2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
başın sağolsun anım.daha gençmiş.allah yakınlarına sabır versin.sende toparlan üzme daha fazla bebeğini.

kızlar buluşmussunuz ne güzel.keşke istanbulda olsaydım da bazılarınızı yüzyüze tanıma fırsatı bulsaydım.bi gün yolum istanbula düşerse artık görüşürüz inşallah.

Hayırlı olsun canım.belirtilere takılma.bende hiç bi belirti kalmadı.

sağol canım. rahatladım biraz. birkaç kişi daha var sanırım böyle. ben 1 kilo aldım ama göbek falan da çıkmadı daha. çıksa biraz mutlu olacağım :dance:

Son düzenleme:
günaydınnnn biraz önce uyandım ortalığı topladım kuruyan çamaşırlarım vardı onları toplayıp yerleştirdim eşim hala uyuyor..
siz nasılsınız ?

günaydın kıssslllaarrr... hepinize güzel bi pazar günü diliyorum...

ben yine sabahın köründe uyandım, yedi buçuk gibi uyandım, sekiz buçuğa kadar döneldim sonra fırladım yataktan, ay sıkıntı geliyo valla uzun süre yatamıyorum, kahvaltımızı yaptık eşimle birlikte dedikodu programı izliyoruz, yani eşime zorla izletiyorum....aklinialirimsmile

İyi pazarlar herkese,
Hava bugün gerçekten güzel,hiç evde oturma havası yok kaydirigubbakcemile2

evet asenacım ama maaaaafelez evde oturmak zorundayım anneme dikiş mankenliği yapıyorum kaydirigubbakcemile3

aaaaaaaaaa!!! hayırdır ne oldu neden derdi neymiş,niye aramadın ya hemen gelir olaya müdahale ederdikklava:

bak şimdi şöyle oldu cnm otobüse bindim oturdum işte bi kenara annem aradı sonra annemle konuşmaya başladık. konu sizsiniz tabi ki, yani hamile muhabbeti, yok işte benim karfnım kocaman yok bi kız vardı hiç karnı çıkmamış işte herkesin ilk çocuğu fln annem soruo ben anlatıyorum, annemin yanında çalışan kız da hamile işte annem dedi ki 7.5 aylık oldu hala 5 kilo aldı sadece fln dedi neyse muhabbet geneli hamilelik üzerine yani. bi kadın bana doğru yeltendi böyle baksana dedi çevirdim kafayı, burası toplu taşıma aracı bağıra bağıra konuşamazsın fln dedi, ben de bağırmıyorum dedim, etrafımdakilere baktım fln hani bağırıyomuyum gibisinden kimse bişi demedi, neyse kadın dedi ki senin özel hayatını dinlemek zorundamıyız lan biz dedi, ben de hala sakin bi şekilde özel şeyler konuşmuyorum dedim, görgüsüz fln demeye başladı, görgüyü senden mi öğrenicem ben dedim, şu anda telefonda değil de yanımdaki insanla bu ses tonuyla konusuo olsaydım gelıp beni uyarabılcekmıydın dedım, ustume yurumeye başladı şeytan diyo al aşağı at diye, annem de telefondan kızım sakin ol nolur fln diyo, etraftakı ınsanlar kadını tutmaya basladılar fln, tam dıcektım kısırsın galiba cocugun olmuo o yuzden mı battı cocuk muhabbetı dıcektım ulan dedım kendı kendıme karı ustume yuruyo ya karnıma bı tekme fln atarsa napcam ben dıye dusundum, sustum onume döndüm, kadın da o durakta koşa koşa indi sinirle. tabi benim ödüm bokuma karıştı eskiden olsa ne susardım ne de oturmaya dvm ederdım kalkıp karsısına dıkılırdım ama oğluma bişi yapcak dıye cok korktum çok etkılendım ya saatlerce dusundum durdum cok korktum cok... boyle bı olay yasadım ıste...

hadi yaaa deli karı. aman dikkat et kendine etraf manyak dolu sinirden elinde bişey olsa vururdu bıçak mıçak her şey olur bu istanbulda aman ha dikkat et kendine kimseye bulaşma canım ya.:S ay ne gıcık insanlar var ya.çok dikkat et bak kendine

terbiyesiz salak, böle tanımadığı insanlara musallat olan nevrotik karılarada sinir olurum, kendi hayatında huzur yok başkalarına da huzur vermek istemiyorlar, onların mutluluğunu kıskanıyorlar, gıcık karı, kesin evde kalmış kız kurusuydu o....lülülülülülü

boşver ii ki bulaşmamışsın cnm, napacağı belli olmaz, dediğin gibi hamile olmasan haddini bildirirdin ama oğluşun için bir müddet daha böle tiplere bulaşmaman daha ii...alsanaalsanasmile

kadın zaten 40 yasında fln vardı dedıgınız gıbı ya evde kalmıs ya cocugu olmuo bilemedım :)
ama hıc boyle bısı yasamamıstım bunu da yasamıs oldum macera dolu bı hayatım var cok cılgın :)hahahahaha

Allahtan kazasız belasız atlatmışın cnm, Allah bi daha yaşatmasın, dikkat et kendinede bebişinede...opuyorumnanaktan

Kolay gelsin annene de sana da o zaman canım :)))Bu hava dün olsaymış ne olurdu sankiiii
teşekkür ederiz canım valla dün olsaydı süper olurdu da boşver bizim havamız güzeldi zemuszemus

a-aa sinir oldum haa.. valla ben bana zarar verir diye de düşünemezdim senin gibi. bildirirdim haddini. boşver iyi yapmışsın vardır her ortamda böyle teyzeler :) bana da bir gün yer versene kalk ben oturayım demişti bir teyze, ben de demiştim ki sen gezmeye gidiceksin diye ben ayakta duramam kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…