2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hmmm anladım şimdi, hayırlısı olcak işalla nalan, bılıosun bız kotu bısı cıkmıcanı dusunuoruz icimize dogar bak bızım, rahat ol, sinir yapma, moralını bozma :)

kiloların çoğu bence şişlik ve ödemdir.ben oğluma hamileyken 23 kilo aldım toplamda.doğum temmuza geldi ve ben çok şişmiştim.ayaklarıma uygun ayakkabı bulamıyordum oysa 37 giyen biriydim.resmen fil ayağı olmuştu.yüzüm gözüm şişmişti.gören şaşıyordu.doğum yaptım sanki hiç yapmamış gibi duruyordu karnım.hastaneden çıktım herkes karnın öyle duruyoe dedi.doğumdan 4-5 gün sonra bi sabah bi uyandım karnım gitmiş.daha gece yerindeydi.birden bire karnım inmişti.annemler görünce bi gecede ne oldu sana dediler.şişlikler ödem gaz gidince normale dönmeye başladım.ve üç ay içinde tam 17 kilo verdim ani ve hızlı bi şekilde.ve emzirdiğim için hiç diyet yapmadım.yapamazdım sütüm çok azdı.başlarda mam takviyesi bile yaptık.sadece emzirme ile üç ayda 17 kilo verdim.bence kilo değil ödem attım.dağumumdan 6 ay geçti 5 kilo fazlam kalmıştı tam yavaş yavaş diyet yapayım derken 7.ayımda yeniden hamile kaldım.şu an aldığınız kilolar bence ödem ve şişliklerdir.emzirme bile kalori yakıyor zayıflatıyor.

Ye nalan teyzesi benim kızımı :) tabi kızsa D: ilk çocukta genelde hemen büyümüyomuş. ama ben ne biliyim he rşeyim cins benim :) ne aşermem var ne bişeyim hamilelikten önce durmadan aşerirdim ben uyurdum sürekli hamile kaldım ne aşeriyorum ne uyuyorum her şeyim ters benim

aminnn tizesiii renkli ultrsyn çekildi üsteki ondan da net bacım pipiyide gördük iice cinsiyet netleşti:)
ay hadı hyaırlısı bi prens dahaaa

oy maşallahh

buda bizim resmimiz:)
allah nazarlardan esirgesin cnm maşallah

Şimdi oldu işte :)13 hafta 5 günlük bebeğim :)
oyy sana da maşallah canımm

oldu becerdim becerdim :)
ama burda çok küçük benim oğlum daha 12+2 haftalıktı, şimdi 15+2 oldu daha bi tosuncuk oldu :)
becerdim çok mutluyum heuehuee

[/QUOTE]

arkadaşlar eksiklikler olmuş olabilir. mesaj atarsanız düzeltirim. Uzun süre güncellemeyen arkadaşları listeden silmek durumundayız. bilginize... sevgiler

Lilypie - Pregnancy ticker details
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-hakkımda bölümüne girin.. çizelge satırındaki kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..

göbek şov linki
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...neleri/kasim-anneleri/kasim-...-basliyor.html (2010 Kasım Anneleri Göbek Şov Başlıyor)

hediye çekilişi linki
http://www.kadinlarkulubu.com/annel...kasim-anneleri-hediye-cekilisi-yapiyoruz.html[/QUOTE]

son durum bayanlarzemuszemus

geçmişe baktım asoglk prop brokkoli yaban gülüm ne güzel beişlerin resmini koymuşunuz ayy kıskandım yarın bende koyucamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…