2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydınnn kızlarr hepinize. hayırlı cumalarrrr.

yaaa proppppp ben uyuya kaldım izleyemedim. ne oldu nolur özet geçsene bana delikafadulden

kız hemen diziport.com dan aç seyret. 4. parçayı aç ve en sonunu seyret ozellıkle dıger kısımlarda bısı yoktu cok sıkıcı ılerlıodu ben de uyukluodum ıste o yuzden ama orda bı sahne var kı ayılıverdım ıkı sn de
http://diziport.com/aski_memnu-izle/74_bolum/4
ıstersen tamamını seyret tabı ama boşa zaman kaybı olurdelikafadulden

canım başınız sağolsun allah kalanlara sabır versın.

:roflol:
iidir nalancım ay dün aşk-ı memnu da neler oldu öyle ben de tekrar açtım o sahneyi seyrediodum dun seyrederken uyukluodum cunku kocama soruorum ruya mı goruo sımdı gercek mı bu dıye sok oldum :)))

pihter ve pehlülün orman sahnesinimi diosun bende şaşırdım hiç beklemiyodum pehlülden o hareketi tam adam kendini toparladı dedim yine cozuttu...kocam ona sapık pehlül dio...

açtım izliyorumm tam uyuduğum sahnedeyim

sesini açamıyorum işyerinde. nesse görüntüye bakaım bende. sen öle deince daha bi merakım geldi delikafadulden

günaydınnn nalanım. yaa kısırımı akşam yaptım. herşeyide yaptım sanki ama kısır tadını alamadım :sinifsinif: beceremedim yaa senağlama acep ben nerde yanlış yaptım CADIARZU

üzülme cnm kısırın tadını tutturmak o kadar kolay bi şey değil, mutlaka bi şeyi eksik yada fazla olmuştur, yedikce nasıl bi tat geldi ağzına onu söleyebilecenmi?

bana günaydın yok mu yaa.. :) sizede hayırlı cumalar olsun, bebekleri bir an önce kıpır kıpır hissetmemiz dileğiyle arkadaşlar...

aa niyeki ben yaptım çok güzel oldu acılı ekşili kociş bile beğendii

yemek olayına tam alışamadığım için elim yatgın diil galiba canım kafamçokkarıştı ev hanımı olsam iice pekiştirirdim ama çalışıncada yok . kesin eksik yaptım bişeleri

:roflol:

pihter ve pehlülün orman sahnesinimi diosun bende şaşırdım hiç beklemiyodum pehlülden o hareketi tam adam kendini toparladı dedim yine cozuttu...kocam ona sapık pehlül dio...

heheh benim kocişte hiç sefmio. ne var bu sarı uyuzda dio :roflol:

üzülme cnm kısırın tadını tutturmak o kadar kolay bi şey değil, mutlaka bi şeyi eksik yada fazla olmuştur, yedikce nasıl bi tat geldi ağzına onu söleyebilecenmi?

yaaa yaaa bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile sadece bulgur tadı geliodu. limonu sıktım sıktım yedim ekşi bulgur tadı aldım :roflol:

günaydın sezen, begümcük, bafo ve hayal...opuyorumnanaktan

bana günaydın yok mu yaa.. :) sizede hayırlı cumalar olsun, bebekleri bir an önce kıpır kıpır hissetmemiz dileğiyle arkadaşlar...

günaydınnn canlarımmm zemuszemus ayyy birisi inş. canım sabırsızlıkla o günleri bekliorum

nalannn.. ben paşalimanı kafe diye bi yer var üsküdarda oraya gideriz diye dusunmustum ben de daha once gıtmedım namını cok duydum ama. ne dersın, bı de kac gıbı gıderız yanı sence sonucta brunch yapalım dıyoduk 10 u gecmemesı lazım yanı cunku cesıt fln azalır bı de yaz geldı herkes boyle yerlere gıdıo ne dıosun

aynen benimkide öle hiç sevmio bu yine sapık sapık bakıyo dio, adamın adı sapık kaldı valla...

nalannnn bişpi soylesene yaa.. ben bana bırakın dedım ama fıyat aralıgınızı fln bılmıorum kı ben emırganda kale dıye bı yer var oraya gıderım, bebek kahveye gıderım, kurucesmede asssk kafe var oraya fln gıderım brunch a ama pahalı denebılır burdası bıraz ekonomıkmıs de bı yorum yap ayol aaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…