başın sağolsun anım.daha gençmiş.allah yakınlarına sabır versin.sende toparlan üzme daha fazla bebeğini.ohh buluşmuşsunuz ne güsel gelmiyenelrde varmışş ne kaaa ayıpppppp :umursamaz:lmaz:
benim bugünüm çok kötüydüü . çok yakın bi tanıdığım vefat etti . çok üzüldüm. ağla ağla üzüntüden yüzümde bişiyler çıktı. zaten sivilce çoktu mafoldumben bebişimde üzülmüştür.
20 günde öldü gitti kadıncağız. 38 yaşındaydı dahaa . offfffffffffffffffff
iyiler yaşamıyor zatennn
Allah rahmet eylesin . mekanın cennet olsun guzucumm...a.s.:gitme:mafoldumben
Hayırlı olsun canım.belirtilere takılma.bende hiç bi belirti kalmadı.
evet asenacım ama maaaaafelez evde oturmak zorundayım anneme dikiş mankenliği yapıyorum kaydirigubbakcemile3[/QUOTE
Kolay gelsin annene de sana da o zaman canım :)))Bu hava dün olsaymış ne olurdu sankiiii
aaaaaaaaaa!!! hayırdır ne oldu neden derdi neymiş,niye aramadın ya hemen gelir olaya müdahale ederdikasena dün beni dövüodu bi kadın bilio musun kadıköyden dönerken
aaaaaaaaaa!!! hayırdır ne oldu neden derdi neymiş,niye aramadın ya hemen gelir olaya müdahale ederdikklava:
hadi yaaa deli karı. aman dikkat et kendine etraf manyak dolu sinirden elinde bişey olsa vururdu bıçak mıçak her şey olur bu istanbulda aman ha dikkat et kendine kimseye bulaşma canım ya.:S ay ne gıcık insanlar var ya.çok dikkat et bak kendinebak şimdi şöyle oldu cnm otobüse bindim oturdum işte bi kenara annem aradı sonra annemle konuşmaya başladık. konu sizsiniz tabi ki, yani hamile muhabbeti, yok işte benim karfnım kocaman yok bi kız vardı hiç karnı çıkmamış işte herkesin ilk çocuğu fln annem soruo ben anlatıyorum, annemin yanında çalışan kız da hamile işte annem dedi ki 7.5 aylık oldu hala 5 kilo aldı sadece fln dedi neyse muhabbet geneli hamilelik üzerine yani. bi kadın bana doğru yeltendi böyle baksana dedi çevirdim kafayı, burası toplu taşıma aracı bağıra bağıra konuşamazsın fln dedi, ben de bağırmıyorum dedim, etrafımdakilere baktım fln hani bağırıyomuyum gibisinden kimse bişi demedi, neyse kadın dedi ki senin özel hayatını dinlemek zorundamıyız lan biz dedi, ben de hala sakin bi şekilde özel şeyler konuşmuyorum dedim, görgüsüz fln demeye başladı, görgüyü senden mi öğrenicem ben dedim, şu anda telefonda değil de yanımdaki insanla bu ses tonuyla konusuo olsaydım gelıp beni uyarabılcekmıydın dedım, ustume yurumeye başladı şeytan diyo al aşağı at diye, annem de telefondan kızım sakin ol nolur fln diyo, etraftakı ınsanlar kadını tutmaya basladılar fln, tam dıcektım kısırsın galiba cocugun olmuo o yuzden mı battı cocuk muhabbetı dıcektım ulan dedım kendı kendıme karı ustume yuruyo ya karnıma bı tekme fln atarsa napcam ben dıye dusundum, sustum onume döndüm, kadın da o durakta koşa koşa indi sinirle. tabi benim ödüm bokuma karıştı eskiden olsa ne susardım ne de oturmaya dvm ederdım kalkıp karsısına dıkılırdım ama oğluma bişi yapcak dıye cok korktum çok etkılendım ya saatlerce dusundum durdum cok korktum cok... boyle bı olay yasadım ıste...
bak şimdi şöyle oldu cnm otobüse bindim oturdum işte bi kenara annem aradı sonra annemle konuşmaya başladık. konu sizsiniz tabi ki, yani hamile muhabbeti, yok işte benim karfnım kocaman yok bi kız vardı hiç karnı çıkmamış işte herkesin ilk çocuğu fln annem soruo ben anlatıyorum, annemin yanında çalışan kız da hamile işte annem dedi ki 7.5 aylık oldu hala 5 kilo aldı sadece fln dedi neyse muhabbet geneli hamilelik üzerine yani. bi kadın bana doğru yeltendi böyle baksana dedi çevirdim kafayı, burası toplu taşıma aracı bağıra bağıra konuşamazsın fln dedi, ben de bağırmıyorum dedim, etrafımdakilere baktım fln hani bağırıyomuyum gibisinden kimse bişi demedi, neyse kadın dedi ki senin özel hayatını dinlemek zorundamıyız lan biz dedi, ben de hala sakin bi şekilde özel şeyler konuşmuyorum dedim, görgüsüz fln demeye başladı, görgüyü senden mi öğrenicem ben dedim, şu anda telefonda değil de yanımdaki insanla bu ses tonuyla konusuo olsaydım gelıp beni uyarabılcekmıydın dedım, ustume yurumeye başladı şeytan diyo al aşağı at diye, annem de telefondan kızım sakin ol nolur fln diyo, etraftakı ınsanlar kadını tutmaya basladılar fln, tam dıcektım kısırsın galiba cocugun olmuo o yuzden mı battı cocuk muhabbetı dıcektım ulan dedım kendı kendıme karı ustume yuruyo ya karnıma bı tekme fln atarsa napcam ben dıye dusundum, sustum onume döndüm, kadın da o durakta koşa koşa indi sinirle. tabi benim ödüm bokuma karıştı eskiden olsa ne susardım ne de oturmaya dvm ederdım kalkıp karsısına dıkılırdım ama oğluma bişi yapcak dıye cok korktum çok etkılendım ya saatlerce dusundum durdum cok korktum cok... boyle bı olay yasadım ıste...
kadın zaten 40 yasında fln vardı dedıgınız gıbı ya evde kalmıs ya cocugu olmuo bilemedım :)
ama hıc boyle bısı yasamamıstım bunu da yasamıs oldum macera dolu bı hayatım var cok cılgın :)hahahahaha
teşekkür ederiz canım valla dün olsaydı süper olurdu da boşver bizim havamız güzeldi zemuszemusKolay gelsin annene de sana da o zaman canım :)))Bu hava dün olsaymış ne olurdu sankiiii
a-aa sinir oldum haa.. valla ben bana zarar verir diye de düşünemezdim senin gibi. bildirirdim haddini. boşver iyi yapmışsın vardır her ortamda böyle teyzeler :) bana da bir gün yer versene kalk ben oturayım demişti bir teyze, ben de demiştim ki sen gezmeye gidiceksin diye ben ayakta duramam kaydirigubbakcemile3bak şimdi şöyle oldu cnm otobüse bindim oturdum işte bi kenara annem aradı sonra annemle konuşmaya başladık. konu sizsiniz tabi ki, yani hamile muhabbeti, yok işte benim karfnım kocaman yok bi kız vardı hiç karnı çıkmamış işte herkesin ilk çocuğu fln annem soruo ben anlatıyorum, annemin yanında çalışan kız da hamile işte annem dedi ki 7.5 aylık oldu hala 5 kilo aldı sadece fln dedi neyse muhabbet geneli hamilelik üzerine yani. bi kadın bana doğru yeltendi böyle baksana dedi çevirdim kafayı, burası toplu taşıma aracı bağıra bağıra konuşamazsın fln dedi, ben de bağırmıyorum dedim, etrafımdakilere baktım fln hani bağırıyomuyum gibisinden kimse bişi demedi, neyse kadın dedi ki senin özel hayatını dinlemek zorundamıyız lan biz dedi, ben de hala sakin bi şekilde özel şeyler konuşmuyorum dedim, görgüsüz fln demeye başladı, görgüyü senden mi öğrenicem ben dedim, şu anda telefonda değil de yanımdaki insanla bu ses tonuyla konusuo olsaydım gelıp beni uyarabılcekmıydın dedım, ustume yurumeye başladı şeytan diyo al aşağı at diye, annem de telefondan kızım sakin ol nolur fln diyo, etraftakı ınsanlar kadını tutmaya basladılar fln, tam dıcektım kısırsın galiba cocugun olmuo o yuzden mı battı cocuk muhabbetı dıcektım ulan dedım kendı kendıme karı ustume yuruyo ya karnıma bı tekme fln atarsa napcam ben dıye dusundum, sustum onume döndüm, kadın da o durakta koşa koşa indi sinirle. tabi benim ödüm bokuma karıştı eskiden olsa ne susardım ne de oturmaya dvm ederdım kalkıp karsısına dıkılırdım ama oğluma bişi yapcak dıye cok korktum çok etkılendım ya saatlerce dusundum durdum cok korktum cok... boyle bı olay yasadım ıste...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?