mutlaka git o dediğim yere çok memnun kalacaksın cnm, aşağı katada bak mutlaka...
ya ben o sana cumartesi dediğim yerden yolladığım için oturduğum yerden hiç yorulmadan yolladım valla, bu hafta sonuna kadar eline geçer herhalde...bende heycanlandım şimdi bakalım beğenecek mi?
kapıyı açık tutuyosun ya ondandır. benim de oturdugum cadde paso ağaç sağlı sollu, e araba tozu toprağı. e yazın mecburen balkon kapısını da açıyoruz, sineklik olsa da yine ağaçların pisliği cadde tozu evde.. kışın haftada 1 yapıyorum yetiyor ama yazın haftada 2 gerekiyor. valla bu halde napıcam bu yaz hiiç bilmiyorum :bbo:
günaydın kızlarrrr geçmişi okumakla bitiremedim resimleri gördüm çok güsel iyi bir hafta sonu olmuş .. nasılsınız bakalım alışvrişler yapılmış kıyafetler dikiliyooo oyy oyy ne güsel bende ankaradan hamile kot pantolonu aldım fiyatı uygun olsun diğe dolndık durduk iyi niyetli bir bayanın sayesinde sonunsda istediğimiz gibi bulabildik :) prop arkadaşım ne insanlar varya psikopat kadın iyi yapmışsın bulaşmamakla salak karıı bu arada ultrosanada girdim beberk gayet iyiydi doktor pipisini gördü erkek dedi kesinleşti gibi yani kesin :) allah herkeze gönlüne göre versin bizde iki kız torun var gönlümden rkek geçiyordu sağlıklı olsunlarda ankarada hiç midem bulanmadı yoldada sıkıntı yaşamadım eve geldim sabah benim gene mide bulanıyorr anlamadım hepinize güsel bir gün diliyorumm :)
evet valla bana gelse öyle bir hediye çok sevinirdim.süper bir seçim ve akıllıca bir gönderme yöntemi :lepi: beğenir eminim ben zemuszemus
aynen dediğin gibi balkon kapısı açık ordanda bütün evin içinde toz toprak, zaten balkondan hiç bahsetmeyeyim masanın üstünü siliyorum yarım saat sonra masanın üstü yine sapsarı toz içinde, bıktım valla, kalkacam birazdan şöle bi silip süpüreyim yine...
sende bi kadın bul kendine hiç olmazsa ayda bir gelsin kıyı köşe girişsin, kendini çok fazla yorma ne olur ne olmaz daha yeni toparladın kendini...
melodi canım hamile pantolonları kalçaya kadar oluyor. kalçadan sonrası lastik oluyor. o yüzden rahat rahat giyebilirsin :)
beli lastkli canım benim iş yerim gereği pantolON DAHA İYİ OLCAK AMA ÇOK RAHAT İNCE KOT KALIN DEĞİL ÖYLE ÜSTÜNE HERŞEY GİYERSİN BİZ YAZ HAMİLELERİ BİRAZ DAHA ŞANSLIYIZ
İLERİYE DÖNÜK ELBİSEDE DÜŞÜNEBİLİRİM BOL ŞÖYLE TİRİL TİRİL BİJOUX ÇOK ŞANSLI ANNESİ DİKİYOR NE GÜSELLL :)
Kızlar şöyle bir geçmişe baktım, buluşma fotolarını gördüm, ne güzel çıkmışsınız öyle umarım ilerleyen zamanlarda o masa kalabalıklaşır.. Bu arada benim de aklıma şöyle bir fikir geldi. Birbirimizi çok iyi tanımak adına hamile kalma hikayelerimizi anlatalım mı??? Ne dersiniz
nası yani bebeği nası yaptımızı mı anlatcazaklinialirimsmile
sana katılıyorum.ben diyarbakırda geçen sene zar zor kıyafet bulabildim.üst bulamadım istediğim gibi bulduklarımla idare ettim.görüpte iç çekeriz sadeceyerimsenibenbence fotoğraf eklemek mantıksız bi fikir çünkü ben istanbulda yaşıyorum mesela her çeşit kıyafet her çeşit fiyat var ya da ankara da öyle. ama kucuk şehırlerde yasayan arkadaslarımız var burda, ben fotografı ekledım dıyelım e kıza da fıkır oldu, e sonuç? nerden bulcak mesela o tarz seylerı onun yasadıgı şehırde yoksa nolcak? bence moral bozmaktan baska bı işe yaramaz bu uygulama , buyuk sehırde yasayanlara gore hava hoş ama dıgerlerını de dusunmemız lazım
allah gönlüne göre vermiş canım.oğlun hayırlı uğurlu olsungünaydın kızlarrrr geçmişi okumakla bitiremedim resimleri gördüm çok güsel iyi bir hafta sonu olmuş .. nasılsınız bakalım alışvrişler yapılmış kıyafetler dikiliyooo oyy oyy ne güsel bende ankaradan hamile kot pantolonu aldım fiyatı uygun olsun diğe dolndık durduk iyi niyetli bir bayanın sayesinde sonunsda istediğimiz gibi bulabildik :) prop arkadaşım ne insanlar varya psikopat kadın iyi yapmışsın bulaşmamakla salak karıı bu arada ultrosanada girdim beberk gayet iyiydi doktor pipisini gördü erkek dedi kesinleşti gibi yani kesin :) allah herkeze gönlüne göre versin bizde iki kız torun var gönlümden rkek geçiyordu sağlıklı olsunlarda ankarada hiç midem bulanmadı yoldada sıkıntı yaşamadım eve geldim sabah benim gene mide bulanıyorr anlamadım hepinize güsel bir gün diliyorumm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?