2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bende seni çok seviyorum canım kanda çekmiş olabilir aynı toprak nede olsaolumunekankayizsmile

yarım saat sonra çıkacam
sonra kendime hamile pantolonu alacam
sonra eve gidip kısır yapacam
ayy çok canım çekti
yaa bu arada gündüzleri sürekli uykum geliyor geceleri uyku tutmuyor
sizlerdede böyle bir durum var mı?

bende uykusuzluk yokta çok uyanıyorum gece hem tuvelete hem sağdan sola dönerkenn ayy ilerki zamanlarda napıcaz bide yan yatınca rahimde ağrı oluyo benim sanki biri çekiştiriyo gibi bende bacak arasına yastık koyuyorum geçiyoo

afiyet olsun burda çok şey öğrenicezz özelliklede nalancığımdan ben kısırı bilmiyodum bugün ilk yapıcam ve öğrenmiş olucamm

bende ilk yapıyorum canım bakalım becerecem mi sempatiksalakcinni

canım bu kadar insan birşeyi yürekten istiyor inşallahta kabul olur. ama bence hepimizden önce sizin buna inanmanız gerek. Allaha emanet hepimizin yavrusu :Saruboceq:

ben bu neregisi silemeim sezencim daha doğrusu rütbeyi bulamadım .açlık kör etti beni hihoyyyt

kullanıcı paneline gir profili düzenle bölümüne gir tickırı yapıştırdığımız yere yakın onun bir üst sırasında kişisel rütbe var orda aktüel rütbe kutusunun altına yaz

kızlar siz bebişin hareketlerini hissediyomusunuz?ben artık bayağı anlıyorum şu anda hareket halinde sanki karnımın içinde yılan geziyoo çok acayipp sabahlarıda çok hareket halinde

uyanması sorun değil yeter ki uyuyayım uyuma zorluğu çekiyorummafoldumben

canım dr bana 3 lü test yapıcak 2liyegüven olmuyo dedi bana zaten bir sorun olduğunuda sölemedi iyi dedi sonuç ama ben yorumları okyunca pinpiriklendim nebiliyim Allah korusun pazartesi 3lü teste gidicez inş çok iyi çıkar...

inş. iyi haberlerle dönersin canım ikilide sorun yokda doktorun garanti olsun diye istemiştir bundada sorun çıkmıycak inş..

canlarım çokkk öpüyorum hepinizi çıkıyorum şimdi. eve gidim kısırımı yapim. yarın görüşürüz inşallah muckssssssss

ben bebişe alıcam anneyede ufak bişey almayı düşünüyorum aklımda bişey var inş. bulurum doğumda beni hatırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…