2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım güzel bir gün geçirmenize sevindim
sizin kalbi güzel insanlar nasıl kötü buluşma geçirebilir ki
çok güzelll çok kıskandım walllaohaoldumsmile

keşke sende burda olsaydında gelseydin tatlım gerçekten çok güzel bi gündü, toplam 4 kişi gelmedi, sadece dört kişiydik, zeynebin kardeşiyle 5 olduk...

hoşgeldin cnm, valla bende çok memnun oldum, naptın dolaştım alışveriş mağazalarını?

nalan ve zeynep sağolun
tansiyonuma evde bakayım tansiyon aletim var
aslında dün akşam ölçecektim unuttum

hoşgeldin cnm, valla bende çok memnun oldum, naptın dolaştım alışveriş mağazalarını?

yok canım bebek odası bakmaya gittik. annem bir sürü elbise dikicek diye çok da önemsemiyorum artık kıyafet olayını. görürsem alırım öyle yani.. ama paladium a da bakıcam dediğin yere..

bu arada gelicem deyip gelmeyenlere de sevgiler yolluyorum buradan..

kızlar ben çıkacam birazdan görüşmek üzere kendinize iyi bakın bebişlerinize de çok iyi bakınnnn
opuyorumnanaktan

haklısın annen dikeceği için sorun yok tabi, evet palladiumda o sölediğim yere gitmeden bi bak çok güzel bi yer, memnun kalacağından eminim...

buluşmanızın güzel geçmesine çok sevindim kızlar..
ben de yeni geldim eve, birazdan ablam gelir mamalar yeriz :)

Selam kızlaaaaaaar,
Bugün muhteşem bir gündü,iyi ki gelmişim ve iyi ki tanıdım sizleri şekerlerim (Nalan,Zeynep ve Burcu)
Gelmeyen arkadaşlar keşke haber verme zahmetinde bulunsalardı orda sadece 1 kişi gelmiş de olabilirdi.kötükedihüso
En kısa zamanda biz yine buluşcaz hıh :))))):lepi:hihoyyyt

aaaa... propun adı burcu mu? adaşmışız:) çok sevindim iyi geçmesine aklımız sizde kaldı yani..

ayy ayy ayyy buluşmacılarımızda gelmişler opuyorumnanaktan sabahtan beri sizi bekliom nan kaydirigubbakcemile ayrıntıları p.tesi alıcam artık çıkıorum çünkü

ayyy neden istanbulda diilim sanki. orda olsam tüm imkanları delerdim var yaaa opuyorumnanaktan

hepinizi öpüyorummmmm pazartesi görüşürük

bi prop dönmedi herhalde, gezginti...

asogkl cnm çok uzak olmadı sizin için inşallah bıraktığımız yer baya değişmiş oralar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…