veeeeee çıkıyorum. akşama nalanımın verdiği bi tarifi daha yapıcam.
patatesleri elma dilimi gibi yapıp fırında pişirioz ya ondan sositososito
kızlarrr hediyemi yolladım yarın eline ulaşıcak canım arkadaşımın umarım beğenirrr
aminnn tizesiii renkli ultrsyn çekildi üsteki ondan da net bacım pipiyide gördük iice cinsiyet netleşti:)brokoli cnm ne kadar net görünmüş bebişin maaşallah...
kocaman olmuş valla, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm...
nalan ne pişiriosun bugün enişteye :)
aminnn tizesiii renkli ultrsyn çekildi üsteki ondan da net bacım pipiyide gördük iice cinsiyet netleşti:)
mutemelen abisine benzicek bana öle gelio canım yaaa abimiz aynı babası bak sana son halini ekleyim tizesi kızın olursa belki verirsinhayırlı olsun valla canım benim çok net çıkmış bende şaşırdım birden yüzü dönük olsa kime benzediği bile anlaşılır herhalde....yerim ben onu...
biberiye genelde kırmızı ete yakışır bifteğe fln özellikle hiç denemedim beyaz etle layn acep nasıl oluo merak ettim ayrıca sen anlattıkça feci acıktım kocam gelse de yemek yesekeyvahedigeldismile
nalancım ellerine sağlık :) ben de tarhana ve zeytinyağlı patlıcan yaptım acılıı :)... yoğurtla afiyetle yemeği düşünüyorum.. kocacım bir gelse az kaldııı son 5dk. cokacimcoook
AAaAaAaa NaLaN Bak Ben nAsı yaZıoRum RenKLi rEnKlİdelikafadulden
ne var ben de mor yazıyorum morardım burda beklemekten
aşk olsun prop yenimi keşfettin sen daha üstteki tuşları bakim, hiç bakmamışsın demek daha önce onlara, olsun bende foto koymayı yeni öğrendim...
bak tizesi bu son hali eşimle kaçamak yapıp şehir dışına çıkmıştı ordaaa çektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?