bijoux onaylasın sen de görürsün cnm.dün açıldı sanırım yeni daha :)
İstanbul sular seller altında :) İnanılmaz bir yağmur var her yağmur damlası o kadar büyük kiiiiii =)))Offf ne sıkıcı bir gün havada kötü eve gidip uyumak istiyorummmnasıl bir ağırlık çöktü üstümeeeeeee
teşekkür ederimm opuyorumnanaktan
hoşbulduk hayatımm vereliniortak
hoşbulduk canım opuyorumnanaktan valla perşembe pazarına gittik. sen yazınca ne şaşırdım kaydirigubbakcemile3 ama bişey bulamadık pazarda, kahvaltılık falan aldık..
valla canım inanır mısın hiçbişey bulamadım. sadece bir hamile gömleği aldım o kadar. sadece bir yer hamile pantolonu satıyordu o da cok pahalıydı. hadi güzel olsa razıydım alacaktım, yarın kadıköy tarafına bakıcam. bugün maltepeye baktım..
kesinlikle aynı fikirdeyim vereliniortak
hoşbulduk canımm kaydirigubbakcemile3
bulabilirsem inşallah göstericem canım kaydirigubbakcemile3
canım dr um dedi ki olabildiğince kozmetik kullanma. doğal yağlar kullan dedi. bilgin olsun..
kızlar ayaklarımıza karasular indi annemle. hava bir sıcak oldu bir anda oyy.. elimde montum dolandım durdum bari işe yarasaydı :bbo: gece yolculuğun verdiği yorgunluk da bir yandan. annemle hiç eve gelemicez sandık ama şükürler olsun sağsalim geldik. pazarda da karnım o kadar ağrıdı ki hiç öyle olmamıştım.. şimdi yatıcam dinlenicem hepinizi kocaman öptüm..
İstanbul sular seller altında :) İnanılmaz bir yağmur var her yağmur damlası o kadar büyük kiiiiii =)))
kizlar bişe sorcam..
kakao yaği kullanan warmi?
bi markasi filan warmi?
yoksa gidip eczaneden filan
bi kakao yaği werirmisin die aliniomuuu kaydirigubbakcemile3
Evet işte büyük göğüs kilolu gösteriyor insanı..
Birde bu ameliyatların bir çoğunu devlet karşılayabiliyormuş eğer ölçüler standartın üstündeyse
standart neymiş peki bilgin varmı...
yok canim ya aktarlarda filan satiliyor küçük şişelerde..
Çekmeköydeyim canım ben.Hala da yağıyor yoğun bir şekilde.Çok mutluyum yağmur yağdığı için polenler hepsi ölmüştür artık yaşasın kötülüksen nerde oturyon canim bizim buraya okadar yagmadi
benim saf kakao yaği bulma şansim warda ondan sordum.
annem çikolata fabrikasinda çalişioda aklinialirimsmile
belki o daha iidir.
Eee adam ne güzel düşünmüş söylemiş
Benimkine söylüyorum pek dikkate almıyor beni galiba inanmıyor yaptıracağımazemuszemus
Biz en iyi Kasım anaları olaraktan bir doktor bulup toplu gidelim kaydirigubbakcemile3
Toplu sünnet gibi olur iskontoda yaparlar bize aklinialirimsmile
Çekmeköydeyim canım ben.Hala da yağıyor yoğun bir şekilde.Çok mutluyum yağmur yağdığı için polenler hepsi ölmüştür artık yaşasın kötülükollleeey artık alerjim daha da azalacak ve uyuyabilcem artık :)
Çekmeköydeyim canım ben.Hala da yağıyor yoğun bir şekilde.Çok mutluyum yağmur yağdığı için polenler hepsi ölmüştür artık yaşasın kötülükollleeey artık alerjim daha da azalacak ve uyuyabilcem artık :)
valla öle yapalım indirim yaparlar belki, ama bu konuda çok uzman birini bulmak lazım, sonra biri küçük biri büyük yada göğüs uçları yamuk yumuk olmasın...
İstanbul sular seller altında :) İnanılmaz bir yağmur var her yağmur damlası o kadar büyük kiiiiii =)))
ahhh ahh öyle zor ki bilirim.geçenlerde ben de acile yatırıldım serum fln yedim. hamilelikten dolayı kendi ilaçlarımı kullanamıyorum diye ölüyodum az daha ya. nefes almayı özledim resmen.neyse yağmur bayağı yağdı artık rahatlarız az da olsa olsun hiç önemli değil :)ayy canım yaaa...eşimde de war ayni dert.komaya girdi geçen gün.
hastaneye götürcektim nerdeyse .
çok kötü bişey yaa
standart neymiş peki bilgin varmı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?