aaa olur mu canım benim çok güzel yerde bıraktınız asıl size zor oldu bir sürü dolandınız bizim yüzümüzdenbi prop dönmedi herhalde, gezginti...
asogkl cnm çok uzak olmadı sizin için inşallah bıraktığımız yer baya değişmiş oralar...
aaa olur mu canım benim çok güzel yerde bıraktınız asıl size zor oldu bir sürü dolandınız bizim yüzümüzdenYoruldum ben de yarım saat oluyor geleli.Alacak hediye işlerim vardı bu ara doğumgünleri bebek hediyeleri bir sürü hediyeler vardı alınması gereken.Çok şükür bitirdim :))))
bugünkü buluşmayı merak ediyorsunuz dimi, valla biz buluşmaya gidenler için çok güzel geçti, bol bol sohbet ettik, bol bol yedik içtik, hava şansımıza biraz kötüydü ama oturduğumuz yerin üstü kapalı olduğu için hiç sorun olmadı, çok güzel bi deniz manzarası vardı, biz çok eğlendik darısı gelemeyenlerin başına....
canlarım sizleri tanımaktan gerçekten çok mutlu oldum, ii ki gelmişim....opuyorumnanaktan
Selam kızlaaaaaaar,
Bugün muhteşem bir gündü,iyi ki gelmişim ve iyi ki tanıdım sizleri şekerlerim (Nalan,Zeynep ve Burcu)
Gelmeyen arkadaşlar keşke haber verme zahmetinde bulunsalardı orda sadece 1 kişi gelmiş de olabilirdi.kötükedihüso
En kısa zamanda biz yine buluşcaz hıh :))))):lepi:hihoyyyt
Oh iyi bari çok sveindim canım. :)))Yemek faslımız var halledeyim de gelirim yine.Benim koca bebek acıkmış :)yok cnm bize nie zahmet olsun ordan aradan kaçtık gittik biz, ay her yer değişmiş yanlız çok şaşırdım uzun zamandır gitmemiştik, ii işlerini halletmene sevindim...
Oh iyi bari çok sveindim canım. :)))Yemek faslımız var halledeyim de gelirim yine.Benim koca bebek acıkmış :)
Ohhh daha ne olsun valla ellerine sağlık. Benimki en tembel işi buzlukta 2 parça antrikot vardı terbiyeledim teflonda pişirdi eşim ben de salata yaptım yanına =))))))aynen bende yemek yapıyorum, tembel işi yaptım valla fırına tavuk patates ve domates karışımı uydurma bi yemek attım onun pişmesini bekliyorum...
Ohhh daha ne olsun valla ellerine sağlık. Benimki en tembel işi buzlukta 2 parça antrikot vardı terbiyeledim teflonda pişirdi eşim ben de salata yaptım yanına =))))))
Buluşanlar hoşgelmişler opuyorumnanaktan
Valla akşamları bilgisayarı hiç elime almıyordum sırf sizin için geldim
Çok sevindim güzel geçmesine..
Ben 15 günde bir cumartesileri çalışıyorum haftaya olsaydı bu buluşma bende kesin orda olurdum üzüldüm bugün çalışmak zorunda kaldığım için:sinifsinif:
valla gelebilseydin keşke, çok güzel bi ortam ve çok güzel bi gün oldu...
selam kızlar ne güzel buluşmuşsunuz eğlenmişsiniz foto koydunuzmu göremedim
keşke bende istanbulda olsaydım ne güzel imrendim allah devamını nasib etsin inşallah
Ben daha önce de böyle buluşmalara katıldım ve ne kadar eğlenceli geçtiğini tahmin edebiliyorum bilmiyorumkismile
Neyse artık bir dahaki sefere boshayallersmile
Hayırlı olsun canım.belirtilere takılma.bende hiç bi belirti kalmadı.günaydın herkese. ben de sat a göe 30 kasım doğum yapacağım. geçen hafta 2 li testim ultrasonum çok iyiydi ama ileri yaş nedeniyle amnio yaptıracağım. birşey beni endişelendiriyor. bende mide bulantısı vs olmadı. sadece göğüs ağrısı ve yorgunluk vardı. şimdi olar da geçti. göğüslerim hala büyük ama hiç ağrımıyor. 12 hafta bitiyor diye mi böyle? daha önce 1 düşüğüm de vardı bu durum beni korkutuyor.
Günaydın arkadaşlaaarrr, epeydir giremiyordum raporum bitti çalışmaya başladım yorgunluktan nete giremiyorum..
Umarım herkes iyidir bebişim 107 gram olmuş, kız olduğu iyice kesinleşti artık, edepsiz gösterdi hemen :) oy miniciğim ne iyi etti, abimiz memnun değil bu durumdan ama oyuncakla ikna ettik onu dakaydirigubbakcemile3
kızın hayırlı olsun.benimde bi oğlum vardı şimdi kızım olacağını öğrendim çok mutlu oldum.hem erkek hem kız annesi olmak istiyordum hep.
Herkese sevgilerimlee..
14.haftadan sonra gram söyleniyor.benim minnoş 145 gr olmutu perşembe gittiğimizdehem erkek hem kız anası olucan ne güzel opuyorumnanaktan hayırlı olsun canım. bebeklerin ağırlıkları da söylenmeye başlandı demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?