ende gelirim kızz.bende varım.zemuszemus
basak cmts bulusuoruz gelıo musun bakalım
Tamamen benim hayatımın bir kopyasısısn canım. Tek farkımız benim kızım var şu andaki ne bilmiyorum daha öğrenemedik.
evet çok benziyoruz esin sen ben
Tosticiğim geçmiş olsun canım inan ki senin yaşadığını bir çok arkadaşımız yaşadı ben de dahil. Zamanla atlatılıyor hepsi. Allah başka dert keder vermesin canım en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın inşallah.
Evet tatlım kusura bakma geç oldu. Selam verdikten sonra geçmişi bi okuyum dedim bu saat oldu anca bitirdim :)
Yok canım ben de çalışıyorum malesef bari resmi tatillerde rahat bıraksalar bizleri ama nerdeeeeeee
buyrunnnnnnnnn hayırdırrrr ne planlar varmışyazdını gormemıstım yupppiii 4 kısı olduk :) eh bı 7 oluruz bence ıdeal ıste ne kalabalık ne az harıka cok guzel planlarım var sıızn ıcın
delikafadulden
buyrunnnnnnnnn hayırdırrrr ne planlar varmış
itfaiyeci kılığında erkek striptizciler ayarlıcam size... töbeee..
yaw ne planım olcak boyle guzel manzaralı guzel bı yerde brunch yaparız ıste cay kayfe ıcerız ne bılım sen ne umdun anacım ben oyle dıyıncezemuszemus
:)))))) Ohhh Brunch a asla hayır demem :))))) Bir de buluşma yeri belli olsaydı.Caddeye falan da gidebiliriz aslında olma mı :)itfaiyeci kılığında erkek striptizciler ayarlıcam size... töbeee..
yaw ne planım olcak boyle guzel manzaralı guzel bı yerde brunch yaparız ıste cay kayfe ıcerız ne bılım sen ne umdun anacım ben oyle dıyıncezemuszemus
itfaiyeci kılığında erkek striptizciler ayarlıcam size... töbeee..
canımm Allah yardımcın olsun :Saruboceq: eğer halin olursa gelip bize nasıl olduğunu yaz oldu mu, seni merak ederiz eyvahedigeldismile
kabul ettim canımm :lepi:
bir dahakinde ben olmicam ama :umursamaz::umursamaz:
canım 3temi randevun sonuç ne zaman belli oluyomuşş iyi haberlerini bekliycem tatlım
günaydınnn canımm
ben de aynen bize de tatil matil yok
Allah yar ve yardımcın olsun canımm :Saruboceq:
senin şu cvp potansiyeline hayranım :roflol::roflol::roflol:
vayy ne planı kısss bak merak ettim prop arkadaşımm iyi yanlız değilmişim çalışan arkadaşlar varmış ayy çok gıcık yaa resmi tatil işe geliyoz peki çalışan arkadaşlar size ek para veriyorlar mı rwesmi tatilde çalıştığımız için bizde bişi yok çok yerde çalıştım hiç biride resmi tatillrde para ödemedi pöhhh
günaydın herkezeeeeeeeeeeeeeeeeee sadece ben mi çalışıyorum bugün çok mutsuzummm bunlar resmi tatillerde parada vermiyo şikayet etmek lazımmm meybie arkadaşım allah yardımcın olsuntosti arkadaşımızada allah sabır versin allah birdahakini sağlıklı nasip etsin inşallah hepinize bulantısız bir gün diliyorum :)
:)))))) Ohhh Brunch a asla hayır demem :))))) Bir de buluşma yeri belli olsaydı.Caddeye falan da gidebiliriz aslında olma mı :)
canım 24 saat hastanede kalıcam..o yüzden giremem...cuma günü işe gelir gelmez yazarım sonucu..
aa 24 saat hastanedemi kalıcann o niye düşük tehlikesi olmasın diyemiCADIARZU
üç haftaya kadar testin sonucu çıkıyormuş..nasıl geçecekse artık..
evet ya en zor süreçte bu 3 hafta merakla beklemekbilmiyorumkismile
sağol begümcük...kızlar muhabbete dalıp ne olur beni unutmayın...birer kere dua etseniz o bile yeter..allah şimdiden hepinizden razı olsun..hepinizi çok öpüyorummm
vayy ne planı kısss bak merak ettim prop arkadaşımm iyi yanlız değilmişim çalışan arkadaşlar varmış ayy çok gıcık yaa resmi tatil işe geliyoz peki çalışan arkadaşlar size ek para veriyorlar mı rwesmi tatilde çalıştığımız için bizde bişi yok çok yerde çalıştım hiç biride resmi tatillrde para ödemedi pöhhh
Bana gazoz içir noluuuuuuuurrrr :))))))))cadde cok kalabalık olur cmts sabahı valla hıc cekılmez e guzel mekanlar suadıye tarafında o kalabalıga ve trafıge hıc gırmeyelım dıye dusundum o yuzden uskudar moda fln gıbı olsun dedım yaaa sız bana bırakın guvenın bana aaaa ( caylarınıza ılac atıcam uyutcam sızı o yuzden tenha yer olsun ıstıyorum):dance:
aklımdasın cnmm dua edicem sana ve kızlarına için rahat olsun allahın izniyle sorun çıkmıycak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?