merhaba arkadaşlar,
ben 2010 aralık annelerindenim. aslında kasım annesi olma ihtimalimde var. neyse sizlere danışmak istediğim birşey var:
6. haftamdan beri bulantı ve kusmalar yüzünden başıma gelmeyen kalmadı. günlerce hastanelerde yattım. mide kanaması geçirdim. neyseki şu sıralar biraz azaldı. lakin beni üzen şimdi iştahsizlığım. o kadar az yiyorum ki. hala kilo veriyorum. 6 haftada 6 kilo. bu nedenle beslenmek için hala serum takınıyorum. hatta yediğimde çok hava mı yutuyorum ne çok gaz oluyo midemde ve bu yüzden öğürüyorum.
acaba sizde benzer sıkıntıları çekenler özellikle iştahsızlık, ne zamandan sonra iştahınız açıldı ve kilo almaya başladınız?
herkese sevgiler..
merhaba arkadaşlar,
ben 2010 aralık annelerindenim. aslında kasım annesi olma ihtimalimde var. neyse sizlere danışmak istediğim birşey var:
6. haftamdan beri bulantı ve kusmalar yüzünden başıma gelmeyen kalmadı. günlerce hastanelerde yattım. mide kanaması geçirdim. neyseki şu sıralar biraz azaldı. lakin beni üzen şimdi iştahsizlığım. o kadar az yiyorum ki. hala kilo veriyorum. 6 haftada 6 kilo. bu nedenle beslenmek için hala serum takınıyorum. hatta yediğimde çok hava mı yutuyorum ne çok gaz oluyo midemde ve bu yüzden öğürüyorum.
acaba sizde benzer sıkıntıları çekenler özellikle iştahsızlık, ne zamandan sonra iştahınız açıldı ve kilo almaya başladınız?
herkese sevgiler..
selam kızlar yoğun bir günün ardından biraz da olsa rahatladım. yarın yine yoğun olucak toplantımız var çünkü... cumartesi günü son iş günüm olacak ondan sonra Allah kısmet ederse hep evdeyim.. çalıştığım için çok fazla düzeltemedim evi.. haftaya rahat rahat düzeltirim tüm işlerimi hallederim artık. normalde perşembe günü randevum ama ben 1 haziran salı günü (haftaya) gidicem. evde olucam nede olsa sabahtan giderim.
MERHABA CANIM BENİMDE CUMARTESİ SON İŞ GÜNÜM BENDE EVDE OLUCAM EVDE NET OLMADIĞI İÇİN ANNEME GİTTİKÇE GİRERİM AMA SIK SIK GİREMEM
BENİMDE EV İŞLERİM VAR YAZ TEMİZLİĞİ YAPILACAK DOLU İŞİM VAR EVDE YAVAŞ YAVAŞ YAPICAM ARTIK SABAH 7.30 DA KALAKMAKTAN KURTLUYORUM YAŞASIN :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
hikayeler yazıldı kıyafetler konusuldu :CüvCüv:
ben de işimle boğusuyodum akannehir
biri bitpersembe gunu kendi doktoruma gideceğim
ikili test sonucu için bakalım hala aynı yorumu yapacak mı
hala aynı yorumu yaparsa özür dilemesse baska doktora gittiğimi test sonucumda riskin düşük olduğunu söyleyeceğim
ve doktorumu değiştirmeye bakacağım
inşallah yapmaz böyle bişey persembeyi bekliyorum
çukulata yiyip gideceğim bu sefer inşallah kesin cinsiyetini öğreniriz
% 90 erkek demesiyle içim rahat etmiyo :roflol:ti diğeri geldi alsanaalsanasmile
ay erken mi izne ayrılıyorsun?
Ne güzel bol bol dinlen keyif yap, işlerinide yavaş yavaş halledersin.
ne yorum yapmıştı ki sana?
kızlarrr hediyemi yolladım yarın eline ulaşıcak canım arkadaşımın umarım beğenirrr
BUGÜN BAŞLADI DEMİ HEDİYE GÖNDERMELER
BEN DAHA HEDİYEMİ ALMADIM BİLE bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?