2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar aldığımız kıyafetlerin resimlerini paylaşalım mı?
birbirimize fikir olması açısından iyi olur diye düşündüm.

evet canım çok haklısın, şu an annem karşımda dikiyor bana onlardan. bir tanesi bitti, birazdan ikinciye geçecek. çizimlerini de kızkardeşim yaptı, bitirince gösteririm zemuszemus

kızlar aldığımız kıyafetlerin resimlerini paylaşalım mı?
birbirimize fikir olması açısından iyi olur diye düşündüm.

çok güzel fikir canım gerçekten. benim resim yükleme işi biraz sıkıntı yaa. işyerinde ki kasa çok eski. fotoğrafi yüklemek için o aleti takmaya yer yok alsanaalsanasmile

evet canım çok haklısın, şu an annem karşımda dikiyor bana onlardan. bir tanesi bitti, birazdan ikinciye geçecek. çizimlerini de kızkardeşim yaptı, bitirince gösteririm zemuszemus

ne hamarat kardeşin ve annen varmış maşallah canım bitince eklede görelim

bence fotoğraf eklemek mantıksız bi fikir çünkü ben istanbulda yaşıyorum mesela her çeşit kıyafet her çeşit fiyat var ya da ankara da öyle. ama kucuk şehırlerde yasayan arkadaslarımız var burda, ben fotografı ekledım dıyelım e kıza da fıkır oldu, e sonuç? nerden bulcak mesela o tarz seylerı onun yasadıgı şehırde yoksa nolcak? bence moral bozmaktan baska bı işe yaramaz bu uygulama , buyuk sehırde yasayanlara gore hava hoş ama dıgerlerını de dusunmemız lazım

şanslı hatun seni, annenin diktikleri ne güzel oturacak üstüne, şimdiden güle güle giy cnm...

keşke gelecem diyip gelmeyenlerde bi haber verseydi, yer ona göre ayırtılmıştı, ayıp oldu..:tomato:

kısçeler ben kalkamadım akannehir
bide evde tadilat vardı o yetişmedi onunla ilgilendim :bbo:
hala da bitmedi alsanaalsanasmile
bi boyası kaldı onu da eşim boyucak bekliyorum :sinifsinif:
buluşmuşsunuz kaydirigubbakcemile2 bi dahaki sefere inşallah gelicem :gitme:

manyak kesin bu kadın evde kalmışın tekidir :1closedeyes:
ben kesin döverdim :ecrin_bebek:

haklısın valla, alabilen var alamayan var, siz başka bi topic açıp orda yayınlayın isterseniz ama burda pek uygun olmayabilir...

çok şanslısın yerimseniben
bu konuda evet kaydirigubbakcemile3

ne hamarat kardeşin ve annen varmış maşallah canım bitince eklede görelim
evet canım ben onlara hiç benzememişim mafoldumben tamam eklerim inşş..

şanslı hatun seni, annenin diktikleri ne güzel oturacak üstüne, şimdiden güle güle giy cnm...
bol dikiyor biraz, bende şişme potansiyelini görüyormuş :roflol: kuşaklı yapıyor ama arkadan bağlicam. bir de pantolon diktirmeye karar verdim terziye, annem onla uğraşmasın yazık.. kaydirigubbakcemile2

kıyafetlerin hepsini yeniledin valla artık hamileliğin sonlarına kadar rahatsın, pantolon diktirme işinide ii akıl etmişin diktir valla rahat rahat giyersin, üstünede bol bi kaç tişört alırsın bitti gitti işte...

evet hayatım size de tavsiye ederim gidin begendiğiniz gibi bir kumaş alın, diktirin beli lastikli istediğiniz gibi bir pantolon. oldu olmadı dene çıkar sorunu olmaz..
dediğin gibi üstüne de birkaç tişört tamam işte.. kızkardeşimin iş yemeği olmasaydı bu akşam gidicektik paladiuma :1closedeyes:

bende hediyemi yolladım, umarım beğenir.....:dance:
ayy ne çabuk kızzzzzzzzzzzz kaydirigubbakcemile3 valla benimkurbanım kusura bakmasın anca perşembe veya cuma yollayabilicem hediyemii..

ya evi toplamam lazım ama hiç canım istemio, evde leş gibi oldu valla, temizlikçi haftaya çarşamba gelecek bu ay sadece bi kere geldi, bizim burda inşaat var 1 seneyi geçti başlayalı her yer toz toprak içinde sinir ediyo beni bir an evvel bitsede kurtulsak, her hafta kıyı köşe temizliyom yinede leş leş leş...

kapıyı açık tutuyosun ya ondandır. benim de oturdugum cadde paso ağaç sağlı sollu, e araba tozu toprağı. e yazın mecburen balkon kapısını da açıyoruz, sineklik olsa da yine ağaçların pisliği cadde tozu evde.. kışın haftada 1 yapıyorum yetiyor ama yazın haftada 2 gerekiyor. valla bu halde napıcam bu yaz hiiç bilmiyorum :bbo:

mutlaka git o dediğim yere çok memnun kalacaksın cnm, aşağı katada bak mutlaka...

ya ben o sana cumartesi dediğim yerden yolladığım için oturduğum yerden hiç yorulmadan yolladım valla, bu hafta sonuna kadar eline geçer herhalde...bende heycanlandım şimdi bakalım beğenecek mi?

günaydın kızlarrrr geçmişi okumakla bitiremedim resimleri gördüm çok güsel iyi bir hafta sonu olmuş .. nasılsınız bakalım alışvrişler yapılmış kıyafetler dikiliyooo oyy oyy ne güsel bende ankaradan hamile kot pantolonu aldım fiyatı uygun olsun diğe dolndık durduk iyi niyetli bir bayanın sayesinde sonunsda istediğimiz gibi bulabildik :) prop arkadaşım ne insanlar varya psikopat kadın iyi yapmışsın bulaşmamakla salak karıı bu arada ultrosanada girdim beberk gayet iyiydi doktor pipisini gördü erkek dedi kesinleşti gibi yani kesin :) allah herkeze gönlüne göre versin bizde iki kız torun var gönlümden rkek geçiyordu sağlıklı olsunlarda ankarada hiç midem bulanmadı yoldada sıkıntı yaşamadım eve geldim sabah benim gene mide bulanıyorr anlamadım hepinize güsel bir gün diliyorumm :)

haklısın valla, alabilen var alamayan var, siz başka bi topic açıp orda yayınlayın isterseniz ama burda pek uygun olmayabilir...

doğru söylüyorsunuz, büyük şehirde yaşayanların imkanı daha fazla.
mesala ben elbiseleri denerken normal bedenimden 1-2 beden büyük baktım hep alt kısmı iyi duruyor ama üst tarafı büyük olduğundan kot altı aşağıda durdu.
annem çarşıya gidip hamile kıyafeti satan yerden bakalım dedi ama o tarz kıyafet satan yerler çok pahalı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…