canım güzel bir gün geçirmenize sevindim
sizin kalbi güzel insanlar nasıl kötü buluşma geçirebilir ki
çok güzelll çok kıskandım walllaohaoldumsmile
ben de geldimmopuyorumnanaktan
aynen canım ben de çook memnun oldum. süper bir sabahtı kaydirigubbakcemile2 ben de iyi ki gelmişimm Şeniz
çok geçmiş olsun canım siz çalışanların işi çok zor valla. Allah yardımcınız olsun..
canım bilemiyorum ama kahvaltı yapmıştım
baya bi kötü hissettim kendimi halende iyi hissetmiyorum
keşke sende burda olsaydında gelseydin tatlım gerçekten çok güzel bi gündü, toplam 4 kişi gelmedi, sadece dört kişiydik, zeynebin kardeşiyle 5 olduk...
hoşgeldin cnm, valla bende çok memnun oldum, naptın dolaştım alışveriş mağazalarını?
aaa daha fazla olursunuz diye düşündüm
nalan zeynep kardeşi prob başka kim vardı?
yok canım bebek odası bakmaya gittik. annem bir sürü elbise dikicek diye çok da önemsemiyorum artık kıyafet olayını. görürsem alırım öyle yani.. ama paladium a da bakıcam dediğin yere..
bu arada gelicem deyip gelmeyenlere de sevgiler yolluyorum buradan..
kızlar ben çıkacam birazdan görüşmek üzere kendinize iyi bakın bebişlerinize de çok iyi bakınnnn
opuyorumnanaktan
buluşmanızın güzel geçmesine çok sevindim kızlar..
ben de yeni geldim eve, birazdan ablam gelir mamalar yeriz :)
sağol nalancım,
nasıl geçti buluşma nasıl vakit geçirdiniz ?
Selam kızlaaaaaaar,
Bugün muhteşem bir gündü,iyi ki gelmişim ve iyi ki tanıdım sizleri şekerlerim (Nalan,Zeynep ve Burcu)
Gelmeyen arkadaşlar keşke haber verme zahmetinde bulunsalardı orda sadece 1 kişi gelmiş de olabilirdi.kötükedihüso
En kısa zamanda biz yine buluşcaz hıh :))))):lepi:hihoyyyt
Vakit çok çabuk geçti hiç sıkılmadık keşke gelebilseydiniz siz de:)aaaa... propun adı burcu mu? adaşmışız:) çok sevindim iyi geçmesine aklımız sizde kaldı yani..
bugünkü buluşmayı merak ediyorsunuz dimi, valla biz buluşmaya gidenler için çok güzel geçti, bol bol sohbet ettik, bol bol yedik içtik, hava şansımıza biraz kötüydü ama oturduğumuz yerin üstü kapalı olduğu için hiç sorun olmadı, çok güzel bi deniz manzarası vardı, biz çok eğlendik darısı gelemeyenlerin başına....
canlarım sizleri tanımaktan gerçekten çok mutlu oldum, ii ki gelmişim....opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?