2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bence sadece sana geliyoo bendede aynısı olmuştuu ama inş. yanılmazsın canımm

inşallah. bişey vardır diye dua eden bi ben varımdır heralde kaydirigubbakcemile3
mide bulantılarım azaldı . ama sabah buzdolabını açınca tekrar öğürüyorum ve çıkarıyorumm bu buzdolabı beni mafetti :sinifsinif:

benimde cumadan beri kusmam yok inş. gene başlamazz bitmiştirr artık en rahat etmemiz gereken dönemdeyizz geçmesi lazım yaniiklava:

ayyy nalanım hızır gibi yetiştin valla iiki varsın olumunekankayizsmile

he bu arada istersen bulgur miktarını kendinize göre arttırırsın, su ve bulgur miktarı aynı olcek cnm, annamadığın yada anlatamadığım bi şi varmı?

canım bişey sorcam malzemeleri bulgura yağda kavurmadan mı yedirecem CADIARZU

benimde canım çekti:umursamaz:
akşam eve gidince kısır yapayım bari
benim bu 3. oluyor kısırı canımın çekişibilmiyorumkismile

biliomusun haftalardır canım çekio yapamadım. ama artık pes dedim rüyama kadar girdi çünkü cokacimcoook

yok bee şekerim ben çok severimmm
marulun içine koyup yemesine bayılırım
yanına da çay süper oluyorcokacimcoook

bende dayanamıyorumm akşam kocişe msj atıyım alsın malzemeleri yapıcam belki bebişin canı çekiyodurrr

ben iki kez yaptım bu akşam 3. olacak ama çok severim kısırı
ben birde biber salçasından yaparım daha bi güzel oluyor

ayy bulgur piavı çok istiyor canımmmmmm
kısırıda öyle bi anlatıyosunuz ki onuda canım istemeye başladı .
hem kısır hem bulgur pilavı ne güsel olurrr -tatlicadiarzu-

kızlar açcıktımm hemde çokk.işyernde hazır yemek istemyorum.eve gidp yemek yapcam.ne yapsam bilmyoumm.

evet cnm hepsi çiğden eklenecek, sadece bulguru suda bekletcen o kadar ama ağzı kapalı kapta olsun, unutma yağını ve limonunu yavaş yavaş ilave et damak tadına göre ayarla, sıvıyağı çok koyarsan cıvık olur ona göre, yarın haber ver nasıl olduğunu tamam mı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…