2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çokta boylu değilim begümckük, 1.60 boyum 85 kilo top gibi bişi olur herhalde
ben yemeğe gidiyorum kızlar görüşürüz..

aaa ben fotolarından daha uzun sandım canım uzun görünüyorsun :kedi: bende 1,60ım.

kızlar hala yataktan kalkarken göğüsleriniz acıyor mu?

benim ağrımıyor tatlım

sağol. evet seni takip ediyorum. inşallah senin de sonucun iyi çıkacak bebeklerini kucağına alacaksın.

kızlar hala yataktan kalkarken göğüsleriniz acıyor mu?
ben de bunu sormuştum. benim de 2-3 gündür hafifledi ve geçti. hatta artık diğer zamanlarda da sızlamıyor. geçmesi norml o zaman

merhaba hkarsli ben susam yağı ve kakao yağı kullanıyorum şu an..31 mayısta randevum var sorucam doktoruma lieracı herkes çok memnun ondan...

ben de bunu sormuştum. benim de 2-3 gündür hafifledi ve geçti. hatta artık diğer zamanlarda da sızlamıyor. geçmesi norml o zaman[/QUOTE]

benim geçmedi malesef ne zaman yatıp kalksam o acıyı hissediyorum. ama sabahları daha çok oluyor.

sabahları daha dolgun oldukları için ağrı yapıyor.ben bu gün 90 beden sütyen aldım ,aklıma gelmezdi asla bir gün 90 beden giyecem:)

ben hala 85 kullanıyorum. aslında göğüslerin birden büyümemesi için hemen büyük sütyen almayın diyorlar.
hatta evde gece filanda takın diye ama ben eve gider gitmez fırlatıp atıyorum.
acayip sıkıntı yapıyor.

selam kızlar
çatlak kremi kullanmaya başladınız mı? yoksa daha erken mi? hangisini kullanalım?

ben bebeyağı kullanıyorum canım. bitince kakao kremine bakacağım.
erken değil bence ne kadar önce başlarsan o kadar iyi olur.

Ben halen çatlak kremi kullanmıorum kesin çatlayacağım, şu üşengeçliğim ne olacak bilemiyorum:sinifsinif:

bence üşenme kendin için sür mutlaka unutuyorsan saatini filan kur. ben 2 akşam unuttum sürmeyi. sadece karnına değil göğüslerine, kalçalarına ve diz kapağına kadar üst bacağına da sür.

Ya ben çoooooook acılı şeyler yemeye başladım, bebişimin ağzı yanacak normalde hiç acı yiyemezdim noluyor bizeeeeeeeee sempatiksalakcinni

bugünkü buluşmayı merak ediyorsunuz dimi, valla biz buluşmaya gidenler için çok güzel geçti, bol bol sohbet ettik, bol bol yedik içtik, hava şansımıza biraz kötüydü ama oturduğumuz yerin üstü kapalı olduğu için hiç sorun olmadı, çok güzel bi deniz manzarası vardı, biz çok eğlendik darısı gelemeyenlerin başına....

canlarım sizleri tanımaktan gerçekten çok mutlu oldum, ii ki gelmişim....opuyorumnanaktan

slm arkadaşlarrr
buluşmanızın güzel geçmesine sevindimmm
bende işteyim 1 saat sonra çıkacam
sabah araba beklerken başım döndü bi anda gözlerim karardı
zar zor bir kenara oturdum hafif rahatladım ama sabahtan beri hiç iyi değilim
evime gidip uzanmak istiyorum

keşke gelecem diyip gelmeyenlerde bi haber verseydi, yer ona göre ayırtılmıştı, ayıp oldu..:tomato:

canım güzel bir gün geçirmenize sevindim
sizin kalbi güzel insanlar nasıl kötü buluşma geçirebilir ki
çok güzelll çok kıskandım walllaohaoldumsmile

aaaa geçmiş olsun barayscım neden öle olduki tansiyonunmu oynadı acaba, iş çıkışı bi eczaneye ölçtürsene, kahvaltı etmedenmi çıktın acaba ondanmı oldu...

aaaa geçmiş olsun barayscım neden öle olduki tansiyonunmu oynadı acaba, iş çıkışı bi eczaneye ölçtürsene, kahvaltı etmedenmi çıktın acaba ondanmı oldu...

canım bilemiyorum ama kahvaltı yapmıştım
baya bi kötü hissettim kendimi halende iyi hissetmiyorum

selam kızlar ben geldimmmmm......opuyorumnanaktan
ben de geldimmopuyorumnanaktan

aynen canım ben de çook memnun oldum. süper bir sabahtı kaydirigubbakcemile2 ben de iyi ki gelmişimm Şeniz

çok geçmiş olsun canım siz çalışanların işi çok zor valla. Allah yardımcınız olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…