2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Offf ne sıkıcı bir gün havada kötü eve gidip uyumak istiyorummm nasıl bir ağırlık çöktü üstümeeeeeee

zeynep, bi yer var k.yalıda hamiş kıyafetleri satan güzel bi yerdi hala duruyomu bilmiyorum, maltepe yönüne doğru gidiyosun ya k.yalı merkez ilkokulunu geç ileride bim mağazası var solda onun tam karşısında küçük bi mağaza güzel kıyafetler olurdu orda hamişler için hep orayada bi bak istersen yolun düşerse...

kizlar bişe sorcam..
kakao yaği kullanan warmi?
bi markasi filan warmi?
yoksa gidip eczaneden filan
bi kakao yaği werirmisin die aliniomuuu kaydirigubbakcemile3

sen nerde oturyon canim bizim buraya okadar yagmadi
Çekmeköydeyim canım ben.Hala da yağıyor yoğun bir şekilde.Çok mutluyum yağmur yağdığı için polenler hepsi ölmüştür artık yaşasın kötülük ollleeey artık alerjim daha da azalacak ve uyuyabilcem artık :)

benim saf kakao yaği bulma şansim warda ondan sordum.
annem çikolata fabrikasinda çalişioda aklinialirimsmile
belki o daha iidir.

oo canimcim ozaman dahaşanslisin saf kakao yagı zaten öneriyor drlar ama bulunmadigi için aktarlardan temin edebilirisniz diyorlar..sen şanslisin valla benim annemde keske çikolata fabirkasinda çalişsaydi:1closedeyes:

valla öle yapalım indirim yaparlar belki, ama bu konuda çok uzman birini bulmak lazım, sonra biri küçük biri büyük yada göğüs uçları yamuk yumuk olmasın...

ay canim ya polen alerjisi olanlar zaten yaz gelsin istemezler bilirim yakınımda var..
çok zorluk çekiyorlar nefes alamıyorlar bazen..özellikle astım hastaları..
sanada çok geçmiş olsun cnaim bak sevndim bugün senin adina:1hug:

ayy canım yaaa...eşimde de war ayni dert.komaya girdi geçen gün.
hastaneye götürcektim nerdeyse .
çok kötü bişey yaa

valla öle yapalım indirim yaparlar belki, ama bu konuda çok uzman birini bulmak lazım, sonra biri küçük biri büyük yada göğüs uçları yamuk yumuk olmasın...

ya yapmazlarmı gerçekten yapıyorlar indirim..gerçekten işinin ehli olmasi lazim şu derya baykala çıktı dün bir kadin bidaha çıkarasa ismini alim ben bari

ayy canım yaaa...eşimde de war ayni dert.komaya girdi geçen gün.
hastaneye götürcektim nerdeyse .
çok kötü bişey yaa
ahhh ahh öyle zor ki bilirim.geçenlerde ben de acile yatırıldım serum fln yedim. hamilelikten dolayı kendi ilaçlarımı kullanamıyorum diye ölüyodum az daha ya. nefes almayı özledim resmen.neyse yağmur bayağı yağdı artık rahatlarız az da olsa olsun hiç önemli değil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…