çok saol sezenim ii ki varsın ya, seni tanımadığım halde çok sevdim valla, kanmı çekti ne...
çok teşekkür ederim cnm işine yarıyorsa ne mutlu bana, duaların için ayrıca teşekkür ederim Allah kabul etsin inşallah....
yarım saat sonra çıkacam
sonra kendime hamile pantolonu alacam
sonra eve gidip kısır yapacam
ayy çok canım çekti
yaa bu arada gündüzleri sürekli uykum geliyor geceleri uyku tutmuyor
sizlerdede böyle bir durum var mı?
afiyet olsun burda çok şey öğrenicezz özelliklede nalancığımdan ben kısırı bilmiyodum bugün ilk yapıcam ve öğrenmiş olucamm
çok saol sezenim ii ki varsın ya, seni tanımadığım halde çok sevdim valla, kanmı çekti ne...
çok teşekkür ederim cnm işine yarıyorsa ne mutlu bana, duaların için ayrıca teşekkür ederim Allah kabul etsin inşallah....
ben bu neregisi silemeim sezencim daha doğrusu rütbeyi bulamadım .açlık kör etti beni hihoyyyt
bende uykusuzluk yokta çok uyanıyorum gece hem tuvelete hem sağdan sola dönerkenn ayy ilerki zamanlarda napıcaz bide yan yatınca rahimde ağrı oluyo benim sanki biri çekiştiriyo gibi bende bacak arasına yastık koyuyorum geçiyoo
uyanması sorun değil yeter ki uyuyayım uyuma zorluğu çekiyorummafoldumben
bende 3 ten sonrası riskli biliyorum benim doktorum kanada baktı risk yok üçlü ve dörtlü yapmıycam 10000de 1 çıkmış risk oranı çok düşük dedi ama tabikide allaha emanet bebişlerimiz neyin ne olucağı son ana kadar belli olmazz
canım dr bana 3 lü test yapıcak 2liyegüven olmuyo dedi bana zaten bir sorun olduğunuda sölemedi iyi dedi sonuç ama ben yorumları okyunca pinpiriklendim nebiliyim Allah korusun pazartesi 3lü teste gidicez inş çok iyi çıkar...
olmuş başakcımmm çıktı yazınn
yaptım hele şükür yaaa.
evt yaptım sonunda.cağol cnm benm.bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıpkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?