bende elbise almak istiyorum. akannehir ama istediğim gibi rahat şeyler bulamıyorum. Geçenlerde bir yerden aldım eve gelince komşularıma gösterdim ancak iki ay giyersin dediler. Çokda beğenmiştim moralim bozuldu. Sıcaklar başlayınca söyle rahat üfül üfül elbiseler istiyor insan
evet canım çok haklısın, şu an annem karşımda dikiyor bana onlardan. bir tanesi bitti, birazdan ikinciye geçecek. çizimlerini de kızkardeşim yaptı, bitirince gösteririm zemuszemus
kızlar aldığımız kıyafetlerin resimlerini paylaşalım mı?
birbirimize fikir olması açısından iyi olur diye düşündüm.
evet canım çok haklısın, şu an annem karşımda dikiyor bana onlardan. bir tanesi bitti, birazdan ikinciye geçecek. çizimlerini de kızkardeşim yaptı, bitirince gösteririm zemuszemus
keşke gelecem diyip gelmeyenlerde bi haber verseydi, yer ona göre ayırtılmıştı, ayıp oldu..:tomato:
Selam kızlaaaaaaar,
Bugün muhteşem bir gündü,iyi ki gelmişim ve iyi ki tanıdım sizleri şekerlerim (Nalan,Zeynep ve Burcu)
Gelmeyen arkadaşlar keşke haber verme zahmetinde bulunsalardı orda sadece 1 kişi gelmiş de olabilirdi.kötükedihüso
En kısa zamanda biz yine buluşcaz hıh :))))):lepi:hihoyyyt
bak şimdi şöyle oldu cnm otobüse bindim oturdum işte bi kenara annem aradı sonra annemle konuşmaya başladık. konu sizsiniz tabi ki, yani hamile muhabbeti, yok işte benim karfnım kocaman yok bi kız vardı hiç karnı çıkmamış işte herkesin ilk çocuğu fln annem soruo ben anlatıyorum, annemin yanında çalışan kız da hamile işte annem dedi ki 7.5 aylık oldu hala 5 kilo aldı sadece fln dedi neyse muhabbet geneli hamilelik üzerine yani. bi kadın bana doğru yeltendi böyle baksana dedi çevirdim kafayı, burası toplu taşıma aracı bağıra bağıra konuşamazsın fln dedi, ben de bağırmıyorum dedim, etrafımdakilere baktım fln hani bağırıyomuyum gibisinden kimse bişi demedi, neyse kadın dedi ki senin özel hayatını dinlemek zorundamıyız lan biz dedi, ben de hala sakin bi şekilde özel şeyler konuşmuyorum dedim, görgüsüz fln demeye başladı, görgüyü senden mi öğrenicem ben dedim, şu anda telefonda değil de yanımdaki insanla bu ses tonuyla konusuo olsaydım gelıp beni uyarabılcekmıydın dedım, ustume yurumeye başladı şeytan diyo al aşağı at diye, annem de telefondan kızım sakin ol nolur fln diyo, etraftakı ınsanlar kadını tutmaya basladılar fln, tam dıcektım kısırsın galiba cocugun olmuo o yuzden mı battı cocuk muhabbetı dıcektım ulan dedım kendı kendıme karı ustume yuruyo ya karnıma bı tekme fln atarsa napcam ben dıye dusundum, sustum onume döndüm, kadın da o durakta koşa koşa indi sinirle. tabi benim ödüm bokuma karıştı eskiden olsa ne susardım ne de oturmaya dvm ederdım kalkıp karsısına dıkılırdım ama oğluma bişi yapcak dıye cok korktum çok etkılendım ya saatlerce dusundum durdum cok korktum cok... boyle bı olay yasadım ıste...
bence fotoğraf eklemek mantıksız bi fikir çünkü ben istanbulda yaşıyorum mesela her çeşit kıyafet her çeşit fiyat var ya da ankara da öyle. ama kucuk şehırlerde yasayan arkadaslarımız var burda, ben fotografı ekledım dıyelım e kıza da fıkır oldu, e sonuç? nerden bulcak mesela o tarz seylerı onun yasadıgı şehırde yoksa nolcak? bence moral bozmaktan baska bı işe yaramaz bu uygulama , buyuk sehırde yasayanlara gore hava hoş ama dıgerlerını de dusunmemız lazım
bu konuda evet kaydirigubbakcemile3çok şanslısın yerimseniben
evet canım ben onlara hiç benzememişim mafoldumben tamam eklerim inşş..ne hamarat kardeşin ve annen varmış maşallah canımbitince eklede görelim
bol dikiyor biraz, bende şişme potansiyelini görüyormuş :roflol: kuşaklı yapıyor ama arkadan bağlicam. bir de pantolon diktirmeye karar verdim terziye, annem onla uğraşmasın yazık.. kaydirigubbakcemile2şanslı hatun seni, annenin diktikleri ne güzel oturacak üstüne, şimdiden güle güle giy cnm...
bu konuda evet kaydirigubbakcemile3
evet canım ben onlara hiç benzememişim mafoldumben tamam eklerim inşş..
bol dikiyor biraz, bende şişme potansiyelini görüyormuş :roflol: kuşaklı yapıyor ama arkadan bağlicam. bir de pantolon diktirmeye karar verdim terziye, annem onla uğraşmasın yazık.. kaydirigubbakcemile2
evet hayatım size de tavsiye ederim gidin begendiğiniz gibi bir kumaş alın, diktirin beli lastikli istediğiniz gibi bir pantolon. oldu olmadı dene çıkar sorunu olmaz..kıyafetlerin hepsini yeniledin valla artık hamileliğin sonlarına kadar rahatsın, pantolon diktirme işinide ii akıl etmişin diktir valla rahat rahat giyersin, üstünede bol bi kaç tişört alırsın bitti gitti işte...
ayy ne çabuk kızzzzzzzzzzzz kaydirigubbakcemile3 valla benimkurbanım kusura bakmasın anca perşembe veya cuma yollayabilicem hediyemii..bende hediyemi yolladım, umarım beğenir.....:dance:
ya evi toplamam lazım ama hiç canım istemio, evde leş gibi oldu valla, temizlikçi haftaya çarşamba gelecek bu ay sadece bi kere geldi, bizim burda inşaat var 1 seneyi geçti başlayalı her yer toz toprak içinde sinir ediyo beni bir an evvel bitsede kurtulsak, her hafta kıyı köşe temizliyom yinede leş leş leş...
evet hayatım size de tavsiye ederim gidin begendiğiniz gibi bir kumaş alın, diktirin beli lastikli istediğiniz gibi bir pantolon. oldu olmadı dene çıkar sorunu olmaz..
dediğin gibi üstüne de birkaç tişört tamam işte.. kızkardeşimin iş yemeği olmasaydı bu akşam gidicektik paladiuma :1closedeyes:
ayy ne çabuk kızzzzzzzzzzzz kaydirigubbakcemile3 valla benimkurbanım kusura bakmasın anca perşembe veya cuma yollayabilicem hediyemii..
bence fotoğraf eklemek mantıksız bi fikir çünkü ben istanbulda yaşıyorum mesela her çeşit kıyafet her çeşit fiyat var ya da ankara da öyle. ama kucuk şehırlerde yasayan arkadaslarımız var burda, ben fotografı ekledım dıyelım e kıza da fıkır oldu, e sonuç? nerden bulcak mesela o tarz seylerı onun yasadıgı şehırde yoksa nolcak? bence moral bozmaktan baska bı işe yaramaz bu uygulama , buyuk sehırde yasayanlara gore hava hoş ama dıgerlerını de dusunmemız lazım
haklısın valla, alabilen var alamayan var, siz başka bi topic açıp orda yayınlayın isterseniz ama burda pek uygun olmayabilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?