2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok saol ii dileklerin için, seninde her şey gönlünce olsun cnm...ben 2li testi maalesef sorunsuz atlatamadım amniyo zamanımı bekliyorum, inşallah ii haberlerle gelicem...

cok sagol canim.. :1hug:
hakkinda hayirlisi olsun canimm..
amniyon kesesinden sivi almadan önce 3lü test yapiliyor sanirim..
insallah hicbir sorun cikmaz canimm..
moralini yüksek tut,bebisine cesaret ver tatlim..
Allah hepimizin yardimcisi olsun :Saruboceq:

inşallah yanılmıyordur . pipisi hep durur kaydirigubbakcemile3 evet cnm 83 lüyüm .

ayy ne güsel olur görüşelim .. hamıle kalmadan önce konu açmıştım eskişehirde buluşalım dıye kımseden ses seda çıkmamıştı :umursamaz::1closedeyes:

yok cnm benim testler kesin bana ait bi yanlışlık yok yani, ense kalınlığı aslında çok ii çıktı 1.2 mm...

yok cnm benim testler kesin bana ait bi yanlışlık yok yani, ense kalınlığı aslında çok ii çıktı 1.2 mm...

ense kalınlıgı iyiymiş canim ya..ben doktora sordugumda esas olan ense kalınlıgı dimi demiştim oda evet dedi..kan sonuçlarin nasl yüksekmi çıkmış ben daha almadim kan sonucunu canim benimde ense 1.8di

benim canımda bulgur pilavı istiyoorr.. 2 gündür buraya yazdınız bugün yapıcammm
buzdolabı servisi gelecek onları bekliyorum . buzdolabım kokuyor demiştimya onun için bakalım bendemı var sorun adam bıde bana bişeyi yok demesinn...
bi baksınlar vardır belki bişeyi ...

esincim resimdeki kızınmış dün okumuştum maşallah çok tatlııı

desteğin için saol cnm çok teşekkür ederim...bende 3 lüye gerek yok hemen amniyo yapalım dedi prof. onun için yaptırıyorum...

bence sorun sende benimde önceki hamileliğimde buzdolabı kokuyoduu ama sadece bana çok kötü bi şey alıp yemeğe tiksiniyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…