çok saol ii dileklerin için, seninde her şey gönlünce olsun cnm...ben 2li testi maalesef sorunsuz atlatamadım amniyo zamanımı bekliyorum, inşallah ii haberlerle gelicem...
canım kısır çektiiii
bu ctesi mi :1shok:
nan niye sölemin :umursamaz:
ay ben bi kere yaptım ama yanlış olmasın tarıfı de unuttum kafamçokkarıştı
olmaz cuma çalışan var laelaelaelaelae
sağol canımm ama yanılmıyorsa doktor tabi
sen 83 doğumlu musun kız olucak galiba aklinialirimsmile
eskişehiri çok severim yılda ila 1 kere gelmişimdir
bu sene inşallah gideceğim gezmeye
görüşürüz :jeyyar:
ay canim inşallah hayırlı haberlerle gelirsin..zaten doktorlar yaparken yüzde yüz dogruluk payı var demiyorlar..ondan içini rahat tut canim seninkide lady gibi olmasin yanlişlikla karışmış falan..umarim öyledir...bu arada bebegin ense kalınlıgı neydi canim
aynen cnaim aynen ama üşeniyorum yapmaya daha yeni yemek yapıp oturdum..anacım olsa yapari aha şimdicokacimcoook
acıbadem karşı tafarmi oluyor?ben fatih uzağiz sanirsam
yok cnm benim testler kesin bana ait bi yanlışlık yok yani, ense kalınlığı aslında çok ii çıktı 1.2 mm...
evet cnm kadıköye ve çamlıcaya yakın oluyor..
canım kısır çektiiii
benşmde yemeğim var kısır yaparsam onlar kalıcakk ama canımda çokk çektii napsamm
oooyyyyy kıyamam ben sana, gel ben sana yapim sen gelene kadar hazır olur kuzum...
yemegi kocana yedir kısırı sen ye ozaman kalmaz kaydirigubbakcemile3
cok sagol canim.. :1hug:
hakkinda hayirlisi olsun canimm..
amniyon kesesinden sivi almadan önce 3lü test yapiliyor sanirim..
insallah hicbir sorun cikmaz canimm..
moralini yüksek tut,bebisine cesaret ver tatlim..
Allah hepimizin yardimcisi olsun :Saruboceq:
oooyyyyy kıyamam ben sana, gel ben sana yapim sen gelene kadar hazır olur kuzum...
benim canımda bulgur pilavı istiyoorr.. 2 gündür buraya yazdınız bugün yapıcammm
buzdolabı servisi gelecek onları bekliyorum . buzdolabım kokuyor demiştimya onun için bakalım bendemı var sorun adam bıde bana bişeyi yok demesinn...
bi baksınlar vardır belki bişeyi ...
esincim resimdeki kızınmış dün okumuştum maşallah çok tatlııı
inş. yoldaki meleğinde kızına benzerrr çok şirin maşallah kızınsaol yaren teyzesi teşekkür ederim:)darisi yeni geleceklerin başına inşallah
onunda halı saha maçı var 8 de gidicek oda aç karnına gidiyo maça tokken koşamıyomuşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?