumm bidahaki buluşmaya gelirim inş..
bir dahakinde ben olmicam ama :umursamaz::umursamaz:

ben gecen konusmustuk bı sefer o gunden berı moda uskudar fln gıbı dusunuodum bogazda cok guzel yerler var sımdı gelcekler kesınlessın ona gore karar verırız saatıne fln

canımm Allah yardımcın olsun :Saruboceq: eğer halin olursa gelip bize nasıl olduğunu yaz oldu mu, seni merak ederiz eyvahedigeldismile

kabul ettim canımm :lepi:

bir dahakinde ben olmicam ama :umursamaz::umursamaz:

vallahi çok üzüldüm ama cumartesi akşamını beklemezler cumayı zor bekliyolarr annemlerde var mafoldumben

kız propppp ne kadannnn mikemmelll bi fiçüdun var o fiçudla zor dev anası olursun korkma sengözlerimebaksanab

hay allahım.. sapık... iltifatın bile sapık...tobe tobe koptum burda :teytey:
saol cnm da işalla allah bılır oyle mı kalcak bozulcak mı nolcak ama en azından bı zamanlar boyleydım dıye resımlerımı gosterırım artık ogluma eger zayıflayamazsam :)))

günaydın herkezeeeeeeeeeeeeeeeeee sadece ben mi çalışıyorum bugün çok mutsuzummm bunlar resmi tatillerde parada vermiyo şikayet etmek lazımmm meybie arkadaşım allah yardımcın olsuntosti arkadaşımızada allah sabır versin allah birdahakini sağlıklı nasip etsin inşallah hepinize bulantısız bir gün diliyorum :)

kötahyada buluşam gıııı çok zengin olsan uçak kiralarım herkezi alırım uçağa istediğimiz yerde buluşurduk artık nerde istersenizzz :):) ne güsel buluşcanızzz burda fotolarınıza bakarız bizdee

hahahahahahahah:teytey:buluşmaya ibrahim tatlısesi de cagırırdık bıze sarkı soylerı zengınler dugunlerıne cagırıo bız de bulusmamıza cagırırdık hahahhahahaahahah:lepi:

sapık mııı amannn yarebbimm akannehir gerçekleri didim şikerim. bence doğumdan sonra verirsin sen kilonu o enerjik yapı gövdende var gördüm yani :jeyyar:

bende çalışıyorum.ne uyuz bişey ya
sokaklar bomboş kimsecikler yok.biz geldik çalışıyoz.az kaldı ama 5 ayy sonra bizde o kervana katılcaz:lepi:

Tamamen benim hayatımın bir kopyasısısn canım. Tek farkımız benim kızım var şu andaki ne bilmiyorum daha öğrenemedik.

Tosticiğim geçmiş olsun canım inan ki senin yaşadığını bir çok arkadaşımız yaşadı ben de dahil. Zamanla atlatılıyor hepsi. Allah başka dert keder vermesin canım en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın inşallah.

günaydın aslı 79 doğumlumusun?

Evet tatlım kusura bakma geç oldu. Selam verdikten sonra geçmişi bi okuyum dedim bu saat oldu anca bitirdim :)

Yok canım ben de çalışıyorum malesef bari resmi tatillerde rahat bıraksalar bizleri ama nerdeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…