kısırın bulguru incemi kalınmı kızlar onu yazmamışınızz
ense kalınlıgı iyiymiş canim ya..ben doktora sordugumda esas olan ense kalınlıgı dimi demiştim oda evet dedi..kan sonuçlarin nasl yüksekmi çıkmış ben daha almadim kan sonucunu canim benimde ense 1.8di
evet canim zaetn tok gitse allah muhafaza..
valla üşenmiyosan kalk yap derim canim ben üşeniyorumda ondan kaldiramadim ...:)
inş. yoldaki meleğinde kızına benzerrr çok şirin maşallah kızın
bence sorun sende benimde önceki hamileliğimde buzdolabı kokuyoduu ama sadece bana çok kötü bi şey alıp yemeğe tiksiniyodum
saol hayatım tek istegim saglikli olmasi..eli ayagı düzgün olsıun yeter
aslında üşendiğim yapmak değilde kıvırcık taze soğan maydonoz yok onları gidip almaya üşeniyorum
ama herşeye siniyor kokusu . aynen bende buzdolabını açmak hiç istemıyorum . burnumu kapatıp açıyorum . bi değişik koku var ama anlıyamadım . kafamçokkarıştı
inşallah serviste kokuyor derde . kokmuyor derse naparım bılmemm bilmiyorumkismile
önce sağlık tabikide ama güzel şirin bir bebeğede kimse yok demezzz
ince canim köfteliginden
tabi canim haklisiin kim istemez şeker tatli bir bebegiolsun..mıncık mıncık edesin(benim yaptigim gibi)sabahilkişim o uyandiginda yatagima almak valla her yerini ısırıyorum
kızlar benim saltanat buraya kadar uyandı benim bıcırık öpüyroum kocaman sizleriopuyorumnanaktan
İnce bulgur tatlımm
hanİ Üzerİnde kÖftelİk yazanlardan
baya bir uzagiz canim zaten istanbulda karşı tarafa geçeceksen onun yerine bin memlekete git valla daha az yoruluıyorsun ki biz birde arabayla geçtigimiz halde..felaket ya trafigi
ben taaa acıbademe gelene kadar akşam olur canımmmm çok uzağızzz keşke yakın olsaydıkkolumunekankayizsmile ama yemiş kadar oldum sağol canım benimm
benimde canım çekti:umursamaz:
akşam eve gidince kısır yapayım bari
benim bu 3. oluyor kısırı canımın çekişibilmiyorumkismile
kısırın bulguru incemi kalınmı kızlar onu yazmamışınızz
kocişede geliyomu o kokuu
o kokmuyor diyor . ama acaba ben iice takmayım diyemi öyle diyor bılmıyorum . CADIARZU
ama 1 aydır var bu koku. herşeye siniyor kokusu . tatlı falan koyamıyorum . herşeyin üstü kapalı . kaçkere sildim ama yıne aynı gıbı . çok merak ediyorum varmı acaba bişeyi inşallah vardır yüzüm kara çıkmaz :1ninca:
evet eşimden biliyorum garibim her gün beşiktaşa geçiyo ve akşam gerisin geriye beşiktaştan buraya...
keşke cnm keşke...buluşmaya gidemeyecekmişin, keşke cuma yapılsaydı buluşma evet canım yazlığa gidiyorum cuma akşamı kısmet değilmiş bidahakine inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?