kizlar herşey bitti göğüsmi yaptirios şimdi zemuszemus
benimkiler yapili ama noolcak bakalim son hali kaydirigubbakcemile3
esincim facebookda grubumuz var artık 2010 kasım anneleri adı altında.Gir oraya birçoğumuz ordayız:)kızlar bu arada bir öneirm var facebook hesabi olupta görüşmek isteyn varsa bana özelden mesaj atabilir ordanda tanırız birbrimizi..
Evet işte büyük göğüs kilolu gösteriyor insanı..
Birde bu ameliyatların bir çoğunu devlet karşılayabiliyormuş eğer ölçüler standartın üstündeyse
nalancim valla kesin sarkiyor tecrübeyle sabit..çocuk emiyor her dakka neredeyse ardindan zaten (inşallah olur allah arartmasin)acayip dolu göğüsler sütten dolayı..ee süt bir yerden sonra azalinca o dolu göğüsler noluyor resmen pörsüyor..
aayy ayy kadın olmak nezor erkeklerin her yeri aynen duruyor valla
Benimkilerde kesin sarkar onun için ben meme küçültme operasyonlarınıda araştırıyorum şimdidenkaydirigubbakcemile3
Emzirme bittikten itibaren 3 ay sonra yapılabiliyormuş aklinialirimsmile
Ciddi ciddi düşünüyorum yaptırmayı..
Sağol canım ense kalınlığına da bakıcak umarım herşey yolundadır heyecanlanıyorum düşündükçe. :CüvCüv:
kizlar herşey bitti göğüsmi yaptirios şimdi zemuszemus
benimkiler yapili ama noolcak bakalim son hali kaydirigubbakcemile3
yaa öyleyse bende bir doktoruma danişamda hemen yaptırim..valla kendimi hiçde iyi hissetmiyorum iki renk saçlakaydirigubbakcemile3
Benim saçlarım da röfleli yarın ben de sorayım dr uma bakalımm. yazayım bi kağıda sorularımı unutuyorum yoksa:)
he valla canim onlarıda düşünmek lazımyerimsenibensen ne zaman yaptirdin kıss silikon filamı yoksakaydirigubbakcemile3
esincim facebookda grubumuz var artık 2010 kasım anneleri adı altında.Gir oraya birçoğumuz ordayız:)
İnşallah yolundadır canım
Evet dün de bebek bezlerinden falan bahsediyorduk kaydirigubbakcemile3
Bugün ki gündem maddesi meme küçültme kaydirigubbakcemile3
Madem sen yaptırdın anlat tecrübelerini
Valla bu doktorların bir kısmı izin veriyor bir kısmı vermiyor ben hem iş yeri hekimime hem kendi doktoruma sordum ikiside 3 aydan sonra yaptırabilirsin dedi.
maalesef öle erkekler o açıdan çok şanslı, napalım bebiş sağlıklı olsunda onları sonra toparlarız artık...
haklisin canim..yavaş yavaş hallederiz umarim
anaaaaaaaa benim niye haberim yok yaww
sormasam gene bilemiyecektim giriyorum bakim kim kim var..ee kimin oldugunu nerden tanicam
evet ya oldugundan dahada kilolu duruyon bide...
ama benimki okadarda standardin üstünde degil ama ben genede toplatma işlemi uygılicam..kocamin fikriydi birde ne kötü dimi ya..dedimki sen bana çokk böyük bir hakare ettin dedim nasilgülüyorkaydirigubbakcemile3
maalesef öle erkekler o açıdan çok şanslı, napalım bebiş sağlıklı olsunda onları sonra toparlarız artık...
Bende göğüs küçültme ameliyatını mutlaka yaptırcam, zaten göğüslerim o kadar ağır ki omuz ve sırt ağrısı yapıyo bende, artık omuzlarımda kireçlenme oldu kesin
bide kıyafet olarakta istediğim her şeyi alamıyorum sinir oluyorum, sütyende öle kısıtlı seçenek var ama ben 2. çocuğuda düşünüyorum eğer vazgeçmezsem tabi 2. bebişten sonra yaptırcam ameliyatı...oooofffff çok zor valla...
nicklerimizi yazdık canım sen de yaz mutlaka hadi gel tanışalım :)anaaaaaaaa benim niye haberim yok yaww
sormasam gene bilemiyecektim giriyorum bakim kim kim var..ee kimin oldugunu nerden tanicam
selam canım nasılsın bugün? cumartesi sen de geliyorsun dimii
3 yil önce silikon taktirdim.şimdi dahada büyüdü tabi.
kafam kadar oldu derler ya hani aynen öle kaydirigubbakcemile3
pek sarkma yapicaani sanmam doktor öle demişti çünkü..sütlensende sarkmaz artik die
ama bilemiorum tabi.yaşayip görcem
aaa ne hooşşş zemuszemus
şirkette açilmio face ama
ewe gidince üye oliim bende
ben de gelirim ama ben de büyütmek için artık :))) benim çok küçük ya evlenince büyür dediler büyümedi hamile kalınca büyür dediler daha büyümedi.büyür herhalde umutla bekliyorumEee adam ne güzel düşünmüş söylemiş
Benimkine söylüyorum pek dikkate almıyor beni galiba inanmıyor yaptıracağımazemuszemus
Biz en iyi Kasım anaları olaraktan bir doktor bulup toplu gidelim kaydirigubbakcemile3
Toplu sünnet gibi olur iskontoda yaparlar bize aklinialirimsmile
nicklerimizi yazdık canım sen de yaz mutlaka hadi gel tanışalım :)
bijoux onaylasın sen de görürsün cnm.dün açıldı sanırım yeni daha :)aha şimdi üye oldum bende ama onay bekleniyor diyo..şuan 21 kişi varmiş..
ayy fairycim valla dahada büyüyecekler ozman neydicenkaydirigubbakcemile3ozmanda çıkarttrirsin artikin..sarkmaz ama büyür cnaikom
Sağol canım ense kalınlığına da bakıcak umarım herşey yolundadır heyecanlanıyorum düşündükçe. :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?