2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
brokoli cnm ne kadar net görünmüş bebişin maaşallah...

kocaman olmuş valla, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm...

brokoli cnm ne kadar net görünmüş bebişin maaşallah...

kocaman olmuş valla, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm...
aminnn tizesiii renkli ultrsyn çekildi üsteki ondan da net bacım pipiyide gördük iice cinsiyet netleşti:)

nalan ne pişiriosun bugün enişteye :)

zeytinyağlı biber dolması var cuma yaptığım, yanınada cumartesi fırında pişirdiğim uydurma tavuğumu beğendi ondan yapıyorum, patates, havuç, kırmızı dolmalık biber, tavuk göğüs fileto, domates hepsini çiğden koydum borcama üstüne salçalı su birazda sıvıyağ, kekik, kimyon, biberiye, pulbiber, karabiber koydum fırında kendi çapında pişiyo tavukların üzeri kızarınca çeviriyorum, patates yumuşayınca hazır oluyo...

aman uydurma yemek işte ama çok hoşuna gitti eşimin, biberiye çok hoş bi koku veriyo tavuğa ben çok seviyorum...

aminnn tizesiii renkli ultrsyn çekildi üsteki ondan da net bacım pipiyide gördük iice cinsiyet netleşti:)

hayırlı olsun valla canım benim çok net çıkmış bende şaşırdım birden yüzü dönük olsa kime benzediği bile anlaşılır herhalde....yerim ben onu...

biberiye genelde kırmızı ete yakışır bifteğe fln özellikle hiç denemedim beyaz etle layn acep nasıl oluo merak ettim ayrıca sen anlattıkça feci acıktım kocam gelse de yemek yesekeyvahedigeldismile

nalancım ellerine sağlık :) ben de tarhana ve zeytinyağlı patlıcan yaptım acılıı :)... yoğurtla afiyetle yemeği düşünüyorum.. kocacım bir gelse az kaldııı son 5dk. cokacimcoook

hayırlı olsun valla canım benim çok net çıkmış bende şaşırdım birden yüzü dönük olsa kime benzediği bile anlaşılır herhalde....yerim ben onu...
mutemelen abisine benzicek bana öle gelio canım yaaa abimiz aynı babası bak sana son halini ekleyim tizesi kızın olursa belki verirsin

bak tizesi bu son hali eşimle kaçamak yapıp şehir dışına çıkmıştı ordaaa çektim

biberiye genelde kırmızı ete yakışır bifteğe fln özellikle hiç denemedim beyaz etle layn acep nasıl oluo merak ettim ayrıca sen anlattıkça feci acıktım kocam gelse de yemek yesekeyvahedigeldismile

dene bak çok hoşuna gidecek, ben kurutulmuş biberiye bulunduruyorum hep tavuğu tavada kızartırken bile onları minik minik kırıp tavukların üstüne serpiyorum acayip güzel oluyo, ben tavuğun kendi kokusunu pek sevmiyorumda onun için bol baharat kullanıyorum, ama dediğin gibi kırmızı ete de çok yakışıyo...

nalancım ellerine sağlık :) ben de tarhana ve zeytinyağlı patlıcan yaptım acılıı :)... yoğurtla afiyetle yemeği düşünüyorum.. kocacım bir gelse az kaldııı son 5dk. cokacimcoook

oooohhhh eline sağlık cnm, bende tarhana çorbasını çok severim, özellikle et suyuna yapılıp bidxe içine et çintip koyulduğu zaman acayip güzel oluyo, ama ben arada kıyma kavurup kıymalıda yapıyorum, hımmmm canım çekti valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…