2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bi prop dönmedi herhalde, gezginti...

asogkl cnm çok uzak olmadı sizin için inşallah bıraktığımız yer baya değişmiş oralar...
aaa olur mu canım benim çok güzel yerde bıraktınız asıl size zor oldu bir sürü dolandınız bizim yüzümüzden Yoruldum ben de yarım saat oluyor geleli.Alacak hediye işlerim vardı bu ara doğumgünleri bebek hediyeleri bir sürü hediyeler vardı alınması gereken.Çok şükür bitirdim :))))

yok cnm bize nie zahmet olsun ordan aradan kaçtık gittik biz, ay her yer değişmiş yanlız çok şaşırdım uzun zamandır gitmemiştik, ii işlerini halletmene sevindim...

selam kizlar hemen cikicam bulusma nasil gecti diye bakmaya geldim eglenmisiniz negüzel deetaylari yazinda aksam gelince okurum kiskandim sizi valla keske bende orda olsaydim

yok cnm bize nie zahmet olsun ordan aradan kaçtık gittik biz, ay her yer değişmiş yanlız çok şaşırdım uzun zamandır gitmemiştik, ii işlerini halletmene sevindim...
Oh iyi bari çok sveindim canım. :)))Yemek faslımız var halledeyim de gelirim yine.Benim koca bebek acıkmış :)

Oh iyi bari çok sveindim canım. :)))Yemek faslımız var halledeyim de gelirim yine.Benim koca bebek acıkmış :)

aynen bende yemek yapıyorum, tembel işi yaptım valla fırına tavuk patates ve domates karışımı uydurma bi yemek attım onun pişmesini bekliyorum...

arkadaşlar) ankaradayım :)sabahtan beri ankarada hamile kot pantolonu aradık gitmediğimiz alışveriş merkezi kalmadı inat ettim veeeee sonunda bulduk hemde çok uygun fiyata peki nasıl bulduk en son optimimdeki lcw gittik bulamadık tabi sonra bir bayanın dikkatini çekmişiz tabi ben mutsuz bize tunalıda bir yer tarif etti tabu orda bulduk çok güsel modeller var hamileler için ihraç fazlası kotlar var ve çok uygun sağolsun kadından aldık çıktık :) daha yeni girdim eve yorulmuşum şimdi geçmişi okuyup geliyorum

aynen bende yemek yapıyorum, tembel işi yaptım valla fırına tavuk patates ve domates karışımı uydurma bi yemek attım onun pişmesini bekliyorum...
Ohhh daha ne olsun valla ellerine sağlık. Benimki en tembel işi buzlukta 2 parça antrikot vardı terbiyeledim teflonda pişirdi eşim ben de salata yaptım yanına =))))))

Buluşanlar hoşgelmişler opuyorumnanaktan
Valla akşamları bilgisayarı hiç elime almıyordum sırf sizin için geldim
Çok sevindim güzel geçmesine..
Ben 15 günde bir cumartesileri çalışıyorum haftaya olsaydı bu buluşma bende kesin orda olurdum üzüldüm bugün çalışmak zorunda kaldığım için:sinifsinif:

ohhh toplanılmış buluşulmuş ne güsell yeni kişler tanımak süper bişi çok iyi vakit geçirdiğinizden emini paylaşımlardanda anlıyoruz zaten ooh süper bir hafta sonu olmuş

valla gelebilseydin keşke, çok güzel bi ortam ve çok güzel bi gün oldu...

selam kızlar ne güzel buluşmuşsunuz eğlenmişsiniz foto koydunuzmu göremedim
keşke bende istanbulda olsaydım ne güzel imrendim allah devamını nasib etsin inşallah

selam kızlar ne güzel buluşmuşsunuz eğlenmişsiniz foto koydunuzmu göremedim
keşke bende istanbulda olsaydım ne güzel imrendim allah devamını nasib etsin inşallah

amin inşallah nasip eder, valla Allah kısmet ederse biz bu hafta içi tekrar görüşmeyi planladık kızlarla, bakalım inşallah bi aksilik çıkmazsa yine görüşecez...

ben de yeni girdim eve şimdi yazabılıyorum..
evet kızlar bugün çok güzeldi ben çok eğlendim teşekkür ederim geldiğiniz için bu hafta içi tekrar buluşuoruz tıkınıoruz ona göre :)
gelmeyenlere selam söylüyorum burdan bazıları kesin değil demişlerdi ama kesin gelirim diyenler de ortalıkta yoktu, ne bi haber verdiler ne bişi, bi daha buluşma organizasyonu olduğuna ona göre davranıcaz artık arkadaşlarımıza...
iyi geceler herkese ben bugünkü yorgunlukla yrn akşama kdr uyurum artıkım heueheu

ohh buluşmuşsunuz ne güsel gelmiyenelrde varmışş ne kaaa ayıpppppp :umursamaz:lmaz:

benim bugünüm çok kötüydüü . çok yakın bi tanıdığım vefat etti . çok üzüldüm. ağla ağla üzüntüden yüzümde bişiyler çıktı. zaten sivilce çoktu mafoldumben bebişimde üzülmüştür.
20 günde öldü gitti kadıncağız. 38 yaşındaydı dahaa . offfffffffffffffffff
iyiler yaşamıyor zatennn
Allah rahmet eylesin . mekanın cennet olsun guzucumm...a.s.:gitme:mafoldumben

Hayırlı olsun canım.belirtilere takılma.bende hiç bi belirti kalmadı.

hem erkek hem kız anası olucan ne güzel opuyorumnanaktan hayırlı olsun canım. bebeklerin ağırlıkları da söylenmeye başlandı demekki
14.haftadan sonra gram söyleniyor.benim minnoş 145 gr olmutu perşembe gittiğimizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…