yaaa canım çokkk istiyor inşallah bilen vardır. netten tariflere bakıorum bi sürü deişik tarif. emin olamadım. siz verince daha kolay oluooo. aksilik nalanda yok
nalan nerlerdesinnn cmts bulusuoruz bıjoux gelıomus ıstanbula o gelmısken bulusalım bı dedık gelcek mısın gelcek mısın
nalan bugün gezicekti geç gelir prop
kızlarrrrr bana iş çıkışı yapabileceğim kolay pratik ama çokkkk tatlı bi kısır tarifi verirmisiniz lütfennnnnnnnnnnnn cokacimcoook
olmaz cuma çalışan var laelaelaelaelaeneden cuma buluşmuyoruz sezende gelirdi...
merhabaaa bayanssulusmile
lady cim senınde oğlun olcamış gözün aydın.bende çok merak ediyorum kız mı erkekmi diyee . 2 hafta sonra gidicem doktoraa . günler geçmiyooorr.
benim yüzümde sivilce çıktı çook sabah kalktım dudağımdada bişey çıkmış uçukmu sivilcemi neyse acıyoor ..
acaba böyle sivilce çıkınca kızmı erkekmı oluyor bılıyomusunuzz... bilmiyorumkismile
ohh ne güsel buluşçakmışsınızz kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
istanbulda olsaydım bende gelirdim . bende böyle buluşmalara katılmak istiyorum ama eskişehirde böyle buluşma yok :umursamaz::1ninca:
yarencim ucuk konusunda gerçekten bir bilgim yok..öyle cinsiyeti etkiliyormuymuş
ama bir bildigim var kız bebek annesinden güzelligini alirmiş erkekde güzellik katarmiş sende sivilce ve ucuk çıktıgına göre acaba kızmı
nalan kısır tarifin çok güzelmiş keşkem yapsanda yesekhihoyyyt
saol cnm, her zaman beklerim istediğin zaman gel yaparım sana nolcek lafımı olur...
Merhaba kasim annelerii..
bazen takip edip sizin tecrübelerinizden faydalaniyorumm:))
cogunuz 2 li testlerinizi sorunsuz atlatmissiniz,hepinizin gözü aydin..
cinsiyeti belli olan bebisler icinde ayrica tebrikler kizlar..
Hersey gönlünüzce olsunnn,sevgilerr a.s.
işte onu bılemedım bende .çikinleşince kızmı erkekmiydi diye .
eğer kızım olursa doğru demekki buu.. benım gönlümden geçende kız zaten. eşim oğlum diye seviyor ama . sağlıklı olsunda kzı erkek farketmezde . merakdan çatlıyorummm.
senın cınsıyetı bellimi cnm .
ayyyy kuşum çok memnun ettin beni biliyonmu..yemiş kadar oldum inan..canım beim bu arada nalan sen nerde oturyon kız
çok saol ii dileklerin için, seninde her şey gönlünce olsun cnm...ben 2li testi maalesef sorunsuz atlatamadım amniyo zamanımı bekliyorum, inşallah ii haberlerle gelicem...
acıbademde cnm sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?