salıya al da aynı gün gidelim bari benim salı sbaah 9.30 da:))) ço ultrasona girmek iyi değilmiş aslında bebeğe zarar veriyomuş diyolar. ben 2 haftada bir gidiyodum doktor çağırıyodu.Bir bu 3 hafta ara olcak.ya doktora dıyorum kı ıkı haftada bır gelsem doktor dıyo kı parana yazık :S adama bak ya, ınsan der kı haftada bır gel :) yok ama kesın karar verdim 2 sine alıcam yanı haftaya çarşamba olsun benim de çok özentiyimdir :)
günaydın kizlar..
inşallah herkes iidir..
benimde randewum 4ündeydi ama dayanamicam daa fazla diyip
29 una aldim.
ii mi ettim bilmioruuummm
ay çok tatlı maşallah.elinide yanağına koymuş.yerim ben onu.
buda bizim resmimiz:)
salıya al da aynı gün gidelim bari benim salı sbaah 9.30 da:))) ço ultrasona girmek iyi değilmiş aslında bebeğe zarar veriyomuş diyolar. ben 2 haftada bir gidiyodum doktor çağırıyodu.Bir bu 3 hafta ara olcak.
maşallah yüz hatları çok net çıkmış.çok tatlı bi bebeğin olacak.nazar değmesin çok şirin çıkmış bebeğinŞimdi oldu işte :)13 hafta 5 günlük bebeğim :)
günaydın kıssllaarrrr, nasılsınız...
doktorlar mumkun olan en gec zamana randevu verıolar kı bebek daha bı gelışmıs olsun ultrasonda daha ıyı cıksın dıye ama tabı bızım heyecanımızı dusunemıolar demıolar kı bu karı nası dayancak o kdr gun...
3 hafta oldu ama yaa..
ben en son gördüümde 11+5 ti.
zaten bi daha haziran sonu giricem temmuzda da istanbulda olmicam.
o kadar merak ediorum ki anlatmam.ben böle biri diildim nooldu bana bilmiorum.
inan ben haftada bi ilk günlerde düşük tehlikesi nedeniyle haftada iki defa gidiyordum yinede çok merak ediyorrum bebeğimi.bi bnahane bulup her hafta gidiyorum.artık doktor ve hemşiresi beni görünce gülüyorlar yine senmi diye.sanırım en az on defa gittim bebeğimi görmeye.çok merak ediyorsun önceden söylemeden çık git birden.ben öyle yapıyorum.gidiyorum direk giriş yapıyorum sonra odasına girince ben geldim yine diyorumya benim muayeneme çok var ya erkene çekcem herale biraz taaa 8 inde kontrolüm, yani 35 gün geçmiş olcak doktora dicem 1inde 2 sinde fln gelim diye çatlıcam yoksa 8 ine kdr
maşallah yüz hatları çok net çıkmış.çok tatlı bi bebeğin olacak.nazar değmesin çok şirin çıkmış bebeğin
:=)))))artık hastanede yatcaktık biz sürekli gitmeler yüzünden :) paragöz ama randevu almak da çok zor adamdan full çalışıyor varyaa ta 2 hafta öncesinden randevu aldımhahah senın doktor da tam paragoz cıktı, butun kıtaplarda fln ılk 6 ya da 7 ay ayda bır kez gıtmek gerektıgı soylenıo o aydan snr ıkı haftada bır olcak 9. ayda da haftada bır olcak senınkı resmen para delısıymıs :)
ayrıca ultrasonun en ufak bir zararı yok bebek uzerınde cunku mıkro dalga ışınlarıyla değil ses dalgalarıyla çalışan bi alet ve sesin fetus üzerinde zararlı bir etkisi olduğu saptanmamış şimdiye kadar.
yani paramız battığı kadarıyla istediğimiz kadar çok girebiliriz ultrasona :)
eşime de uygun olması lazım günün o da benimle gelio çünkü saatlerce dikilio yanımda ona sorim bi salı mı çarşamba mı uygunmuş :)
nalan nasıl yapayım işte tembel işi soğanlı domatesli.. soğanları piyaz doğladı sarmısak da koydum zeytinyağda kavurdum bir güzel sonra domatesleri rendeledim onlar da biraz suyunu çektikten sonra az biber domates salçası (salçayı seviyorum) en son çubuk gibi doğradığım patlıcanları attım bu sosla yumuşayana kadar su eklemeden pişti en son azıcık göz kararı sıcak su ekledim.. ve baharat..
hepsi bu..
inan ben haftada bi ilk günlerde düşük tehlikesi nedeniyle haftada iki defa gidiyordum yinede çok merak ediyorrum bebeğimi.bi bnahane bulup her hafta gidiyorum.artık doktor ve hemşiresi beni görünce gülüyorlar yine senmi diye.sanırım en az on defa gittim bebeğimi görmeye.çok merak ediyorsun önceden söylemeden çık git birden.ben öyle yapıyorum.gidiyorum direk giriş yapıyorum sonra odasına girince ben geldim yine diyorum
iyi etmişsin canım.bebeklerimizi görünce yaşadığımız mutluluğun ve huzurun üstünde hiç bi şey yok.günaydın kizlar..
inşallah herkes iidir..
benimde randewum 4ündeydi ama dayanamicam daa fazla diyip
29 una aldim.
ii mi ettim bilmioruuummm
Canımmm çok sağollll,annesinin bi tanesi o :))))) salı olsun da göreyim yeni resimleirni alayım artık :)maşallah yüz hatları çok net çıkmış.çok tatlı bi bebeğin olacak.nazar değmesin çok şirin çıkmış bebeğin
e işte benim 5 mayıstı, teee 8 hazirana verdı snr tam 35 gün sonrasına :S ben de haftaya cekıcem ıste barı 30 gun olsun ya catlıorum cok ıyı anlıorum sneı merak edıorum buyumus mu fln napıo dıye :)
Canımmm çok sağollll,annesinin bi tanesi o :))))) salı olsun da göreyim yeni resimleirni alayım artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?