günaydınnn kızlarr hepinize. hayırlı cumalarrrr.
yaaa proppppp ben uyuya kaldım izleyemedim. ne oldu nolur özet geçsene bana delikafadulden
günaydın kıssssllllaarrrr, naber?
slm kızlar.. uzun süredir giremedim.. şu am başka yerden giriyorum.. zor gunler geçirdik.. demizi kaybetıık.. mecburen köye falan gıttık.. bayagı yogunluk vardı.. yakında aranıza dönecegım inşallh... eren ve bafo bana buluşma tarıhını özelden atarsanız çok sevinirim.. şu an geçmişi okumaya varktım yok.. çıkmama gerekıyor birazdan... mısafır ve yogunluk..
hepinizi çok özledim.. bebiş te çok iyi...12.. haftayız.. ama 2 kılo almışım... olsun..
tekrrar görüşmek dilegiyle...
günaydınnn nalanım. yaa kısırımı akşam yaptım. herşeyide yaptım sanki ama kısır tadını alamadım :sinifsinif: beceremedim yaa senağlama acep ben nerde yanlış yaptım CADIARZU
günaydın kızlarr bende mahkemeye geldiler uyumuşum sonunda ne olduukine?
iidir nalancım ay dün aşk-ı memnu da neler oldu öyle ben de tekrar açtım o sahneyi seyrediodum dun seyrederken uyukluodum cunku kocama soruorum ruya mı goruo sımdı gercek mı bu dıye sok oldum :)))
kız hemen diziport.com dan aç seyret. 4. parçayı aç ve en sonunu seyret ozellıkle dıger kısımlarda bısı yoktu cok sıkıcı ılerlıodu ben de uyukluodum ıste o yuzden ama orda bı sahne var kı ayılıverdım ıkı sn de
http://diziport.com/aski_memnu-izle/74_bolum/4
ıstersen tamamını seyret tabı ama boşa zaman kaybı olurdelikafadulden
kız hemen diziport.com dan aç seyret. 4. parçayı aç ve en sonunu seyret ozellıkle dıger kısımlarda bısı yoktu cok sıkıcı ılerlıodu ben de uyukluodum ıste o yuzden ama orda bı sahne var kı ayılıverdım ıkı sn de
http://diziport.com/aski_memnu-izle/74_bolum/4
ıstersen tamamını seyret tabı ama boşa zaman kaybı olurdelikafadulden
günaydınnn nalanım. yaa kısırımı akşam yaptım. herşeyide yaptım sanki ama kısır tadını alamadım :sinifsinif: beceremedim yaa senağlama acep ben nerde yanlış yaptım CADIARZU
aa niyeki ben yaptım çok güzel oldu acılı ekşili kociş bile beğendii
:roflol:
pihter ve pehlülün orman sahnesinimi diosun bende şaşırdım hiç beklemiyodum pehlülden o hareketi tam adam kendini toparladı dedim yine cozuttu...kocam ona sapık pehlül dio...
bana günaydın yok mu yaa.. :) sizede hayırlı cumalar olsun, bebekleri bir an önce kıpır kıpır hissetmemiz dileğiyle arkadaşlar...
üzülme cnm kısırın tadını tutturmak o kadar kolay bi şey değil, mutlaka bi şeyi eksik yada fazla olmuştur, yedikce nasıl bi tat geldi ağzına onu söleyebilecenmi?
günaydın sezen, begümcük, bafo ve hayal...opuyorumnanaktan
bana günaydın yok mu yaa.. :) sizede hayırlı cumalar olsun, bebekleri bir an önce kıpır kıpır hissetmemiz dileğiyle arkadaşlar...
yemek olayına tam alışamadığım için elim yatgın diil galiba canım kafamçokkarıştı ev hanımı olsam iice pekiştirirdim ama çalışıncada yok . kesin eksik yaptım bişeleri
heheh benim kocişte hiç sefmio. ne var bu sarı uyuzda dio :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?