2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay bugün kendimi kötü hisediyorum. midem bulanıyor ve halsizim.
bakkaldan maden suyu aldım şimdi onu içiyorum.
sanırım sabah yediğim peynir midemi bulandırdı. dün eşim farklı bir peynir almış. sabah yedim ama beğenmedim. dedim niye farklı peynir alıyorsun. ben her peyniri yiyemiyorum diye. bugün istediğimi alacak.
birde maden suyu içmek zararlı mı? bazen midem hazmetmediğinde akşamları içiyorum. mideyi tembel yaparsın diyorlar. ama içmeyince kötü oluyorum.

günaydın kızlarr ne güzel buluşmuşsunuzz aklım sizdeydi valla ama gelmeyenler haber vermemişler kötü olmuş yer ayırtmıştınız neyse bidaha olmaz inş.. ben birazdan hediyemi postaya vermeye gidicemm bide sağlık ocağına gidicemm gece çok kötü bir rüya gördümm hemde aynı rüyayı 2 kere gördümm çok kötüydü bebişimle ilgilii yarın yada çarş. doktora gidicem moralim bozuldu...

Son düzenleme:
bijoux canım hediyelerin fotolarını çekip yolluyoruz değilmi. bir de hediyenin içine nickimizi yazıcaz mı gönderirken tanıtcaz mı yani kendimizi CADIARZU yarın yoolmayı düşünüyorum ben

Günaydınlar,opuyorumnanaktan

Buluşanlar fotoğraf eklediler mi? Ben kaçırdım mı yoksabilmiyorumkismile

günaydın canım.bende bekliyorum ama yok eklemediler

günaydın sezenim hayra yor rüyanı. bende çok görüyorum öyle rüyalar. sıkıntı yapma öyle kendine. sağlık ocağına da git için rahat etsin canım. baya etkilenmişşin rüyadan galiba :1hug:

eee en çok kimin karnı çıkmıştı merak ettik? :teytey:

bijoux canım hediyelerin fotolarını çekip yolluyoruz değilmi. bir de hediyenin içine nickimizi yazıcaz mı gönderirken tanıtcaz mı yani kendimizi CADIARZU yarın yoolmayı düşünüyorum ben

yok canım siz çekmiyorsunuz.. alan begümcük bana bunu gönderdi diye çekiyor ama alanın foto çekip koyma gibi bir imkanı olmayabiliyor. sen yine de yollamadan çek fotoları dursun, koyamazsa sen koyarsın kaydirigubbakcemile5

günaydın sezen, valla keşke sende olsaydın çınlattık kulaklarını zaten...

tamam canım anladım şimdi kaydirigubbakcemile5
yarın yollarım inşallahhh hihoyyyt

ben çok şükür iyiyim canım sen nasılsın. rahmimde ağrılar var bugünlerde. yerleşme ağrısı sanırım.
foto eklemicek misiniz nalan bekliyoruz olumunekankayizsmile

benimde arada rahimde ağrı oluyo cnm normal yani, ben ii yim çok güzel bi hafta sonu geçirdim keşke gelebilme imkanınız olsaydı...

erencim hayır olsun diyelim. kötü şeyler düşünme canım. senin aklında olan şeyler gece rüyana giriyor.
moralini bozma.

bu arada propcum yaşadığın olayı okudum ve çok şaşırdım. ne biçim insanlar var. insan hamile olunca daha çok dikkat etmek zorunda kalıyor. bu devirde kimseye bulaşmayacaksın insanlar höt deyince başkabirşey anlıyor hemen bıçağa silaha sarlıyor. allah korusun hepimizi.

cumartesi annemle buluştuk. şansıma hava da yağmurluydu. bir mağazaya girdik elbise deniyorum. hiçbiri olmadı tabi. ilgilenen bayan a güzel oldu filan diyor. annme bu ay kullanıp kenara koyarsın dedi. en son denediğim bir elbise güzeldi ama göğüs altından bir bant yapmışlar licralı ama hafiften sıkıyordu. kadın diyor esner filan. dedim ben sıkan şeyleri giyemiyorum. anne sıkıldım çıkalım dedim. yorulduğum için başka yere bakmadan eve gelecektik. yağmur bastırınca başka bir yere girdik. orada kızlar çok yardımcı oldu ve 2 tane elbise aldık. hatta telefonumu aldılar. elbiseler indirime girince arayacaklar.

eee bu arada buluşma nasıl geçti. neler yaptınız?

bence dee zemuszemus

en çok da prop un karnı çıkmış :roflol:

evet en çok prop un çıkmıştı kocaman göbüşü olmuş hamiş olduğu hemen anlaşılıyo, asogkl un da tam aksine hiç göbüşü yoktu valla...

höööyttttt... çok ispicisiniz siz, hemen söylüosunuz benim şişko oldumu aşkolsun, kıskandınız dimi göbeğimi sizi gidi siziiiii...

açık büfe kahvaltıya gidip napılırsa işte :) tabak tabak yedik anca, en çok da ben yedim diğer hatunlar kuş gibi yiyolar kilo almaktan korkuyorlar herhal, sefam olsunkaydirigubbakcemile5
ha bi de denizde motor yarışları vardı galiba onu seyrettik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…