bağırsak hareketinede benziyo sankş yılan dönüyomuş gibi bi his oluyoo artık bebişler büyüyo hissetmemiz doğal
hoşbuldumm canım benimm nasılsınnnhoşgeldin cnm...
hoşbuldumm canım benimm nasılsınnn
canım giremediğim için yazamadım dimi topikede eşim geldi 3 ay hava değişim raporu verdiler temmuz 22 ye kadar yanımızda onun dışında biraz önce tam yattım uyuyacaktım ki oğlum uyandıı yani uyku modunda hamilelik geçiriorum seninkinin cinsiyeti belli oldumu cnmii yim cnm sen nasılsın, kocişinin askerliği nasıl gidiyo? hamilelik nası gidiyo...
canım giremediğim için yazamadım dimi topikede eşim geldi 3 ay hava değişim raporu verdiler temmuz 22 ye kadar yanımızda onun dışında biraz önce tam yattım uyuyacaktım ki oğlum uyandıı yani uyku modunda hamilelik geçiriorum seninkinin cinsiyeti belli oldumu cnm
canımmmm geçmiş olsun umarım önemli bişi deildir bize dr %90 erkek dedisevindim cnm bol bol hasret giderirsiniz temmuza kadar, uyku durumu bendede var cnm ama gündüzleri ısrarla uyumuyorum, yok cnm cinsiyeti belli olmadı daha inşallah haftaya, benim 2li test sonucu kötü çıktığı için haftaya amniyosentez yapılacak, bebişin down sendromu olup olmadığına bakılacak, bende durumlar böle işte cnm...
canımmmm geçmiş olsun umarım önemli bişi deildir bize dr %90 erkek dedi
tmm cnm bende çıkmam lazım eşim erken gelecekmişben kaçar şimdilik sonra gelirim yine...
inşallah yanılmıyordur . pipisi hep durur kaydirigubbakcemile3 evet cnm 83 lüyüm .
ayy ne güsel olur görüşelim .. hamıle kalmadan önce konu açmıştım eskişehirde buluşalım dıye kımseden ses seda çıkmamıştı :umursamaz::1closedeyes:
Ben de yarın bakıcam bişeyleryarın hediye alıcamm haftaya yollıycakmışızz
Şu saatte bile canım istedi yaa.Ben de yarın biraz kısır yapayım bariEşim de çok sever.Ama farklı olarak soğan ve salçayı kavurarak yapıyorum bencokacimcoookcanlarım çokkk öpüyorum hepinizi çıkıyorum şimdi. eve gidim kısırımı yapim. yarın görüşürüz inşallah muckssssssss
bağırsak hareketinede benziyo sankş yılan dönüyomuş gibi bi his oluyoo artık bebişler büyüyo hissetmemiz doğal
İsimleride düşündüm kıslar sizce nasıl
Erkek: Sarp
Kız: Maya
:)
önerileriniz varsa yazın:)İkisi de hoş.Maya da güzel sanki,kulağa hoş geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?