2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Fotoyu koydum kimin kim olduğunu yazmayı unuttum....

Şöle başlim kırmızı ceketli olan bijoux, karşısındaki prop, bijoux un yanındaki asogkl, asogkl karşısındakide bendeniz efem...

Son düzenleme:

bende elbise almak istiyorum. akannehir ama istediğim gibi rahat şeyler bulamıyorum. Geçenlerde bir yerden aldım eve gelince komşularıma gösterdim ancak iki ay giyersin dediler. Çokda beğenmiştim moralim bozuldu. Sıcaklar başlayınca söyle rahat üfül üfül elbiseler istiyor insan

bir dahaki buluşmaya bende geleyimde siz yemek ve kilo almak nasıl oluyor. bende görün kaydirigubbakcemile3

ben licralı penye tarzında aldım. doğumdan sonrada giyebilirim. bir tanesi çok rahat yaz sonuna kadar giyebilirim. fotoğraflarını çekip ekleyim olmazsa. şimdi kot elbise istiyorum ama ince kumaşlardan.

benimde arada rahimde ağrı oluyo cnm normal yani, ben ii yim çok güzel bi hafta sonu geçirdim keşke gelebilme imkanınız olsaydı...

keşke olsaydı.... konyadan bi Allahın kulu yok yaa topicte :gitme:

bence dee zemuszemus

en çok da prop un karnı çıkmış :roflol:

propla baya kilo aldık ikimiz ama benimde pek yok karnım yaa. nere gittiyse o kilolar sempatiksalakcinni

hayırlı olsun canım güle gğle giy zemuszemus
bizde annemle çıktık dün. dükkanın biri kapatıyormuş. o kadar güzel şeyler aldım ki baya ii fiyatlara. pantolon elbise 2de tunik aldım bayanssulusmile

amaninnnn fotonuzu gördümmm
şimdi kırmızılı zeynep onun yanında ki asena. asenanın karşısındaki nalan. ve yanındakiburcu diil mii zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…