çokta boylu değilim begümckük, 1.60 boyum 85 kilo top gibi bişi olur herhalde
ben yemeğe gidiyorum kızlar görüşürüz..
kızlar hala yataktan kalkarken göğüsleriniz acıyor mu?
hamileliğinizde belirti olmamaıs sizi korkutmasın..herkesin bünyesi farklı..bende anneme çekmişim ikiz gebelik yaşıyorum şuan ama mşlh ne mide bulantısı ne göğüs ağrısı yaşamadım...hamile olduğumu bile anlamadım...ama benimde ikili testim yüksek çıktı..sizin bide yaşınız var..herşey normal olsada amnioyu yaptırmakta fayda var.allah yardımcınız olsun.sağlıkla sıhatle kucağınıza alın inş
ben de bunu sormuştum. benim de 2-3 gündür hafifledi ve geçti. hatta artık diğer zamanlarda da sızlamıyor. geçmesi norml o zamankızlar hala yataktan kalkarken göğüsleriniz acıyor mu?
kızlar hala yataktan kalkarken göğüsleriniz acıyor mu?
sabahları daha dolgun oldukları için ağrı yapıyor.ben bu gün 90 beden sütyen aldım ,aklıma gelmezdi asla bir gün 90 beden giyecem:)
selam kızlar
çatlak kremi kullanmaya başladınız mı? yoksa daha erken mi? hangisini kullanalım?
Ben halen çatlak kremi kullanmıorum kesin çatlayacağım, şu üşengeçliğim ne olacak bilemiyorum:sinifsinif:
keşke gelecem diyip gelmeyenlerde bi haber verseydi, yer ona göre ayırtılmıştı, ayıp oldu..:tomato:
slm arkadaşlarrr
buluşmanızın güzel geçmesine sevindimmm
bende işteyim 1 saat sonra çıkacam
sabah araba beklerken başım döndü bi anda gözlerim karardı
zar zor bir kenara oturdum hafif rahatladım ama sabahtan beri hiç iyi değilim
evime gidip uzanmak istiyorum
hoşgelmişsin nalancım...buluşmada kaç kişiydinizi ve acillll foto istioruz:))
aaaa geçmiş olsun barayscım neden öle olduki tansiyonunmu oynadı acaba, iş çıkışı bi eczaneye ölçtürsene, kahvaltı etmedenmi çıktın acaba ondanmı oldu...
ben de geldimmopuyorumnanaktanselam kızlar ben geldimmmmm......opuyorumnanaktan
aynen canım ben de çook memnun oldum. süper bir sabahtı kaydirigubbakcemile2 ben de iyi ki gelmişimm Şenizbugünkü buluşmayı merak ediyorsunuz dimi, valla biz buluşmaya gidenler için çok güzel geçti, bol bol sohbet ettik, bol bol yedik içtik, hava şansımıza biraz kötüydü ama oturduğumuz yerin üstü kapalı olduğu için hiç sorun olmadı, çok güzel bi deniz manzarası vardı, biz çok eğlendik darısı gelemeyenlerin başına....
canlarım sizleri tanımaktan gerçekten çok mutlu oldum, ii ki gelmişim....opuyorumnanaktan
çok geçmiş olsun canım siz çalışanların işi çok zor valla. Allah yardımcınız olsun..slm arkadaşlarrr
buluşmanızın güzel geçmesine sevindimmm
bende işteyim 1 saat sonra çıkacam
sabah araba beklerken başım döndü bi anda gözlerim karardı
zar zor bir kenara oturdum hafif rahatladım ama sabahtan beri hiç iyi değilim
evime gidip uzanmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?