2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet valla bana gelse öyle bir hediye çok sevinirdim.süper bir seçim ve akıllıca bir gönderme yöntemi :lepi: beğenir eminim ben zemuszemus

aynen dediğin gibi balkon kapısı açık ordanda bütün evin içinde toz toprak, zaten balkondan hiç bahsetmeyeyim masanın üstünü siliyorum yarım saat sonra masanın üstü yine sapsarı toz içinde, bıktım valla, kalkacam birazdan şöle bi silip süpüreyim yine...

sende bi kadın bul kendine hiç olmazsa ayda bir gelsin kıyı köşe girişsin, kendini çok fazla yorma ne olur ne olmaz daha yeni toparladın kendini...

sende güle güle giy. hamile kot pantolonu nasıl oluyor beli lastikli mi?
birde düşük belli mi?
bu aralar pantolon tarzı birşey giyemiyorum. sadece tayt giyiyorum o da beli lastikli değil düz.
annem kapri kolsuz pijama almış. beli rahat sıkmıyor ama yüksek bel. karnıma değdiği için çok rahatsız oluyorum. sanırım pantolan giyemeyeceğim.

evet valla bana gelse öyle bir hediye çok sevinirdim.süper bir seçim ve akıllıca bir gönderme yöntemi :lepi: beğenir eminim ben zemuszemus

opuyorumnanaktan cnm benim nasıda iki dakkada moral verdi arkadaşına, içimi rahatlattın valla, oooohhhhh rahatladım...hihoyyyt

haklısın canım kadın lazım bir tane ama 1 ay yazlıkta olucam, o yüzden rutine bağlamayayım kadını diyorum.. yapıyorum yavaş yavaş. ben balkonda masayı katlayıp üstünü duvar tarafına dayıyorum daha az kirleniyor.

melodi canım hamile pantolonları kalçaya kadar oluyor. kalçadan sonrası lastik oluyor. o yüzden rahat rahat giyebilirsin :)

beli lastkli canım benim iş yerim gereği pantolON DAHA ıYı OLCAK AMA ÇOK RAHAT ıNCE KOT KALIN DEĞıL ÖYLE ÜSTÜNE HERŞEY GıYERSıN BıZ YAZ HAMıLELERı BıRAZ DAHA ŞANSLIYIZ
ıLERıYE DÖNÜK ELBıSEDE DÜŞÜNEBıLıRıM BOL ŞÖYLE TıRıL TıRıL BıJOUX ÇOK ŞANSLI ANNESı DıKıYOR NE GÜSELLL :)

melodi canım hamile pantolonları kalçaya kadar oluyor. kalçadan sonrası lastik oluyor. o yüzden rahat rahat giyebilirsin :)

sağolun kızlar! benimde yazın pantolon giymem imkansız görünüyor. iş yerim çok sıcak oluyor. klimamamız yeterli değil. yazın etek bile giysem çamaşırıma kadar ıslanıyorum resmen. temmuz ayında izin alırsam iyi olacak.
eve bijoux çok şanslı ne güzel kardeşi çizip annesi dikiyor.

Kızlar şöyle bir geçmişe baktım, buluşma fotolarını gördüm, ne güzel çıkmışsınız öyle umarım ilerleyen zamanlarda o masa kalabalıklaşır.. Bu arada benim de aklıma şöyle bir fikir geldi. Birbirimizi çok iyi tanımak adına hamile kalma hikayelerimizi anlatalım mı??? Ne dersiniz

nası yani bebeği nası yaptımızı mı anlatcazaklinialirimsmile

herkese merhaba,
içerden kaçıp geldim.. nasılsınız

cinsiyetler belli olmaya başladıcımı figenciğimizin prensi oluyormus cok sevındım.
baska varmı guzel haber.

fotolar nerde cok merak dıyrum

bırde hedıyelerıı ne zaman yolluyoruz kızcelerrzemuszemus

sana katılıyorum.ben diyarbakırda geçen sene zar zor kıyafet bulabildim.üst bulamadım istediğim gibi bulduklarımla idare ettim.görüpte iç çekeriz sadeceyerimseniben

allah gönlüne göre vermiş canım.oğlun hayırlı uğurlu olsun

Selam kızlar nasılsınız,her şey yolunda mı?Of anca oturdum pazartesi evi silip süpürmesi yaptım =)Duşumu aldım tam oturdum ki arkadaşım aradı kahveye geliyorum diye:)

İşte resimler :)

Eklentiler

• $SNC00029.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 37
  • $SNC00031.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 32
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…