büyüdü tizesi 9 aylık olduuu amaa valla bilmiyorum tatlımyaa artık evin telefonu kapısını açmayız bizdeee:)) sana yeminle yanda ki salıncakta kız oturuodu ona bakıo öleee ama kız nerden baksan 5 yaşında var ama bizim sıpa için fark etmioo::)kız kocaman olmuş sen baya büyütmüşsün senin oğlanı maaşallah, valla yakışıklı da olmuş çok can yakacak bu ben sana sölim yandın sen...
büyüdü tizesi 9 aylık olduuu amaa valla bilmiyorum tatlımyaa artık evin telefonu kapısını açmayız bizdeee:)) sana yeminle yanda ki salıncakta kız oturuodu ona bakıo öleee ama kız nerden baksan 5 yaşında var ama bizim sıpa için fark etmioo::)
bir sürüde torunum olur kızz gelin çok olursakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3belli ama çapkın olacak yandın sen tembihlerini ona göre yap bari yoksa birden fazla gelin adayın olabilir ona göre...:kedi:
nalancım ellerine sağlık :) ben de tarhana ve zeytinyağlı patlıcan yaptım acılıı :)... yoğurtla afiyetle yemeği düşünüyorum.. kocacım bir gelse az kaldııı son 5dk. cokacimcoook
bir sürüde torunum olur kızz gelin çok olursakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
büyüdü tizesi 9 aylık olduuu amaa valla bilmiyorum tatlımyaa artık evin telefonu kapısını açmayız bizdeee:)) sana yeminle yanda ki salıncakta kız oturuodu ona bakıo öleee ama kız nerden baksan 5 yaşında var ama bizim sıpa için fark etmioo::)
evet canımm tşk ederiz 9 aylık ilk 7 çok güsel emdi beni şimdi biz ne yersek çorba yemek yoğurt yediriyorum yumurta sabah mutlaka tabi arada da mama verioruz artık emziremediğim için darısı şimdiki bebişlere:)hay maşalla 9 aylık mı, valla 1.5 yaşında gibi duruo tam tosuncuk, ne yedirdin sen buna ya :S
banada bi kamyon fırça attı doktorum ayda 500gr alman gerekirken sen 3 ayda 6 kilo aldın diyee:gitme: ve ilerde gebelik şekeri problemi yaşarız böyle olmaz dedi ve diyetisyene yönlerdirdi beni bakalım 7 haziranda tanışcam diyetisyen doktorumla:gitme::gitme:canikom sen de hızlı gıdıosun tebrıkler :) bence normal ama sen tabı doktoruna danış yıne bı sonrakı muayenede, sen hafta olarak benden ondesın ben 4 kılo aldım aynı gıdıo sayılırız benım doktorum cok dıo dıyetısyene gıt dıyo ama tabı kı tınlamıorum :) senınkı ne der bılemem
kızımmm nalan ın anlaması gerekıodu ama anlamadı tepkı vermedı ya da yoksa ne guzel becerdım dıye demedım yanı :)
senınde mı kocan gelmedı hala benım de gelmedı valla bayılcam sımdı aclıktan
of nalannnnn cıdden anlamadın, cmts günü desem, bi muhabbet geçmişti hani, valla anla artık
slm kızlar benim iki gündür inanılmaz kasık ağrım vardı otururken değil ama yürürken çok felaket oluyordum. doktoruma randevum 7 haziranda olmasına rağmen artık dayanamadım ve bugün gittim :dance: belkim cinsiyetinide öğrenirim diye ama nafile göstermedi doktorda daha erken dedi bağdaş yapmış bacaklarını üstüstüne atmış keyif yapıyordu bebeğim...ve 14 haftalık bebişim 16 haftalık gözüküyormuş anlaşılan babası gibi tosun paşa olacakhihoyyythihoyyyt keza benimde bir farkım yok babasından ama neyse...
kasık ağrıları içinde bir hafta rapor verdi doktorum hihoyyythihoyyyt yaşasın bir haftada olsa ev hanımı olacağım bendeeeeeeeeeeeeeeee
banada bi kamyon fırça attı doktorum ayda 500gr alman gerekirken sen 3 ayda 6 kilo aldın diyee:gitme: ve ilerde gebelik şekeri problemi yaşarız böyle olmaz dedi ve diyetisyene yönlerdirdi beni bakalım 7 haziranda tanışcam diyetisyen doktorumla:gitme::gitme:
Selam kızlara.s.
Fotoları aradım merakla.Süpersiniz yaa.Ço güzel çıkmışsınız.Bi daha k sefere ben de gelmeyi k isterim.Bu araad ben hediyemi çarşamba yollayacaım kısmetse..Zeynep ptt kargoyu önermişti,oradan yollayacağım sanırım.
boshayallersmileUmarım beğenir
kocam az önce gittiiii mafoldumbenmafoldumben
ben de çarşamba dönüyorum. 2 elbise bitti kaldı 2 kaydirigubbakcemile3 aa ezel başlıyo hadi gittim ben..
canim hakkinda hayirlisi olsun rabbim gönlüne göre versin bende persembe günü gidicem belki ozaman ögrenirimeyvahedigeldismilemeraba arkadaşlar bende bu gün doktora gittim doktor kıza benziyor dedi 2 hafta sonra net belli olurmuş.galiba kız olacak ilk tahminler doğru çıkıyor hep,erkek diyip kız çıkma olasılığı zayıfta kız diyip erkek çıkma olasılığı zayıf.çünkü erkekler çabuk gösteriyormuş.
canim masallah negüzel cikmis oglusun tam net yani
işte benim oğluşumm ama arkasını dönmüş
a.s. selam kızlar nasılsınız benim kontrolüm vardı bugün hem 3 lü tarama için hemde belki bu sefer cinsiyeti görürüz diye gittik 3 lü için formumu verdi çarşamba vericem kanı ve tabi yine kültür ve tit vericem
vee bebişim gene göstermedi bağdaş kurdu açmıyo nafile neyse doktor baya uğraştı baktı olmuyo seni yürütücez dedi bende biraz tur attım şeker verdi yedim gene hazırlandım gene açmadı yok dedi olmuyor açmıycak tam çıkarken bi dakka bi daha bakıcam dedi baktı bebiş bize el salladı ve gülümsüyordu fotosunu verdi çarşamba hastaneden buraya gel bidaha bakalım dedi böylece bugünkü serüvenimiz sona erdi
neyse günün en güzel haberlerinden biride toplam 3 kilo almıştım 2 sini geri vermişim çok sevindim doktor zayıfladınmı dedi evet diyetteyim dedim hayır diyet yapma dedi güldü ama olsun ben ekmeği iyce kestim dikkat etmeye çalışıcam zaten dombiliyim bidon gibi olmuyum
şimdi azıcık geçmişe bakıyım yakalarsam konuşuruz boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?