Benimkilerde kesin sarkar onun için ben meme küçültme operasyonlarınıda araştırıyorum şimdidenkaydirigubbakcemile3
Emzirme bittikten itibaren 3 ay sonra yapılabiliyormuş aklinialirimsmile
Ciddi ciddi düşünüyorum yaptırmayı..
ii Allaha şükür..
ayin 4 üne kadar nasil beklicem bilmiorum.
doktor randevum o gün çünkü..
çok sabirsizim..
ya gerçekten insan nekadar bakımlı hissediyor kendini..bende kat felan ettridim kaş bıyık v.s hepsini hallettim..
ama şu boya işini yapamıyorum ya o sinirimi bozuyor saclrim iki renk oldusempatiksalakcinni
Valla bilmiyorum herkes doğumdan sonra dökülüyor dedi ama ben d ebilmiyourm ki. Ben duş sonrası ıslakken bebe yağı sürüyorum.Bir de çıkınca normalde sabah akşam sürmek gerekiyor ama ben bir sabah sürüyorum uufTeşekkür ederim bende kızının yanaklarına hastayım:1hug:
Acaba sürsem mi :bbo: dökülürmü benimkilerde:bbo:
canım 2 sene beklicen ozaman..valla bende yaptirmayı düşünüyorum dün derya baykalın programında izledim..üstelik genel ansteziylede yapmıyorlarmıs artik sadce göğüsleri uyuşturup ve hastayı sakinleştirip yapıyorlarmışş..
bende ciddiciddi düşünüyorum
doğal boyalar varmış onlarla boyat 3 yada 4 aydan sonra izin veriyo doktorlar die biliyorum bi sor dr.una...
kızlar inşallah c.tesi günüde hava böyle olmazsa rahatrahat gezersiniz..
merhabaaaa ben iyi gibiyim sen nasılsın
fairy sen de ıstanbuldaymıssın gelcek mısın cmts bulusmaya
selam canım nasılsın bugün? cumartesi sen de geliyorsun dimiiselam cnm...
Lokal anestezi olması çok iyiymiş kaydirigubbakcemile5
Bu genç yaşımda neden sarkık memelerle gezeyim canım ortada zaten büyüklerdi şimdi iyice büyüyecekler :umursamaz:
Yok yok bende kesin yaptıracam..zemuszemus
Forumda yaptıranları okuyorum acayip memnun herkes
bi yerde otururuz gezeceğimizi sanmam...
ya gerçekten insan nekadar bakımlı hissediyor kendini..bende kat felan ettridim kaş bıyık v.s hepsini hallettim..
ama şu boya işini yapamıyorum ya o sinirimi bozuyor saclrim iki renk oldusempatiksalakcinni
ii haberlerle dön inşallah, sadece kontrol mü olacan...
güzel ciciler al cumartesi gösterirsin bize cicilerini hadi bakalım :))
teşekkür ederimm opuyorumnanaktanGÖzÜnaydın bıjoux aıle saadetı hadı bakalım ıyı alıŞverıŞler
hoşbulduk hayatımm vereliniortakBijoux hoşgeldin ıstanbul'a zemuszemus
hoşbulduk canım opuyorumnanaktan valla perşembe pazarına gittik. sen yazınca ne şaşırdım kaydirigubbakcemile3 ama bişey bulamadık pazarda, kahvaltılık falan aldık..hoşgeldin istanbula cnm, şansına hava kapalı bugün, neyse boşver buranın benzin kokan havası bile bi başka oluyo, sana annenle ii gezmeler cnm, bugün perşembe pazarı var talan edersiniz artık orayı, ooohhh benim içinde gez zeynepcim...
valla canım inanır mısın hiçbişey bulamadım. sadece bir hamile gömleği aldım o kadar. sadece bir yer hamile pantolonu satıyordu o da cok pahalıydı. hadi güzel olsa razıydım alacaktım, yarın kadıköy tarafına bakıcam. bugün maltepeye baktım..bijoux gözün aydın canım olumunekankayizsmile ohhh ne güzel istanbuldasın gez dolaş. cicilerini al resmini koyarsın göbük şova ordan bakarız bizde.
kesinlikle aynı fikirdeyim vereliniortakBende inanmam öle şeylere, benim saçımla çocuğun ne alakası var ki, o zaman tırnak da kesmeyelim, diğer kıllarımızıda almayalım olacak işmi yani, neyse herkesin inancı kendine tabi, ama nerden çıkıyo böle şeyler annamdım, kestirmeyip yinede bebeği ölenler ne desin o zaman...
hoşbulduk canımm kaydirigubbakcemile3bijoo hosheldin istanbula hihoyyyt
bulabilirsem inşallah göstericem canım kaydirigubbakcemile3bijoux gitmissin istanbula bol bol gez ve dinlen kendinede güzel cicilerde al bizede gösteropuyorumnanaktan
canım dr um dedi ki olabildiğince kozmetik kullanma. doğal yağlar kullan dedi. bilgin olsun..Birde badem yağı benim göbüşte tüyler çıkmasını sağladı bıraktım ben kullanmayı bebe yağı ve excipial lipo kullanıyorum ve bir sürü kozmetik kremlerim vardı onlardan arada kokteyl yapıyorumsempatiksalakcinni[/I]
çok iyi ya canm..benim yakın akrabam yaptırdı kız 29 yaşında bir çocuk dogurdu felalket ötesi yani hani şu memeleriyle cola kutularını patlatan kadın varya onun gibiydi..kız birde zayıftı yani o halde çok kilolu duruyodu yaptırdı nasil rahat etti..süperde görünüyor valla..
bende dolasamam o memelerle bide benim ikinci çocuk düşünseneesempatiksalakcinni
Benim saçlarım da röfleli ve yaptırma zamanım geldi.
Doktora sordum 3 ay geçtiği için yaptırabilirsin önemli olan anne adayının kendini iyi hissetmesi dedi bende en kısa zamanda yaptıracam röflemi
Benim saçlarım da röfleli ve yaptırma zamanım geldi.
Doktora sordum 3 ay geçtiği için yaptırabilirsin önemli olan anne adayının kendini iyi hissetmesi dedi bende en kısa zamanda yaptıracam röflemi
çok iyi ya canm..benim yakın akrabam yaptırdı kız 29 yaşında bir çocuk dogurdu felalket ötesi yani hani şu memeleriyle cola kutularını patlatan kadın varya onun gibiydi..kız birde zayıftı yani o halde çok kilolu duruyodu yaptırdı nasil rahat etti..süperde görünüyor valla..
bende dolasamam o memelerle bide benim ikinci çocuk düşünseneesempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?