bence sadece sana geliyoo bendede aynısı olmuştuu ama inş. yanılmazsın canımm
yok cnm benim testler kesin bana ait bi yanlışlık yok yani, ense kalınlığı aslında çok ii çıktı 1.2 mm...
kızlar benim saltanat buraya kadar uyandı benim bıcırık öpüyroum kocaman sizleriopuyorumnanaktan
inşallah. bişey vardır diye dua eden bi ben varımdır heralde kaydirigubbakcemile3
mide bulantılarım azaldı . ama sabah buzdolabını açınca tekrar öğürüyorum ve çıkarıyorumm bu buzdolabı beni mafetti :sinifsinif:
geldim cnm yettim gari...
1 su bardağı köftelik ince bulgur
1 su bardağı kaynar su ile bulguru ıslat ve kapağını kapatıp 15-20 dakika kadar demlendir
domatesleri küp doğrayıp bi tabağa koy suyu biraz süzülsün, en son bunları dibe çöken suyunu almadan kısırın içine koyacaksın.
kısırın içine:
- 1 çorba kaşığı domates salçası
- 1-2 çorba kaşığı kadar nar ekşisi
- yarım limonu bi bardağa sık onu yavaş yavaş damak tadına göre ilave edersin ben mesela kısırı biraz ekşi ve acılı seviyorum
- yarım çay bardağı kadar sıvıyağ
- sumak
- nane
- tuz
- kırmızı pul biber
- maydonoz
- taze soğan (isteğe göre)
- istersen yeşillik de koyabilirsin ama servis yapacağın zaman koy yoksa pörsür
sıvıyağını ve limonu yavaş yavaş ilave et cnm buna dikkat et...
şöle başla, kısırın içine önce salçayı, sıvıyağ, limon ve nar ekşisinin bi kısmını koy onları iyice ovalayarak yedir bulgura, sonra baharatları ve tuzu ekle yine ovuştur, sonra tuz, limon ve sıvıyağ kontrolünü yap, damak zevkine göre eklemeye devam et, ama sıvıyağa dikkat et çok koyarsan vıcık vıcık olur tamammı, en sonda domates, taze soğan, maydonoz ve istersen yeşillikleri koy ve kaşıkla şöle bi çevir kısırın hazır, ama bi yarım saat kadar dinlendirip yemeni tavsiye ederim tadını çekmiş olur...
he bu arada istersen bulgur miktarını kendinize göre arttırırsın, su ve bulgur miktarı aynı olcek cnm, annamadığın yada anlatamadığım bi şi varmı?
benimde canım çekti:umursamaz:
akşam eve gidince kısır yapayım bari
benim bu 3. oluyor kısırı canımın çekişibilmiyorumkismile
nalan canım sende bi başka doktora göster sonucu, lady gibi olmasın.usgde normalse bence çıkmıyor bişey.
evet eşimden biliyorum garibim her gün beşiktaşa geçiyo ve akşam gerisin geriye beşiktaştan buraya...
keşke cnm keşke...buluşmaya gidemeyecekmişin, keşke cuma yapılsaydı buluşma
ay çok özür dilerim kızlar begümcük istemişte onun için yazdım valla...
ince cnm şimdi hemen yazarım...
ayyy nalanım hızır gibi yetiştin valla iiki varsın olumunekankayizsmile
canım bişey sorcam malzemeleri bulgura yağda kavurmadan mı yedirecem CADIARZU
biliomusun haftalardır canım çekio yapamadım. ama artık pes dedim rüyama kadar girdi çünkü cokacimcoook
nalanım inş. herşey çok güzel olacak
benimde cumadan beri kusmam yok inş. gene başlamazz bitmiştirr artık en rahat etmemiz gereken dönemdeyizz geçmesi lazım yaniiklava:
bende dayanamıyorumm akşam kocişe msj atıyım alsın malzemeleri yapıcam belki bebişin canı çekiyodurrr
biliomusun haftalardır canım çekio yapamadım. ama artık pes dedim rüyama kadar girdi çünkü cokacimcoook
yap canım yap ohhh misss gibi kokusu gelio burnuma sanki. inşallah güzel yapabilirim
:sm_cool:
neden cuma buluşmuyoruz sezende gelirdi...
kızlar açcıktımm hemde çokk.işyernde hazır yemek istemyorum.eve gidp yemek yapcam.ne yapsam bilmyoumm.
yanii geçsin artıkkk . bazılarının 9 ay sürüyomuş ne kadar kötü .
Amann bizim öle olmasınn .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?