2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hoşgeldin tooba cım baya zorlu geciyormuş hamileliğin
bünyeden bünyey göre değişir bu durum sen serum tedavine devam et bence kiminin 3 ay sonunda biter
kimi 9 ay gecer
bnm de 6. hafta çok agır gecti
12. haftadan sonra rahatladım

Aslında benim çok bulantım olmasına rağmen kusmam hiç olmadı çok şükür:Saruboceq:
Her yemekten sonra bulantılar beni mahvediyordu ve yemek yemek istemiyordum artık.
Halsizlik, uyku hali, yorgunluk herşey vardı
Neyseki 2. trimester (2. 3 aylık dönem) geçtiğimden beri bu belirtilerin büyük bir kısmı gitti.
İnşallah seninde geçer.
Gaz problemi hepimizde var.

bulantılarım benim de ara ara olsa da eskisi kadar rahatsız etmiyor artık beni, üstelik kusmuyorum..
iştahım da aynı düzeyde devam ediyor ne çok ne de az. hala tavuktan aşırı derecede tiksiniyorum ve mümkün olduğunda eve bile sokmuyorum. sebze yemekleri ve meyveyi tercih ediyorum.
kasıklarımda kasılmalarım oluyor normal olarak. mide yanmam oluyor arada bir. akşamları karnım 7 aylık hamile gibi şişiyor, yediklerimin içinde gaz yapıcı bişey de olmuyor ama neden şişiyor bilmiyorum.
folic asiti bıraktım ve vitamin hapıma devam ediyorum.

bulantılarım eskisi kadar olmasada arada oluyor. çok şükür ki kusmuyorum.
gaz bende de var. akşam göbişim kocaman oluyor.
kızlar birde kendimize çok dikkat etmemiz gerekiyor mesala ben dün akşam duş aldım ve saçlarımı kurutmadım. hemşire bir ablam var ona sordum kızdı bana. bu yüzden miden bulanır dedi. ayaklarınızı sıcak tutun ben geceliğimin altına çorap giyiyorum. işe gelirkende çizme giyiyorum hala.
tooba cım inşallah en kısa zamanda bulantıların geçer canım.

MERHABA CANIM BENİMDE CUMARTESİ SON İŞ GÜNÜM BENDE EVDE OLUCAM EVDE NET OLMADIĞI İÇİN ANNEME GİTTİKÇE GİRERİM AMA SIK SIK GİREMEM
BENİMDE EV İŞLERİM VAR YAZ TEMİZLİĞİ YAPILACAK DOLU İŞİM VAR EVDE YAVAŞ YAVAŞ YAPICAM ARTIK SABAH 7.30 DA KALAKMAKTAN KURTLUYORUM YAŞASIN :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

hikayeler yazıldı kıyafetler konusuldu :CüvCüv:
ben de işimle boğusuyodum akannehir
biri bitti diğeri geldi alsanaalsanasmile
persembe gunu kendi doktoruma gideceğim
ikili test sonucu için bakalım hala aynı yorumu yapacak mı
hala aynı yorumu yaparsa özür dilemesse baska doktora gittiğimi test sonucumda riskin düşük olduğunu söyleyeceğim
ve doktorumu değiştirmeye bakacağım
inşallah yapmaz böyle bişey persembeyi bekliyorum
çukulata yiyip gideceğim bu sefer inşallah kesin cinsiyetini öğreniriz
% 90 erkek demesiyle içim rahat etmiyo :roflol:

Son düzenleme:

ay erken mi izne ayrılıyorsun?
ne güzel bol bol dinlen keyif yap, işlerinide yavaş yavaş halledersin.

ne yorum yapmıştı ki sana?

meraba arkadaşlar bende bu gün doktora gittim doktor kıza benziyor dedi 2 hafta sonra net belli olurmuş.galiba kız olacak ilk tahminler doğru çıkıyor hep,erkek diyip kız çıkma olasılığı zayıfta kız diyip erkek çıkma olasılığı zayıf.çünkü erkekler çabuk gösteriyormuş.

BUGÜN BAŞLADI DEMİ HEDİYE GÖNDERMELER
BEN DAHA HEDİYEMİ ALMADIM BİLE bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

evet başladı hafta sonuna kadar göndermen gerek ptt kargo çok uygunmuş 3 tl aldılar benden onunla gönderin kızlar 1 gündede teslim ediyolar

EVETTTTT
BENDE YARIN VeRıYORUM KARGOYA HEDıYEMı ÇARLamba elinde olur arkadaşımın :) buraya sürekli kargocu gelir gider artık her gelişlerinde banamı der zıplarım ayy çok heyacanlı :)

bende yarın vericemmm ayyy umarım beğenir arkadaşım hihoyyyt

çok heycan yaptım bana kimden gelicek acaba :jeyyar:

veeeeee çıkıyorum. akşama nalanımın verdiği bi tarifi daha yapıcam.
patatesleri elma dilimi gibi yapıp fırında pişirioz ya ondan sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…