2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kadelen 12 hafta biraz erken cinsiyet için ama doktora bağlı belki söyler.. ben 14 kaftalıkken gittim kesin erkek dedi.

kızlar dr um yarın cinsiyet konusunda birşey söyler mi acaba 11:30 da randevum. birde ikili test zamanımı söyleyecek heyecandan ölüyorum :bbo:

Benim doktor çok garanticiymiş onun için söylemedi senin haftalarında 2 li test için gittiğimde daha küçük dedi..
Bilemem seninki söylermi
Bende artık merak etmeye başladım

Benim doktor çok garanticiymiş onun için söylemedi senin haftalarında 2 li test için gittiğimde daha küçük dedi..
Bilemem seninki söylermi

Benim doktorumda söylemedi. 2'li testte özellikle sordum. Biraz sabret dedi bana :bbo:
bir sonraki randevuda 16.haftanın sonunda olduğu için merakla bekliyorum.

ArkadaŞlar ıŞler yoĞunlaŞtı bızım Çok gıremıyorum sayfaya ama alıŞmıŞım aÇmadan duramıyom :) dur geÇmıŞ okuyayıp geleyım .)

Mertols cum cinsiyet tahmini yapmadı doktor.
bir daha ki randevuda dedi.
16 haftalık olacak o zaman söyleyecekmiş. baya merak ediyorum.
içime hep kız doğuyor.

kadelen 12 hafta biraz erken cinsiyet için ama doktora bağlı belki söyler.. ben 14 kaftalıkken gittim kesin erkek dedi.

Bilemem seninki söylermi

Kız dur bu ne acele daha 12. haftadasın:) Tahminde bulunsa bile 16. haftada kesinleşir zaten. Bana 14.haftada tahminde bulundu.Haftaya salı tekrar keisnleşcek :)

sağolun kızlar ya erken biliyorum ama merak işte :) gerçi kız erkek fark etmez sağlıklı olsun da biraz daha bekliyeceğim napalım zemuszemus

ben sımdı resımlerı gordum rahatladım pazara gıdıyorum azcık gezıyımde gelıyım opuyorum sızlerı

bugün herkes çok sessiz. bişi yazasım gelmedi öle olunca. uyuyomusunuzzzzzz boshayallersmile

selam hanimlar resimler süper benim misafirlerim geliyor bugün artik aksama ugrarim:gitme:

Mertols cum cinsiyet tahmini yapmadı doktor.
bir daha ki randevuda dedi.
16 haftalık olacak o zaman söyleyecekmiş. baya merak ediyorum.
içime hep kız doğuyor.

canım allah gönlüne göre versin. bende 16.haftada gideceğim. ve ozaman öğreneceğim. ama çok merak ediyorum. kız istiyorum ama erkekmiş gibi geliyor. sağlıklı olsunda bebişlerimiz gerisi önemli değil. yinede merak etmeden de duramıyorum delikafadulden

Selam arkadaŞlar sabahtan berı
bır tÜrlÜ yazamadım yoĞun bır gÜn geÇırıyorum
yarın kontrolÜm vardı
dr dan randevu alacaktım Özel hastane dr u
aradım tayını ÇıkmıŞ
haftaya pazartesı yenı dr gelecekmıŞ
benımde 3lÜ testıı yaptırmam lazım 17 hafta dolacak
en son 18. Haftada yapılabılıyor
yenı bır dr buldum ama Çok zor yenıden dr alıŞmak

canım benım benımde 2. doktorum daha yolun basındayız ya sonlara dogru olsaydı ne kadar stres olurdun kımbılır stres olma tatlım yolunda hersey merak etme

madem hikayeler yazıldı bende uzuuuun ama kısa öykümü yazayım

2007 de evlendik. (7.senemizde)

yoğun caba ve beklemelerimiz sonunda doğal yolla 2009 da cocugumuzun olmadıgını ogrendik.

2010 da tup bebek yapalım dedik

subatta ilk denemede cok sukur hamile oldugumu öğrendik.

merhaba arkadaşlar,
ben 2010 aralık annelerindenim. aslında kasım annesi olma ihtimalimde var. neyse sizlere danışmak istediğim birşey var:

6. haftamdan beri bulantı ve kusmalar yüzünden başıma gelmeyen kalmadı. günlerce hastanelerde yattım. mide kanaması geçirdim. neyseki şu sıralar biraz azaldı. lakin beni üzen şimdi iştahsizlığım. o kadar az yiyorum ki. hala kilo veriyorum. 6 haftada 6 kilo. bu nedenle beslenmek için hala serum takınıyorum. hatta yediğimde çok hava mı yutuyorum ne çok gaz oluyo midemde ve bu yüzden öğürüyorum.

acaba sizde benzer sıkıntıları çekenler özellikle iştahsızlık, ne zamandan sonra iştahınız açıldı ve kilo almaya başladınız?
herkese sevgiler..

mrb kızlar uzun bir süre sonra ben geldim
haftasonu cok yoğundum sizler nasılsınız cok şükür bafo cum Allah fazla aratmadan bebek sahibi yapmış sizi
benim bir arkadaşaım var 2007 de evlenen yine hala bebiş sahibi olamıyorkar
tüp bebek dışında hangi tedavi uygulanacaksa şimdi onları deniyorlar en son klomen tedavisi görmüştü
inşallah o da olur

selam kızlar yoğun bir günün ardından biraz da olsa rahatladım. yarın yine yoğun olucak toplantımız var çünkü... cumartesi günü son iş günüm olacak ondan sonra Allah kısmet ederse hep evdeyim.. çalıştığım için çok fazla düzeltemedim evi.. haftaya rahat rahat düzeltirim tüm işlerimi hallederim artık. normalde perşembe günü randevum ama ben 1 haziran salı günü (haftaya) gidicem. evde olucam nede olsa sabahtan giderim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…