höööyttttt... çok ispicisiniz siz, hemen söylüosunuz benim şişko oldumu aşkolsun, kıskandınız dimi göbeğimi sizi gidi siziiiii...
sezen hemen doktoramı gitti noldu...
cumartesi annemle buluştuk. şansıma hava da yağmurluydu. bir mağazaya girdik elbise deniyorum. hiçbiri olmadı tabi. ilgilenen bayan a güzel oldu filan diyor. annme bu ay kullanıp kenara koyarsın dedi. en son denediğim bir elbise güzeldi ama göğüs altından bir bant yapmışlar licralı ama hafiften sıkıyordu. kadın diyor esner filan. dedim ben sıkan şeyleri giyemiyorum. anne sıkıldım çıkalım dedim. yorulduğum için başka yere bakmadan eve gelecektik. yağmur bastırınca başka bir yere girdik. orada kızlar çok yardımcı oldu ve 2 tane elbise aldık. hatta telefonumu aldılar. elbiseler indirime girince arayacaklar.
eee bu arada buluşma nasıl geçti. neler yaptınız?
açık büfe kahvaltıya gidip napılırsa işte :) tabak tabak yedik anca, en çok da ben yedim diğer hatunlar kuş gibi yiyolar kilo almaktan korkuyorlar herhal, sefam olsunkaydirigubbakcemile5
ha bi de denizde motor yarışları vardı galiba onu seyrettik :)
hedıyesını postalamaya gitti
bende elbise almak istiyorum. akannehir ama istediğim gibi rahat şeyler bulamıyorum. Geçenlerde bir yerden aldım eve gelince komşularıma gösterdim ancak iki ay giyersin dediler. Çokda beğenmiştim moralim bozuldu. Sıcaklar başlayınca söyle rahat üfül üfül elbiseler istiyor insan
benimde arada rahimde ağrı oluyo cnm normal yani, ben ii yim çok güzel bi hafta sonu geçirdim keşke gelebilme imkanınız olsaydı...
bence dee zemuszemus
en çok da prop un karnı çıkmış :roflol:
cumartesi annemle buluştuk. şansıma hava da yağmurluydu. bir mağazaya girdik elbise deniyorum. hiçbiri olmadı tabi. ilgilenen bayan a güzel oldu filan diyor. annme bu ay kullanıp kenara koyarsın dedi. en son denediğim bir elbise güzeldi ama göğüs altından bir bant yapmışlar licralı ama hafiften sıkıyordu. kadın diyor esner filan. dedim ben sıkan şeyleri giyemiyorum. anne sıkıldım çıkalım dedim. yorulduğum için başka yere bakmadan eve gelecektik. yağmur bastırınca başka bir yere girdik. orada kızlar çok yardımcı oldu ve 2 tane elbise aldık. hatta telefonumu aldılar. elbiseler indirime girince arayacaklar.
eee bu arada buluşma nasıl geçti. neler yaptınız?
amaninnnn fotonuzu gördümmm
şimdi kırmızılı zeynep onun yanında ki asena. asenanın karşısındaki nalan. ve yanındakiburcu diil mii zemuszemus
bir dahaki buluşmaya bende geleyimde siz yemek ve kilo almak nasıl oluyor. bende görün kaydirigubbakcemile3
amaninnnn fotonuzu gördümmm
şimdi kırmızılı zeynep onun yanında ki asena. asenanın karşısındaki nalan. ve yanındakiburcu diil mii zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?