2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bende 79 luyum o yüzden sordumm

vayy ne planı kısss bak merak ettim prop arkadaşımm iyi yanlız değilmişim çalışan arkadaşlar varmış ayy çok gıcık yaa resmi tatil işe geliyoz peki çalışan arkadaşlar size ek para veriyorlar mı rwesmi tatilde çalıştığımız için bizde bişi yok çok yerde çalıştım hiç biride resmi tatillrde para ödemedi pöhhh

delikafadulden
buyrunnnnnnnnn hayırdırrrr ne planlar varmış

itfaiyeci kılığında erkek striptizciler ayarlıcam size... töbeee..
yaw ne planım olcak boyle guzel manzaralı guzel bı yerde brunch yaparız ıste cay kayfe ıcerız ne bılım sen ne umdun anacım ben oyle dıyıncezemuszemus

:)))))) Ohhh Brunch a asla hayır demem :))))) Bir de buluşma yeri belli olsaydı.Caddeye falan da gidebiliriz aslında olma mı :)

senin şu cvp potansiyeline hayranım :roflol::roflol::roflol:

canımm Allah yardımcın olsun :Saruboceq: eğer halin olursa gelip bize nasıl olduğunu yaz oldu mu, seni merak ederiz eyvahedigeldismile

kabul ettim canımm :lepi:

bir dahakinde ben olmicam ama :umursamaz::umursamaz:

canım 24 saat hastanede kalıcam..o yüzden giremem...cuma günü işe gelir gelmez yazarım sonucu..

canım 3temi randevun sonuç ne zaman belli oluyomuşş iyi haberlerini bekliycem tatlım

üç haftaya kadar testin sonucu çıkıyormuş..nasıl geçecekse artık..

günaydınnn canımm

ben de aynen bize de tatil matil yok

Allah yar ve yardımcın olsun canımm :Saruboceq:

sağol begümcük...kızlar muhabbete dalıp ne olur beni unutmayın...birer kere dua etseniz o bile yeter..allah şimdiden hepinizden razı olsun..hepinizi çok öpüyorummm

yok canım ne ek parası 3 senedir zam bile yapmıyor bizim patron maaşı alsak yatıp kalkıp dua ediyoruz

günaydın canım yalnız değilsin bende çalışıyorum malesef

:)))))) Ohhh Brunch a asla hayır demem :))))) Bir de buluşma yeri belli olsaydı.Caddeye falan da gidebiliriz aslında olma mı :)

cadde cok kalabalık olur cmts sabahı valla hıc cekılmez e guzel mekanlar suadıye tarafında o kalabalıga ve trafıge hıc gırmeyelım dıye dusundum o yuzden uskudar moda fln gıbı olsun dedım yaaa sız bana bırakın guvenın bana aaaa ( caylarınıza ılac atıcam uyutcam sızı o yuzden tenha yer olsun ıstıyorum):dance:

aklımdasın cnmm dua edicem sana ve kızlarına için rahat olsun allahın izniyle sorun çıkmıycak

valla canım şimdiye kadar çalıştığım her yerde genelde tatil olurdu...ama burda malesef normal çalışma oalrak geçiyor..mesai falan almıyoruz yani..ama bu doktor muhabbetine çok izin aldım.sağolsunlar ses çıkarmadılar..bende buna bişey demiyorum..

Bana gazoz içir noluuuuuuuurrrr :)))))))):

canım benim dularımız seninle burda bütün arkadaşlar hepimiz üçte dua edicez geçicek biticek hepsi hiç mrak etmee allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…